به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 اردیبهشت 00 [ 13:36]
    سطح
    54
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 51 در 29 پست

Array
    بلاخره دیشب عقد کردن. نمیدونم چرا ولی الان کلی آرامش دارم. البته بعد از 2 3 ساعت گریه.وااای خدا چه لذتی داشت. به عمرم اینقدر اشک نریختم بودم. اصلا هم دست خودم نبود ولی یه لذتی داشت که به عمرم تجربه نکرده بودم. فوق العاده بود. ادامه امروزم به دعا کردن برای خوشبختی جفتشون گذشت. اینم خیلی عالی بود. البته خوندن مطالب این سایت توی این دوروز هم خیلی بهم کمک کرد که یخورده دیدم به خیلی چیزا متفاوت تر و بازتر بشه. از همتون ممنونم.
    بلاخره بعد سه روز دوندگی و آشنا بازی تونستم برای 7 روز دیگه بلیط قطار مشهد گیر بیارم. چقدر شلوغه این روزا. چه خبره مگه مشهد؟؟ راستش من با اینکه پدرم مشهدیه ولی تاحالا مشهد نرفتم. چونکه فامیلی هم اونجا نداریم.این دفعه هم دارم تنها میرم. یکم دلهوره دارم .
    احساس میکنم یکم غیرطبیعی هستم و اگر زیاد متوجه نمیشین چی میگم فک کنم طبیعیه چون بعد سه روز سکوت و کلی ماجرا و ... اصلا اوضاعم یجور یه الان که خودمم نمیفهمم چی میگم. یه احساس سبکی و پرواز خاصی دارم.
    فک کنم رسما دیونه شدم. خدایا ممنونم از لطفت واسه دیوونگی.

- - - Updated - - -

بلاخره دیشب عقد کردن. نمیدونم چرا ولی الان کلی آرامش دارم. البته بعد از 2 3 ساعت گریه.وااای خدا چه لذتی داشت. به عمرم اینقدر اشک نریختم بودم. اصلا هم دست خودم نبود ولی یه لذتی داشت که به عمرم تجربه نکرده بودم. فوق العاده بود. ادامه امروزم به دعا کردن برای خوشبختی جفتشون گذشت. اینم خیلی عالی بود. البته خوندن مطالب این سایت توی این دوروز هم خیلی بهم کمک کرد که یخورده دیدم به خیلی چیزا متفاوت تر و بازتر بشه. از همتون ممنونم.
    بلاخره بعد سه روز دوندگی و آشنا بازی تونستم برای 7 روز دیگه بلیط قطار مشهد گیر بیارم. چقدر شلوغه این روزا. چه خبره مگه مشهد؟؟ راستش من با اینکه پدرم مشهدیه ولی تاحالا مشهد نرفتم. چونکه فامیلی هم اونجا نداریم.این دفعه هم دارم تنها میرم. یکم دلهوره دارم .
    احساس میکنم یکم غیرطبیعی هستم و اگر زیاد متوجه نمیشین چی میگم فک کنم طبیعیه چون بعد سه روز سکوت و کلی ماجرا و ... اصلا اوضاعم یجور یه الان که خودمم نمیفهمم چی میگم. یه احساس سبکی و پرواز خاصی دارم.
    فک کنم رسما دیونه شدم. خدایا ممنونم از لطفت واسه دیوونگی.

2. 2 کاربر از پست مفید خوش خیال تشکرکرده اند .

دختر بیخیال (یکشنبه 04 آبان 93), شیدا. (یکشنبه 04 آبان 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خوش خیال نمایش پست ها
    دوستان یک دعایی در حقم بکنید که انشاالله این شوک جدیدی که در راهه هم بگذره. دختر خالم امروز گفت که فردا شب قراره برای ستاره یک خواستگار بره.طرف دکتر دندان پزشک هستش و از فامیل های دورشونه و گویا جدی تر از بقیس...

نقل قول نوشته اصلی توسط خوش خیال نمایش پست ها
    بلاخره دیشب عقد کردن.
    بی خیال گرامی،

پریشب خواستگار اومد
    دیشب عقد کردند؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

خوش خیال (پنجشنبه 08 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 اردیبهشت 00 [ 13:36]
    سطح
    54
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 130
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 51 در 29 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها

بنظرم با پستی که در یک تاپیک دیگه ازتون خوندم ، گویا نه تنها این خانوم از نظر ظاهری طبق گفته قبلیتون از نظر خانواده اتون مورد تایید نبودن، تازه گویا از نظر خودتون هم همچین مورد تایید نبودن! حتی گفتین در یک مقطع زمانی ، ازشون دلسرد شده بودین حتی متنفر شده بودین!!!

شما یک مدت مقطعی با ایشون بودین ، دلسرد شدین، گاهی هم حتی متنفر شدین و سعی کردین با دید منطقی به قضیه نگا کنید تا خودتون و راضی کنید و ظاهرشون و نادید بگیرین، اما مسله به دل نشستن خیلی مهمه ؛ شاید اگه مدت طولانی با ایشون زندگی میکردین ،دیگه نمیتونستین خودتون و اینطوری قانع کنین و بعد از مدتی دلسرد میشدین.

هرچی شما بیشتر توضیح میدید بنظرم پس هم بنفع شما هم اون خانوم بوده که شما دونفر بهم نرسیدین، شایدم واقعا قسمت هم نبودین.

بهتره کمتر غصه بخورین یا بجای اینکه کلا مسله ازدواج و کنار بذارین! بهتره که کمی به خودتون فرصت بدین و شرایطتتون مهیا کنید و در اینده سراغ دختری برین که هم از نظر اخلاقی هم ظاهری مدنظرتون باشن! و شما هم شرایط خواستگاری رسمی و داشته باشین.

موفق باشین.
    خیلی متعجب شدم که یهو تاپیک خودم رو دوباره دیدم!!
    ماشاالله خیلی حافظه ی خوبی دارید.
    فکر میکنم منظورتون تاپیک من در پست اون دوستمون بود که داره بزرگترین اشتباه زندگیش رو مرتکب میشه!!!
    من نگفتم از ظاهر اون دختر خوشم نمیومد و یا از ظاهرش متنفر بودم یا چیزی شبیه این. الان دیگه درست نیست من در مورد ظاهر و چهرش صحبت کنم.چون دیگه مجرد نیست. اما بنظر من زیباترین دختر روی زمین بود!!! و هیچ وقت به این مسله شک نداشتم.
    اون که گفتم دچار شک شدم و رفتم جلوی آینه و با خودم صحبت کردم که من کی هستم بخاطر ظاهر نبود که!!!! حافظه ی خوبی دارید.من در مورد لجبازی ها و بعضی رفتارهایی که مورد پسند من نبود گفتم.که یک بار خیلی منو ناراحت کرد و ازش متنفر(در ظاهر کلام البته) شدم. اما این یک حس موقت بود. در طول اون یک سال ما به هیچ مشکلی که باعث بشه قهر و ... پیش بیاد برنخوردیم.
    توی این چند روز توی سرم موی سفید پیدا کردم.حتی یکی هم نداشتم. درسته دیگه بی قرار نیستم.خیلی آرومم. اما واقعا حس میکنم دارم پیر میشم. احساس آدمی رو دارم که عزیزش مریض بوده و الان دیگه مرده.آدم دیگه بی قراره عزیز مریضش نیست. اما حس متفاوتی داره که دعا میکنم تجربش نکنه هیچکی.
    آره شاید به نظر شما به نفع ما نبوده با هم باشیم. امیدوارم همینطور بوده باشه.

ممنونم از شما به خاطر توجهتون.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    بی خیال گرامی،

پریشب خواستگار اومد
    دیشب عقد کردند؟

بله. راستش منم متوجه این مسله نشده بودم تا وقتی شما گفتید!!! دیروز از دخترخالم پیگیر شدم و گفت گویا دایی پسر روحانی هستش و چون قبل محرم بوده بین خودشون فقط یک صیغه محرمیت خوندن که بتونن بیشتر باهم آشنا بشن. برای اینکه گناه نداشته باشه باهم بیشتر حرف میزنن.
    ولی خب دیگه چه اهمیتی داره...

6. کاربر روبرو از پست مفید خوش خیال تشکرکرده است .

دختر بیخیال (پنجشنبه 08 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)