به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام برادر گرامی
    می دونید یک دختر از یک همسر چی می خواد؟ اینکه همسرش تکیه گاهش باشه و محکم و قوی باشه. در قدیم شاید این بود که قوی بودن را در جثه و هیکل می دیدند ولی الان قوی بودن را اتفاقا در استعداد و... می بینند.در این راستا لطفا حتما این پست را بخوانید:#11
    بله خب خیلی از دخترا هیکل براشون مهمه. همان طور که خیلی ها هم مهم نیست.
    همان طور که خیلی از پسرا دوست دارند خانومشون مثلا شبیه فلان شخص باشه و خیلی از پسرها هم سلیقشون یه چیز دیگه است...
    هر کسی برای خودش سلیقه و معیاری داره. حالا شما مطابق سلیقه چند نفر نبودین.آیا معنیش اینه مطابق سلیقه بقیه هم نیستین؟
    شما خودتون اگر برید خواستگاری یک دختری و ظاهرش را نپسندین و خوشتون نیاد و جواب منفی بدین آیا معنیش اینه که اون دختر هرگز ازدواج نمی کنه و کس دیگه ای ازش خوشش نمیاد؟
    آیا شما به خودتون حق این انتخاب را نمی دین که به خاطر اینکه ظاهر کسی به دل شما ننشسته بهش جواب منفی بدین؟ این حق را برای خودتون قائلید یا نه؟
    آیا اگر از ظاهر دختری خوشتون نیامد الزاما بقیه هم خششون نمیاد؟
    در مورد اون دختر چادری که با دیدن عکستون جواب منفی داد من یه تجربه از زمان خیلی قدیمم(که تجربم واقعا کم بود) بگم...
    برای من همچین اتفاقی افتاد. یعنی من اولین خانومی که به منزلمون برای امر خیر آمد عکس پسرش را به من نشون داد...
    باورتون می شه من اصلا نگاه نکردم. یعنی او فکر کرد من نگاه کردم ولی در واقع اصلا نگاه نکردم........
    می دونید اون موقع بهم بر خورد!!!
    اون موقع نگرش من یه جور دیگه بود و تازه مثلا ناراحت بودم که مادر پسر قبلش میاد ظاهر دختر را ببینه و اصلا خوشم نمیامد. مخصوصا از نوع نگاه ها! پیش خودم می گفتم مگه قراره عروسک انتخاب کنند!!! (حالا الان عقیدم کامل فرق کرده ها.دوستان در جریان هستند.ولی خوب اون موقع ها هنوز پخته نبودم و یه جور افکار ایده آلگرایانه داشتم)
    وقتی مادر پسر داشتند از خصوصیات پسرشون می گفتند حقیقت اون موقع من از تحصیلات و نوع شغلشون خوشم نیومده بود و دیگه تو دلم جوابم منفی بود. البته نه قطعی. بعد وقتی عکس پسر را می خواستند بهم نشون بدن واقعا به من برخورد(می دونم نباید بر می خورد ولی اون موقع خودم را دارم براتون می گم). یعنی یه حس انزجار و نفرت از خواستگاری برای من پیش اومد که یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه من می خوام با قیافه کسی ازدواج کنم؟
    تو دلم این می گذشت که به من توهین شد.تو دلم می خواستم بگم خانوم شما منو چی فرض کردین؟من خیلی معیارهای بالایی دارم. معیارهای من ظاهری نیست که...
    باور کنید حتی یه نگاه هم به عکس نکردم و اصلا نفهمیدم اون آقا چه شکلیه. (البته شاید خانومه فکر کرد نگاه کردم). خیلی به من برخورد و اون اولین تجربه من از حضور یک مادر پسر در منزل ما بود...

و این از بی تجربگی اون زمان من بود که این رفتارها را توهین می دیدم و خبر نداشتم که بعدا برام خواستگارانی میان که یه ذره ادب و نزاکت تو نحوه خواستگاریشون ندارند و پای تلفن با چه ادبیاتی از ویژگی های ظاهری یک دختر سوال می کنند گویا که اینجا واقعا می خوان یک کالا بخرند..... که اگر این تجربیات بعدیم را داشتم اون روز برای من توهین محسوب نمی شد.و شاید جواب منفی هم نمی دادم و اجازه می دادم یک جلسه پسر هم بیاد.

غرض از این حرفها این بود که می شه این احتمال را داد که اون دختر هم بهش برخورده و شاید فکر کرده وقتی عکس یک پسر را بهش نشون بدن بعدا حتما خود پسر تو ظاهر سخت گیرتره... شاید مثل من حس توهین بهش دست داده!شاید فته چقدر اعتماد به نفس پسره کمه. شاید هزارتا دلیل دیگه داشته باشه...
    به هر حال همه اینو می دونند که از روی عکس اصلا نمیشه روی ظاهر کسی قضاوت کرد.من خودم عکسهایی دارم که اگر یه خواستگار ببینه فکر می کنه عجب دختر زشتی!
    از روی عکس هم خیلی نمیشه لاغری و چاقی را قضاوت کرد و آدم نمی تونه خیلی درکی از خوش تیپی طرف داشته باشه ...
    پس به نظر من این کار شما اشتباهه که عکستون را نشون می دین. به نظر من اصلا درست نیست و معنی خوبی هم نمی ده.

شما مثل یه آقای با شخصیت وبا اعتماد به نفس می رید خواستگاری. باور کنید خواستگار داشتم پای تلفن چنان از ویژگی های ظاهری من می پرسید و از ظاهر پسرش تعریف می کرد که ما فکر کردیم که آقای یوزارسیو(!) می خواد بیاد خواستگاریم... بعد آمد و اتفاقا خیلی خیلی قیافه معمولی داشت. حالا شما که این قدر می گید ورزشکارید و... با این اعتماد به نفس برید معلومه چه حسی را به دختر منتقل می کنید...
    نمی دونم حالا که نظر یه چند تا دختر براتون مهم بوده ؛ نظر من هم می تونه برای شما مهم باشه یا نه؟
    به عنوان یک دختر صادقانه عرض می کنم واقعا برای من لاغری مهم نیست. این قدری شخصیت تو به دل نشستن من تاثیر داره که ظاهر قابل مقایسه نیست. دوست داشتین تاپیک های منو بخونید.(آیا من در ازدواج سخت گیرم1 و2) ببینید واقعا دروغ نمی گم. وقتی کسی شخصیتش به نظرم خوب بیاد نمی دونم چه جوریه که قیافش هم به دلم می شینه... این نظر من بود. حتما خیلی ها هم مثل من هستند. همان طور که خیلی ها هم مثل من نیستند.

موفق و موید باشید

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

elham.e (سه شنبه 08 مهر 93), رنگین (سه شنبه 08 مهر 93), شیدا. (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 19 مهر 93 [ 14:11]
    سطح
    1
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    مرسی از دوستان...من برای دلداری نیومدم اینجا...چون اونقدر خسته ام که روحیم نسبت به دلداری و.. هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه..خانم تنهای خسته یک سوال از شما دارم...شما 10 سال پیش که 20 سالتون بود هم همینجوری حرف میزدید؟ پاکی و موقعیت و صداقت براتون مهم بود یا چون الان احساس می کنید دیر شده اینو می گید.اقای معاون کلانتر فکر میکنی روحیه ای برام مونده که بخام حداقل 10 بار برم خواستگاری....مشکل من جواب رد نبوده و نیست...هر کس حق انتخاب داره ...مشکل اصلیم این بود که فکر می کردم ظاهر چقدر تاثیرش قویه که بقیه خوبیهاتو می پوشونه...احساس بدی بهم دست می ده وقتی اینو میفهمم..اعتماد به نفسم رو خیلی پایین میاره جوری که اصلا خودمو یادم میره و خودم هم خودمو تحقیر می کنم..خیلی بده ادم خودش بخاد خودشو تحقیر کنه...خیلی بده.... با اینکه ظاهرم اونقدری هم بد نیست اما همش احساس خجالت دارم و خیلی اوقات یادم می ره چه کسی هستم و چه توانا هایی هایی دارم و خودمو دست کم می گیرم...من با اینکه خودمو دوست دارم اما این اواخر خودمو تحقیر می کردم....اما دیگه نمیخام خودمو تحقیر کنم...زندگی خیلی چیزهای قشنگی داره و ارزش غصه خوردن برا هیچ چیزی رو نداره
    ویرایش توسط زندگی جدید : سه شنبه 08 مهر 93 در ساعت 12:34

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی جدید نمایش پست ها
    مرسی از دوستان...من برای دلداری نیومدم اینجا...چون اونقدر خسته ام که روحیم نسبت به دلداری و.. هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه..خانم تنهای خسته یک سوال از شما دارم...شما 10 سال پیش که 20 سالتون بود هم همینجوری حرف میزدید؟ پاکی و موقعیت و صداقت براتون مهم بود یا چون الان احساس می کنید دیر شده اینو می گید
    همونطور که خانم مصباح الهدی هم گفتند که وقتی اولین خواستگارشون اومد (مثلا 18 ساله بودند) برخوردشون طور دیگری بود و الان برخورد و نگاه دیگه ای دارند، شاید خانم "تنهای خسته" هم تو این سالها معیارهاشون عوض شده، اما این دلیل دیر شدن نیست، دلیل پخته تر شدن و عاقل تر شدن هست. یک نوجوان ممکنه عاشق یک پسر خوش تیپ معتاد بیکار بی شخصیت ... بشه، اما یک دختر سی ساله ؟

برداشت شما اینه که دختر سی ساله دیرش شده که عاشق خوش تیپ معتاد نمی شه یا عاقل تر شده؟

دختری که شما را به خاطر ظاهرتون رد کرده، شاید هنوز به پختگی و بلوغ لازم برای زندگی مشترک نرسیده.
    ببینید این حرفها به معنی رد کردن مساله ظاهر و به دل نشستن نیست. شما باید به دل طرفتون بشینید، اما به دل نشستن در دخترها خیلی به ظاهر مربوط نیست. به جذابیت رفتارهای شما مربوطه. شاید اعتماد به نفس تون کافی نیست.

گفتید وقتی دانشجو بودید بقیه بچه ها می رفتن گردش و شما می نشستید درس می خوندید. راستش این رفتار شما نشون دهنده درس خون بودن و پسر خوب بودن نیست. تفریح سالم داشتن چه ایرادی داره؟

شاید این با جمع نبودن ها و تفریح نکردن ها و ... باعث شده در معاشرت کمی ضعیف به نظر برسید.

شما الان با پسرهای هم سن و سالتون کوه می رید؟ سینما می رید؟ رستوران می رید؟ ورزش می رید؟ مسافرت سالم می رید؟ تفریحتون چیه؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

5. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

مصباح الهدی (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    ببینین اقایون چه دردی داره اینکه یه اقا به خاطر ظاهرش انتخاب نشده!
    پس فکر کنید دخترا چی میکشن که معیار اول انتخاب شما اقایون ظاهره و تا ظاهر دختری رو قبول نکنین قدمی بر نمیدارین!
    ولی اقای زندگی جدید این اطمینان رو بهتون میدم که ظاهر برای 80درصد دخترا ملاک و معیار اخر قرار داره وفقط یه به دل نشستن ساده براشون مهمه
    پس چون یه دختر به خاطر ظاهر به شما جواب منفی داده دلیل نمیشه کلا فکر کنید همه دخترا اینجوری هستن یا قید ازدواج رو بزنید
    در ضمن نحوه اشنایی شما چجوریه که فقط عکس شما رو نشون میدن؟
    فکر نمیکنید حضوری تاثیرش خیلی بیشتره اخه از روی عکس واقعا ادم نمیتونه تشخیص بده شاید یکی خیلی بد عکس باشه وحس خوبی بهش نداشته باشی
    ولی وقتی حضوری ببینی و مستقیم کاملا نظرت عوض بشه.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : سه شنبه 08 مهر 93 در ساعت 14:31

7. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

elham.e (سه شنبه 08 مهر 93), مصباح الهدی (سه شنبه 08 مهر 93), شیدا. (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    ببینین اقایون چه دردی داره اینکه یه اقا به خاطر ظاهرش انتخاب نشده!
    پس فکر کنید دخترا چی میکشن که معیار اول انتخاب شما اقایون ظاهره و تا ظاهر دختری رو قبول نکنین قدمی بر نمیدارین!
    ولی اقای زندگی جدید این اطمیانان رو بهتون میدم که ظاهر برای 80درصد دخترا ملاک و معیار اخر قرار داره وفقط یه به دل نشستن ساده براشون مهمه
    پس چون یه دختر به خاطر ظاهر به شما جواب منفی داده دلیدل نمیشه کلا فکر کنید همه دخترا اینجوری هستن یا قید ازدواج رو بزنید
    در ضمن نحوه اشنایی شما چجوریه که فقط عکس شما رو نشون میدن؟
    فکر نمیکنید حضوری تاثیرش خیلی بیشتره اخه از روی عکس واقعا ادم نمیتونه تشخیص بده شاید یکی خیلی بد عکس باشه وحس خوبی بهش نداشته باشی
    ولی وقتی حضوری ببینی و مستقیم کاملا نظرت عوض بشه.
    ممنو ازدوستان بابت نظرات خوبشون،اقای ابی بیکران موردها از طریق واسطه انجام شده برا ازدواج و ابتدا برای اینکه طرفین یک پیش زمینه قبلی داشته باشن یک عکس ساده نشون داده شد.من با گفته هام باعث شدم الان خواننده ها فکر کنند من خیلی زشت و یا بد اندامم اما واقعا اینطور هم نیست اما خب تقریبا 3 یا 4 مورد برا ازدواج به خاطر همین قضیه و حتی قبل دیدن لغو شدش...و فهمیدم به خاطر ظاهر و لاغریم بوده....و یا یکبار یکی از همکارام بعد از چند روز ماه رمضون گفت چرا اینقدر لاغر شدی و از قبل هم لاغرتر شدی منم به شوخی بهش گفتم اینا مهم نیست مهم اونیه که باید بپسنده برگشت گفت پس طرف باید خیلی ادم خوبی باشه....خب این حرف و مشابه اون واقعا تو روحیه تاثیر میگذاره...وقتی یک مذکر و همجنس خودت همچین حرفی میزنه از دختر چه انتظاری داری...اونقدر این سه یا چهار مورد تاثیر منفی روم گذاشت که اصلا فکر اینکه بخام حضوری با کسی صحبت کنم رو نمی کنم...گاهی اوقات میشد در جایی مثل مراسمات فامیلی و مانند اون دختری رو می دیدم و ازش خوشم می اومد اما تا یاد حرف همکارم میافتادم سریع خودمو جمع و جور می کردم و میگفتم میخای مضحکه طرف شی....الان فقط یه سفر و دور بودن از این محیط ارومم میکنه چون خستگی روحم جسمم رو دچار مشکل کرده و حال خوبی ندارم...اما قوی هستم و همچنان خودم رو دوست دارم و حرف دیگران روم نمیتونه اثر منفی در مورد زندگی روزمرم و پیشرفتم بذاره....من خودم مخالف سرسخت صیغه بودم چون با اینکه شرعی هست اما اونو ظلم در حق همسر اینده می دونم اما این حالت اشفتگی درونم باعث شد این حرف رو بزنم که اونم با مرور زمان و با کنار اومدن خودم با قضیه حل میشه...فقط دعا کنید تا از این حالت بغض بیرون بیام و مثل چند سال پیش خودم شم

9. کاربر روبرو از پست مفید زندگی جدید تشکرکرده است .

abi.bikaran (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    من خانم ابی بیکران هستم.
    این خیلی خوبه که اعتماد به نفس دارین واز خودتون کاملا راضی هستین البته باید هم باشین شما در جای خود واقعا جوان موفقی هستین واین خودش خیلیه!
    اصلا قضاوت همکاراتون هم فراموش کنید شاید واقعا منظور بدی نداشتن اگه هم داشتن بیخیال ادمهای اطراف ما متاسفانه گاهی اگه بدونن با قضاوتهای نادرستشون
    ممکنه چه ضربه ای به احساس و شخصیت یه نفر بزنن هیچ وقت دهن باز نمیکردن!
    شما زود دارین ناامید میشین چون چند نفر از روی عکس شما رو پسند نکردن دلیل نمیشه اینقدر دیدتون منفی بشه تازه از کجا معلوم فقط به خاطر ظاهر رد کردن؟
    پسرایی دیدم چند سال فقط کارشون خواستگاری رفتنه تا بتونن مورد مناسبی پیدا کنن واصلا جا نمیزنن مطمئن باشین دخترای بسیاری هستن که ظاهر براشون مهم نیست
    بلکه فقط معیار شخصیت براشون مهمه.در ضمن سعی کنید از این به بعد حتما حضوری برین لااقل یه جلسه کوتاه واسه اشنایی بزارین فقط نشون دادن عکس اصلا کار جالبی نیست.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

11. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

elham.e (سه شنبه 08 مهر 93), مصباح الهدی (سه شنبه 08 مهر 93), شیدا. (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقای زندگی جدید سلام دوباره.
    من هم موافقم شما یه مدتی فاصله بگیرید و این بار تو جلسات آشنایی عکس نبرید. ان شاالله با یکم فاصله احساستون درست میشه.
    ولی جالبه ها. شما هنوز فرایند خواستگاری را شروع نکردین و در همین حد بوده این قدر تحت تاثیر قرار گرفتین.

ببینید من خودم دو تا برادر داشتم.هر دوشون هم الحمدالله الان ازدواج های موفقی کردند.ولی تو خواستگاری هاشون بساطهایی داشتیم...
    گاهی باید خیلی راحت از کنار برخی مسائل گذشت و روش توقف نکرد.
    داداش من این قدر بااعتماد به نفس خواستگاری می رفت. قبلش به من به شوخی می گفت: به خانواده دختر بگین چاقو برای پذیرایی نیارن. می گفتم چرا؟ می گفت برای اینکه من اگر وارد بشم ممکنه دستهاشون را ببرن!!! (مثل ماجرای یوزارسیو)
    تازه برادر من که فکر کنم ظاهرشون از نظر خودم متوسط هست. شما که ماشاالله طبق گفته خودتون یه جوان خوش سیما هستین! پس با اعتماد به نفس جلو برید...
    قبل رفتن به خواستگاری جلوی آینه از خودتون تعریف کنید... بگید چه قدر همسر آینده من باید خوشحال باشه منو انتخاب کنه.
    اگر جواب منفی هم شنیدین این قدر اعتماد به نفس داشته باشید که بگید خیلی هم دلشون بخواد. پسر به این خوبی از کجا می خوان پیدا کنند! (البت حواستون باشه فقط تو دلتون بگیدها!:) )

چه ده جا خواستگاری برید چه صد جا هیچ فرقی نداره. فقط باید همسر آیندتون شما را بپسنده.
    یادتون باشه خواستگاری ها مستقل از هم دیگه هستند و وقوع یک خواستگاری بر روی خواستگاری دیگه تاثیر نداره! (جبر و احتمال خوندین دیگه. نه؟)
    لطفا این لینک را با دقت بخونید:
    شما مثل این ماهی ها نباشید. دیوار شیشه ای ذهنتون را بردارید. ناسلامتی شما مهندس هستین ها.جبر و احتمالات بلدین:) )
    این مورد شما را به دلیل خودش نپسندید ممکنه دقیقا مورد بعد شما را با همون دلیل اتفاقا بپسنده.
    شما اگر چند مورد را نپسندین ممکنه مورد بعد دقیقا شخصی باشه که شما بپسندینش. ولی با این دیوار شیشه ای ذهن این فرصت را به راحتی از خودتون گرفتین!
    هیچ چیز معلوم نیست. مهم اینه که توکلتون به خدا باشه همین جوری روندتون را ادامه بدین و ناامید نباشید.
    چه یک خواستگاری برید چه صد جا. مهم اینه که شما خودتون رفتارهاتون درست باشه.کار به بقیه هم نداشته باشید. و از این جلسات به عنوان تجربه کسب کردن و حتی شناختن آدم های مختلف و حتی محکم شدن استفاده کنید.
    من خودم این هایی که به شما می گم را البته باید اول به خودم بگم. شما اول راهید ولی من خسته از این راه...
    چند وقت پیش ها این قدر خسته شده بودم که داشتم با خدا درد و دل می کردم آخه چرا با من این جوری می کنی.انگار خیلی هم دلت نمی خواد من ازدواج کنم....

ولی می دونید به خودم گفتم خدا می خواد منو با مساله ازدواج امتحان کنه ولی داره به من لطف می کنه این امتحان را قبل از ازدواجم تو خواستگاری ها ازم می گیره. قطعا امتحان شدن تو خواستگاری خیلی راحت تر از امتحان شدن با همسر آیندم هست. و این لطف خداست که از من امتحانی می گیره که جبرانش برام کاری نداره.ولی فرض اگر بعد از ازدواج بعضی مسائل برام پیش میومد چه جوری می تونستم جبران کنم.

و حتما شما خودتون بهتر می دونید گاهی ما فکر می کنیم خیرمون یه چیزیه بعد با اصرار بهش می رسیم و می فهمیم دقیقا شر ما بوده و تازه از خدا طلبکار هم می شیم خدایا من نمی دونستم.درست. ولی تو که می دونستی.چرا گذاشتی من با فلان شخص ازدواج کنم! چرا با یه بهانه ای کنسل نکردی. چرا گذاشتی این همه جلسات بگذرونم و وابسته بشم و و و

اگر واقعا از خدا همسر آیندتون را می خواهید و اگر به خدا اعتماد دارید ؛پس از این زاویه هم نگاه کنید اگر موردی قسمتتون نشد حتما خدا صلاح شما را می خواسته و معلوم نیست ازدواج شما با اون دختر در آینده برای شما چگونه تمام می شد. الان با یه جواب منفی یکم دلتون می شکنه. یکم ناراحت می شید ولی عوضش از یک شکست بزرگ تو زندگیتون جلو گیری میشه که ناراحتی اون موقعتون قابل مقایسه با ناراحتی الانتون نیست... این جوری بهتر نیست؟ آیا اینجوری نباید بیشتر خدا را شکر کنید که از یک ضرر بزرگ شما را نجات می ده؟

دعا می کنم ان شالله بهترین انتخاب راداشته باشید.
    دیر و زود بودنش این قدری اهمیت نداره که خوب بودن شریک زندگی آیندتون مهمه!
    موفق و خوشبخت باشید

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

13. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

elham.e (سه شنبه 08 مهر 93), شیدا. (سه شنبه 08 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    ممنون از همه دوستان،نمیدونم حرفهاتونو بر پایه واقعیت بذارم یا بر پایه روحیه دادن و ترحم و دلسوزی...اما چیزهایی که نوشتیدو به کار می گیرم... اما هر چی بود قشنگ بود ...چون من همین ترحم و دلسوزی رو هم در این مورد تجربه نکرده بودم...گرچه الان فقط میخام به طریقی خستگی روحیم از بین بره و به هیچ چیز دیگه فکر نکنم....و از خدا الان تنها چیزی که میخام ارامشه...ارامش بهترین هدیه برا زندگیه...
    ویرایش توسط زندگی جدید : سه شنبه 08 مهر 93 در ساعت 20:40

15. کاربر روبرو از پست مفید زندگی جدید تشکرکرده است .

elham.e (چهارشنبه 09 مهر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    چرا به سوال من جواب ندادید؟

راستش من کم پیش می آد دلم برای آقایون بسوزه. برای شما هم اصلا دلم نسوخت. دلسوزی برای چی؟
    مگه ظلمی بهتون شده؟ مگه حقی ازتون ضایع شده؟ مگه مشکلی هست که رفعش از توان شما خارجه؟

الان دلم برای خودم باید بسوزه.
    دوبار براتون پست نوشتم و دریغ از یک تشکر خشک و خالی چه برسه به جواب.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 08 مهر 93 در ساعت 20:45

17. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

abi.bikaran (چهارشنبه 09 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی جدید نمایش پست ها
    ممنون از همه دوستان،نمیدونم حرفهاتونو بر پایه واقعیت بذارم یا بر پایه روحیه دادن و ترحم و دلسوزی...اما چیزهایی که نوشتیدو به کار می گیرم... اما هر چی بود قشنگ بود ...چون من همین ترحم و دلسوزی رو هم در این مورد تجربه نکرده بودم...گرچه الان فقط میخام به طریقی خستگی روحیم از بین بره و به هیچ چیز دیگه فکر نکنم....و از خدا الان تنها چیزی که میخام ارامشه...ارامش بهترین هدیه برا زندگیه...
    آقای زندگی جدید من برای شما دلسوزی نکردم. شما حرف های منو از دید کاملا منطقی بخونید.خودتون متوجه می شید.
    این جا پر از تاپیکهایی است که واقعا به دلسوزی احتیاج دارند.تاپیک شما دلسوزی نمی خواد. شما هیچی خواستگاری نرفتین و تو همون مرحله قبل دیدار شما با دختر دچار این احساسات شدین و واقعا فکر می کنید این مشکلیه؟

باور کنید مشکلی نیست. آدم وقتی مشکلات بزرگتر را نمی بینه فکر می کنه مشکل خودش خیلی مشکله! در صورتی که چهار تا تاپیک بخونید که مردم تو خواستگاریهاشون چه سختی هایی کشیدند و شما هنوز درگیر خواستگاری نشده این حس را پیدا کردین؛اصلا از عنوان کردن این تاپیک هم صرف نظر می کردین و روتون نمی شد!

من حرفهام صرفا منطقی بود. حالت ترحم نداشت. دلم برای شما نمی سوزه. دلم برای پسرهایی می سوزه که شرایط شما را ندارند.حتی کار هم ندارند.هیچی ندارند. قوی باشید این ها مشکلی نیست...

شما می گید این خستگی روحیه! پس اون پسری که چندین جا خواستگاری رفته و نشده چی بگه! پس اون دختری که چند تا خواستگار جدی تجربه کرده چی بگه؟ این ها باید بگن خستگی روحی...

شما مگه چند جا خواستگاری رفتین که می گید خسته شدم؟ والا من برای برادرام کلی جا رفتیم و هر جا بنا به دلیلی قسمت نشد. ازشون نشنیدم بگن خسته شدم.ولی اگر آنها می گفتند کاملا حق داشتند . نه شما. مگه چند مورد تجربه کردین؟

همچنین توصیه می کنم بعضی تاپیکهای خواستگاری و ازدواج و مشکلات را قبل از رفتن به خواستگاری بخونید. فکر کنم این طوری بهتر باشه و یکم تجربه کسب می کنید.

به نظرم با دیدگاه پخته تر و با تجربه بیشتر خواستگاری برید خیلی بهتره.

موفق باشید
    و خسته هم نباشید

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

ویرایش توسط مصباح الهدی : سه شنبه 08 مهر 93 در ساعت 22:45

19. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 09 مهر 93), elham.e (چهارشنبه 09 مهر 93), شیدا. (چهارشنبه 09 مهر 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)