سلام میشل گرامی. خیلی وقته منتظرتون بودم وخوشحال شده دیدم دوباره حضور گرم و مثبتی دارید و به سایر دوستان عزیزمون کمک میکنید.
مدتی بود نگران شده بودم که چرا دیگه نیستید. جای خالیتون همیشه حس میشد. به هر حال منم کمتر میام اینجا و دارم به کارام میرسم.
و اما بعد....

نوشته اصلی توسط
میشل
سلام آقا کامران،
فکر می کنم دعا یعنی دعوت. شاید من معنی این کلمه رو نمیدونم، اما اگه داشتنش براتون کفایت می کنه، فقط به وجود خودتون دعوتش کنید.
در لحظه ای که دعوتش کنید، می بینید که اجابت کرده. فرقی نمی کنه تا اینجای عمرتون رو به چه شکلی گذرونده باشید.
البته اصلش اینه که ما با دعوت کردنش، خودمون به این آگاهی می رسیم که اون باماست. وگرنه اون هیچوقت از ما غافل نشده که حالا توجهشو برگردونه.
واقعا تعبیر زیبایی بود از دعا و خیلی به دل من نشست. اگه جز این باشه به نظر میاد خدا را خیلی داریم در حد خودمون تصورش میکنیم. در واقع اونکه غایب شده ماییم نه او!

نوشته اصلی توسط
میشل
اما دوم:
بسیاری از بیماری ها واکنش طبیعت ما به رویکرد زندگی ما هستند. این بیماری ها یکی از قطب نماهایی هستند که خدا در اختیار ما قرار داده. فکر کنید که هیچیمون نمیشد و بعد یه دفعه میفتادیم میمردیم! اونوقت نه فرصت اصلاح رویکرد زندگیمون رو داشتیم، نه فرصت درد کشیدن و پاک شدن و ارتقا پیدا کرد.
.
.
.
پس من معتقدم این بیماری برای شما یک رحمت الهی هست. که می تونه اثرات پایدار و مثبتی در زندگیتون داشته باشه.
پس در واقع شما سختیها و بیماریهایی که در زندگی افراد اتفاق میافته را منشا رشد و پیرایش و آلایش افراد میبینید و از این جهت میشود رحمت! خیلی استدلال قشنگیه این، و منم از نظر دریافت با دل میپذیرم ولی برای پذیرش با عقل، نیاز به دلایل و استدلالات بیشتری دارم؟

نوشته اصلی توسط
میشل
سوم:
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
البته شما را به اندکی ترس و گرسنگی و بينوايی و بيماری و نقصان در محصول می آزماييم و شکيبايان را بشارت ده
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
همان كسانى كه چون مصيبتى بر آنها وارد شود گويند: همانا ما از آن خداييم و همانا به سوى او باز خواهيم گشت
أُولَـئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَـئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ
آنها هستند كه بر آنها درودها و رحمتى از جانب پروردگارشان مىرسد، و آنها هستند كه رهيافتهاند
در یافتن "راه"، موفق باشید.
دوست دارم راه را بیابم و سیرم رو شروع کنم. بعضی وقتها هم فکر میکنم برم دنبال درمانهای متافیزیکی و تکمیلی مانند انرژی درمانی یا هیومیپاتی یا ارتباط با اجنه و .... اما نمیدونم باید از کجا شروع کنم و اینکه آیا واقعا درمانهای اینچنینی موثر میافتن یا نه؟ و یا اینکه اساسا کار درستی هستن یا ایرادات بنیادی درشون هست؟
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
ویرایش توسط کامران : دوشنبه 24 آذر 93 در ساعت 01:30
علاقه مندی ها (Bookmarks)