سلام دوستان
من متوجه شدم در مورد درآمد من که پدر ایشون گفته بودن خیلی کمه سوء تفاهمی پیش اومده بوده... فامیلمون که معرف بودن درآمد من رو به اشتباه و خیلی کمتر از چیزی که الان دارم به پدر ایشون گفته بودن و ایشونم این واکنشو داشته. ولی خب من که خودم مستقیاما به پدرشون گفته بودم درامدم چقدره... به هر حال حرف معرف براشون قابل استنادتر بوده. خلاصه که این موضوع حل شد...
من کماکان منتظر جواب ایشونم. با این که الان فشار از طرف خونواده من زیاده که چرا ایشون جواب نمیده و با قضایایی که پیش اومد، دید خونواده من به این خونواده منفی شده( البته نه شدید) و فکر می کنن جوابشون منفیه. بنابراین از من خواستن بی خیال شم و دو سه دختر خانم دیگه مادرم برام در نظر گرفتن که اصرار دارن بریم ببینیم.
که خب، من مخالفت کردم و گفتم تا زمانی که تکلیف ایشون مشخص نیست نمی تونم این کارو کنم اما دیروز از یه موضوع خیلی ناراحت شدم
متوجه شدم که مادر این دختر خانم به معرف ما گفته که یه خواستگار دیگه هم دارن ایشون... جزییات رو نگفتن. ولی مادرم از اول حدس می زدن که ایشون که این قدر داره طولش میده (کهخ خب به نظر من خیلی طول نکشیده) حتما خواستگار دیگه هم دارن. که این موضوعم اضافه کنین به اتفاقای گذشته و دید منفی و ...
حالا اینا به کنار، من حس بدی دارم الان؛
به نظر من مشکلی نیست هردختر خوبی مثل ایشون می تونه 10 تا خواستگارم داشته باشه اما به نظر شما این که همزمان دو نفر رو درگیر کنن درسته؟ من این کارو خیلی بد می دونستم و می دونم اما حالا برای ایشون چنین وضعیتی هست. مگه ما می خوایم معامله کنیم یا جنس بخریم که دو یا چند نفر رو همزمان درگیر کنیم؟ تو تاپیکای مشابه هم خوندم که چنین وضعی باعث میشه مقایسه پیش بیاد و آخرم عاقبت خوبی نداره.
من تو چنین وضعیتی نمی دونم باید چیکار کنم... راهنمایی می کنید؟
طبق آخرین صحبتایی که با ایشون داشتم قرار بوده تو این روزا برن مشاوره و بعد هم جواب بدن. ولی قبلا هم قرار بوده جواب بدن که با بهووه های مختلف عقب افتاده. ممکنه باز هم بهونه جدیدی باشه و باز عقب بندازن؛ واکنس من چی باید باشه؟ بهشون بگم که نباید همزمان دو نفرو درگیر کنن یا نه به مربوط نمیشه اصلا؟
در کل، این که متوجه شدم که پای یه نفر دیگه هم در میونه حس بدی پیدا کردم که دست خودمم نیست. لازمه بگم که قبلا ازشون پرسیده بودم پای کسی دیگه درمیونه ایشون گفتن نه ! اون اوایل که جوابشون منفی بود...
لطفا راهنمایی کنین که این وضع رو مدیریت کنم
سپاس.

علاقه مندی ها (Bookmarks)