تشکر از پاسخ دوستان.
من مساله رو خیلی خیلی جدی مطرح کردم و فکر نکنید من خوشی زده زیر دلم و بی دلیل چنین تصمیمی گرفتم.
این مساله اونقدر برای من مشکل بزرگی بوده که تا حالا باعث شده چند تا اثر بد روی زندگیم و آیندم بذاره.
و دیگه نمیخوام بیشتر از این تاثیر بذاره.
تا حالا هم خیلی سعی کردم با خوش بینی و کار کردن روی فکر خودم و پذیرش خودم با همین شکل، با همین شرایط کنار بیام اما موفق نبوده ام و میدونم موفق هم نخواهم شد.
الکی نگید اگه آدم خودشو دوست داشته باشه هرچقدر هم بقیه مسخرش کنن ناراحت نمیشه. چرا ناراحت میشه آدم.
و من دیگه تحملش رو ندارم.
روی این قضیه خیلی حساسم. کمتر شده ولی از بین نرفته. نمیدونم شاید هم کمتر نشده.تا حدی حساسم که حتی روی قضیه ازدواجم داره تاثیر میذاره و از ترس اینکه پسندیده نشم یا بعدا مشکلی پیش بیاد کلا همون چند موردی که خواستار بودن رو هم رد کرده ام.یعنی اگه یکی بیاد و بگه عاشق منه هم من هی به خودم میگم وقتی ببینه دیگه دوستم نخواهد داشت.قبلاها اینطوری نبودم یعنی فقط از مسخره شدن ناراحت میشدم.اما هرچی پیش میره انگار حساسیتم برای قضیه ازدواج روی این مساله بیشتر میشه. تا حدی که سعی در این دارم که بپذیرم دوست داشتنی نیستم و باید این رو قبول کنم و خودمو برای تنهایی آماده کنم. حتی فکر این هم که میگم نمیخوام ازدواج کنم از همین نشات میگیره..
چهره ام بد نیست. یعنی معمولیه.ولی خیلی ها بهم گفتن چشمات و خنده هات و صدات قشنگه. ولی از نظرهای دیگه هرچی شنیدم فقط تمسخر و نگرانی بوده.
مینوش جان...استفاده از اون جور چیزی که شما گفتید شاید ظاهر آدمو برای غریبه ها تغییر بده. ولی آدم که خودشو نمیتونه گول بزنه. بعدشم پس فردا اگه خواستم ازدواج کنم بالاخره که واقعیتش رو میبینه. پس باید در جلسات خواستگاری خودم باشم. تا حالا هم خودم بوده ام.
دوستان تو رو خدا با حرف شاغل شدن دست رو دلم نذارید که خودم دلم خون هست و هرجا میرم جور نمیشه. تازه همون شش ماهی هم که رفتم کلا دیگه بابا هیچ خرجی بهم نداد و همون حقوق مزخرف هم خرج کلاس زبان و کرایه رفت و امدم و چندتا ویزیت دکتر و آزمایش و یه سری خرید های مختصر برای خودم شد. همین.
خواهرام خیلی اندامشون خوبه. هم قد بلندن هم خوش اندام. بقیه دخترهای فامیل هم همینطور. من این وسط نمیدونم این ژن از کجا به من رسیده.
آزمایش هورمونی هم دادم و به فوق تخصص غدد هم مراجعه کردم گفت هیچ مشکلی نداری و مدلت اینجوریه.








علاقه مندی ها (Bookmarks)