ببینید دوست عزیز من اصلا قصد دلداری دادن به شما را ندارم ولی من خودم مورد زیاد دیدم دخترایی که از لحاظ ظاهر و تحصیلات و خانواده و بقیه شرایط عالی اند ولی شوهرشون خیلی لاغر بودند و یا مشکلات دیگه داشتند برعکسشم زیاد هست.کلا ازدواج تا حدی هم به قسمت بستگی داره و مخصوصا توی این دوره زمونه باید به اندازه کافی تو امر ازدواج صبور بود
من تعجب میکنم چرا پسرایی با شرایط شما زود ناامید میشند؟
شما باید خدا را هم شکر کنید که گرفتار دخترای ظاهربینی که با دیدن یه عکس جواب رد میدند نشدید.
شرایط ازدواج تو جامعه تا حدودی پیچیده شده از یه طرفی دخترایی را میبینی که فوق العاده تو ازدواج سخت گیر و ریز بین هستند از طرفی ازدواج های را میبینی که از انتخاب طرف شوکه میشی.
خودتون به خوبی میدونید صیغه اصلا راه درستی نیست و به نظر من با این کار همه زحمات چند سالتون یه جورایی زیر سوال میره پس بهتره باز هم صبور باشید و دنبال گزینه های بهتر بگردید.
من خودم برادر اول و دومم خیلی راحت چند سال پیش ازدواج کردند ولی در مورد برادر سومم با توجه به شرایط خوبی هم که از لحاظ اخلاقی شغلی و ظاهری داره یه جورایی به مشکل برخوردیم و اصلا فکر نمیکردیم این چند جایی که خواستگاری رفتیم(هر چند در سطح هم بودند) جواب منفی بگیریم ولی الان این حقیقت را پذیرفتیم که باید بیشتر تلاش کنیم و بازهم دنبال گزینه های مورد نظرمون بگردیم.
شما هم مهم نیست چند جا خواستگاری برید مهم اینه که با یه دختر مناسب و هم کفو ازدواج کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)