سلام اقای بارانی.قبل از هر چیزی ازتون تشکر ویژه میکنم بابت صداقتی که داشتید و در تاپیک مطرح کردید.اگه میدونستید چه درس بزرگی به من دادید تجربه ای بسیار ارزشمند که جز با تجربه کردن یکی دیگه و در اختیار بقیه گذاشتن برای من به این ارزونی بدست نمی اومد.(راستش من میخوام از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنم و اصلا کاری به اون خانم قبلی ندارم)
اقای محمد شجاعی رو نمیدونم میشناسید یا نه من اکثر سخنرانی های ایشون رو گوش کردم.. در انتها یه سخنرانیشون میزارم حتما حتما حتما از اول تا اخرش رو گوش کنید و ببنید چقدر اشتباه کردید توی رابطتتون با خدا !!!! واقعا خدا رو هر چی شکر کنم کمه... تاپیکتون رو کپی کردم تا هر از گاهی بخونم و تا یادم بمونه. ایشون توی یخنرانی هاش از حربه های شیطان میگفت که چطوری به دل مومنان وسوسه میندازه و میبینی یه شکافی ایجاد میکنه و باعث یه فاصله ای بین ما ادم ها با خدا میشه که شاید هیچ وقت فکرش رو هم نمی کردیم
شما گفتید: با خداي بزرگ قهر كردم و زندگيم تاريك . به كلاسهاي عرفان را كه دو سه ماهي بود شروع كرده بودم و ميرفتم ديگه نرفتم و مسير زندگيم به كل تغيير كرد .احساس ميكنم وقتي با شيطان اعلان جنگ كردم و تا حدي عاشق امام زمان شدم كه اسم شريفشون به گوشم ميخورد اشك ميريختم خدا اومد منو با يه عشق زميني و فاني امتحان كنه----
نفرت از کسی که عشقش جای عشق واقعیم به امام زمانو ازم گرفت .--اما دوستان این کل ماجرا نبود . مدتی بود که با خدا و خودم درگیر بودم ، توقع داشتم خدا بیاد باهام صحبت کنه ، آخه من با هیچکسی در اینباره صحبت نکرده بودم و نیاز داشتم یکی باهام درد دل کنه---شیطان بدجور از آب گل آلود ماهی میگرفت
اقای محترم شما به واسطه باطن زیبایی که داشتید جلوه هایی از نور خدا براتون روشن شد(اگه بدونید چقدر باهاتون همذات پنداری کردم حد نداره) و خوشبختانه داشتید ره صد ساله رو یه شبه سیر می کردید...خوش به سعادت شما..چیزایی رو حس کردید که شاید خیلی ها هیچ وقت حس نکنند..خودتون هم میدونید درد شما چیه... و دواش چیه... ببنید اون خواب که به احتمال زیاد شیطانی بود بماند یا وسیله ای برای ازمایش شما.. ولی اون خانم که قطعا وسیله ای شد برای ازمایش شما... زمانی که مهدی صاحب زمان (عج) یوسف زهرا بیاد فریاد عدالتشو از مکه شروع کنه خیلی از ماها قطعا اولین نفراتی هستیم که پشت ایشونو خالی میکنیم.. یه عده هستند هیچی ادعای ندارند..ولی اونو که خودشو یار امام میدونه و اگه قرا باشه امام علم به این موضوع نداشته باشه و قیام کنه که گناه ما از هر کسی بدتره پشت خالی کردن.. خدا به ما نشون میده که بدونیم نه بابا یار مهدی شدن الکی نیست...
شما مورد ازمایش و امتحان الهی قرار گرفتید.. لطفا اون خانم رو مقصر ندونید... چرا که هر فرد و چیز دیگه ای میتونست وسیله باشه برای ازمایش شما ... میدونید و سوز و داغ دل شما از چیه خودتون هم گفتید..این که با اون همه ادعا و.. یه عشق زمینی !!!!! باعث شد از ون مسیری که خدا بهتون نشون داده بود فقط نور و خودتون و خدا میدونید خارج بشید... و الان سوز دل شما میدونید چی شد !!!!
اش نخورده و دهن سوخته
شما این قدر خودتون رو به خدا نزدیک دیدید خواستید خدا بهتون وحی کنه و به دلتون بندازه و.. خداییش اینا توقع کمی نیست.. میخوام بگم واقعاراسته که تا وقتی ادم تو راه ائمه و خدا نیست کلا شیطان باهاش کار نداره...درست از همون لحظه ای که ادم میخواد درست باشه و.. از اون موقه شیطان کارشو شروع میکنه... خدا خودش هممون رو از وسوسه های شیطان در امان نگه داره...
اقای شجاعی توی سخنرانی هاش میگفت.. کسی که هنوز اول راهه بهتره راه عرفانو در پیش نگیره چرا که میبیند شیطان همین ادما رو بدتر زمین میزنه !! و الان نمونشو دیدم... هر چی از شما تشکر کنم کمه.. الان متوجه میشم شیطان چجوری کارشو بلده.. خدا وکیلی با چه دشمنی طرف هستیم....
دوست من ازتون خواهش مندم به سایت زیر برید
بخش دشمن شناسی 39 جلسه... رو دانلود کنید و خدا وکیلی شده توی 40 روز ولی هر روز یکی رو با دقت گوش کنید... ببنید خییل از چیزایی که شما گفتید رو من در جای جای سخنرانی های استاد گوش کرده بودم الان یادم نیست وگر نه نمونه میگفتم اولشو برید گوش کنید .. یه وقتایی میبیند مشکل شما رو تو ی یه جلسه خسته کننده ولی توی همون دقیقه اخر میگند.. پس همه رو با دقت گوش کنید.. مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
امیدوارم بیاید و بگید که رابطتتون دوباره با عشق حقیقی درست شده.
سخنرانی های بسیار زیبا از استاد محمد شجاعی | دانلود مستند و کلیپ و مداحی و فیلم و سخنرانی و نرم افزارهای مذهبی
علاقه مندی ها (Bookmarks)