سلام برادر گرامی
می دونید یک دختر از یک همسر چی می خواد؟ اینکه همسرش تکیه گاهش باشه و محکم و قوی باشه. در قدیم شاید این بود که قوی بودن را در جثه و هیکل می دیدند ولی الان قوی بودن را اتفاقا در استعداد و... می بینند.در این راستا لطفا حتما این پست را بخوانید:#11
بله خب خیلی از دخترا هیکل براشون مهمه. همان طور که خیلی ها هم مهم نیست.
همان طور که خیلی از پسرا دوست دارند خانومشون مثلا شبیه فلان شخص باشه و خیلی از پسرها هم سلیقشون یه چیز دیگه است...
هر کسی برای خودش سلیقه و معیاری داره. حالا شما مطابق سلیقه چند نفر نبودین.آیا معنیش اینه مطابق سلیقه بقیه هم نیستین؟
شما خودتون اگر برید خواستگاری یک دختری و ظاهرش را نپسندین و خوشتون نیاد و جواب منفی بدین آیا معنیش اینه که اون دختر هرگز ازدواج نمی کنه و کس دیگه ای ازش خوشش نمیاد؟
آیا شما به خودتون حق این انتخاب را نمی دین که به خاطر اینکه ظاهر کسی به دل شما ننشسته بهش جواب منفی بدین؟ این حق را برای خودتون قائلید یا نه؟
آیا اگر از ظاهر دختری خوشتون نیامد الزاما بقیه هم خششون نمیاد؟
در مورد اون دختر چادری که با دیدن عکستون جواب منفی داد من یه تجربه از زمان خیلی قدیمم(که تجربم واقعا کم بود) بگم...
برای من همچین اتفاقی افتاد. یعنی من اولین خانومی که به منزلمون برای امر خیر آمد عکس پسرش را به من نشون داد...
باورتون می شه من اصلا نگاه نکردم. یعنی او فکر کرد من نگاه کردم ولی در واقع اصلا نگاه نکردم........
می دونید اون موقع بهم بر خورد!!!
اون موقع نگرش من یه جور دیگه بود و تازه مثلا ناراحت بودم که مادر پسر قبلش میاد ظاهر دختر را ببینه و اصلا خوشم نمیامد. مخصوصا از نوع نگاه ها! پیش خودم می گفتم مگه قراره عروسک انتخاب کنند!!! (حالا الان عقیدم کامل فرق کرده ها.دوستان در جریان هستند.ولی خوب اون موقع ها هنوز پخته نبودم و یه جور افکار ایده آلگرایانه داشتم)
وقتی مادر پسر داشتند از خصوصیات پسرشون می گفتند حقیقت اون موقع من از تحصیلات و نوع شغلشون خوشم نیومده بود و دیگه تو دلم جوابم منفی بود. البته نه قطعی. بعد وقتی عکس پسر را می خواستند بهم نشون بدن واقعا به من برخورد(می دونم نباید بر می خورد ولی اون موقع خودم را دارم براتون می گم). یعنی یه حس انزجار و نفرت از خواستگاری برای من پیش اومد که یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه من می خوام با قیافه کسی ازدواج کنم؟
تو دلم این می گذشت که به من توهین شد.تو دلم می خواستم بگم خانوم شما منو چی فرض کردین؟من خیلی معیارهای بالایی دارم. معیارهای من ظاهری نیست که...
باور کنید حتی یه نگاه هم به عکس نکردم و اصلا نفهمیدم اون آقا چه شکلیه. (البته شاید خانومه فکر کرد نگاه کردم). خیلی به من برخورد و اون اولین تجربه من از حضور یک مادر پسر در منزل ما بود...
و این از بی تجربگی اون زمان من بود که این رفتارها را توهین می دیدم و خبر نداشتم که بعدا برام خواستگارانی میان که یه ذره ادب و نزاکت تو نحوه خواستگاریشون ندارند و پای تلفن با چه ادبیاتی از ویژگی های ظاهری یک دختر سوال می کنند گویا که اینجا واقعا می خوان یک کالا بخرند..... که اگر این تجربیات بعدیم را داشتم اون روز برای من توهین محسوب نمی شد.و شاید جواب منفی هم نمی دادم و اجازه می دادم یک جلسه پسر هم بیاد.
غرض از این حرفها این بود که می شه این احتمال را داد که اون دختر هم بهش برخورده و شاید فکر کرده وقتی عکس یک پسر را بهش نشون بدن بعدا حتما خود پسر تو ظاهر سخت گیرتره... شاید مثل من حس توهین بهش دست داده!شاید فته چقدر اعتماد به نفس پسره کمه. شاید هزارتا دلیل دیگه داشته باشه...
به هر حال همه اینو می دونند که از روی عکس اصلا نمیشه روی ظاهر کسی قضاوت کرد.من خودم عکسهایی دارم که اگر یه خواستگار ببینه فکر می کنه عجب دختر زشتی!
از روی عکس هم خیلی نمیشه لاغری و چاقی را قضاوت کرد و آدم نمی تونه خیلی درکی از خوش تیپی طرف داشته باشه ...
پس به نظر من این کار شما اشتباهه که عکستون را نشون می دین. به نظر من اصلا درست نیست و معنی خوبی هم نمی ده.
شما مثل یه آقای با شخصیت وبا اعتماد به نفس می رید خواستگاری. باور کنید خواستگار داشتم پای تلفن چنان از ویژگی های ظاهری من می پرسید و از ظاهر پسرش تعریف می کرد که ما فکر کردیم که آقای یوزارسیو(!) می خواد بیاد خواستگاریم... بعد آمد و اتفاقا خیلی خیلی قیافه معمولی داشت. حالا شما که این قدر می گید ورزشکارید و... با این اعتماد به نفس برید معلومه چه حسی را به دختر منتقل می کنید...
نمی دونم حالا که نظر یه چند تا دختر براتون مهم بوده ؛ نظر من هم می تونه برای شما مهم باشه یا نه؟
به عنوان یک دختر صادقانه عرض می کنم واقعا برای من لاغری مهم نیست. این قدری شخصیت تو به دل نشستن من تاثیر داره که ظاهر قابل مقایسه نیست. دوست داشتین تاپیک های منو بخونید.(آیا من در ازدواج سخت گیرم1 و2) ببینید واقعا دروغ نمی گم. وقتی کسی شخصیتش به نظرم خوب بیاد نمی دونم چه جوریه که قیافش هم به دلم می شینه... این نظر من بود. حتما خیلی ها هم مثل من هستند. همان طور که خیلی ها هم مثل من نیستند.
موفق و موید باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)