قراره بگم یکی دیگه برام بخره خودم تهران نیستم اونم چون خودش نمیشناسه بهم گفت ادرس کتابفروشیی که میفروشه رو بگو میرم میخرم میفرستم.ولی فردا صبح حتما با اون شماره تماس میگیرم.
- - - Updated - - -
خانم/اقا که به احتمال زیاد خانم هستید من مگه چیکار کردم؟من کی تو این سایت چیز بی ربطی گفتم یا اختلالی تو کارش ایجاد کردم؟واقعا بین این همه تایپیک تایپیک من چه مشکلی داره؟عرض کردم که همه جا پرسیدم نبود خانم محترم جواب نگرفتم.من کی سابقه ی کاری بد تو این تایپیک داشتم؟من اصلا فرصت برای تفریح دارم که بیام اینجا؟گفتم شاید اینجا که ادم بزرگا میان شاید یکی شغلش این باشه شاید برای خود بچه ش از جایی خریده و بدونه.من واقعا براتون متاسفم.و چون میدونم چند برابر من سن دارید دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم چون بر عکس شما خانوادم بهم یاد دادن چه به کوچکتر و چه بزرگتر احترام قائل بشم.خانم/اقای صالحه یه راه حل دادند همین یه راه حل میتونه منو از این عذابی که میکشم نجات بده شما هم میتونستید یه راه حل مثل صالحه بدید همین.همین مشکل چند هفته س زندگی منو برام زهر کرده خانم این مشکل حساب نمیشه؟ اگه تو گوگل سرچ کنید اینجارو به عنوان یکی از سایت ها مشاوره میاره .لطفا دیگه جواب ندید ممنون میشم.
- - - Updated - - -
با پی دی اف نمیشه خیلی خوند چند بار امتحان کردم چشمامو خیلی اذیت میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)