سلام اقای مجید چقدر شما شبیه شوهر من هستید یک مرد عاشق عاشق ولی کسی که بارفتار های بسیار کوچیک همسرش ازار داده اینکه بقیه اینجا موج منفی میدند گوش نکنید اینکه بقیه میگند مشکلات شما کوچیکه منظورشون اینه که راه حل هایی ساده ایی داره اگر شما بخواهید اشتباه برداشت نکنید که این مشکلات بی ارزش هستند و دلیلی برای جدایی محسوب نمیشند اقای مجید من شما رو خیلی خوب میشناسم شبیه به همسرم هستید مردی پرتلاش عاشق منم هم به همسرم میگم تو پشت پناه من نیستی چون اگر ان سخنرانی که براتون گذاشتم گوش کرده باشید نباید از خانوادتون دفاع کنید باید فقط بگید من بررسی میکنم من هم میگم تو اجازه حرف زدن به من نمیدی اخه میدونم اگر حرف بزنم بعدش بد جوابم میده یا یکجوری پشیمون میشم از حرف زدنم همیشه با خودم حرف میزنم منم میگم دلم میخواد خودم باشم چرا بهش گیر میدید که چادر بپوشه اونم ادمه حق انتخاب داره درسته ملاک شما چادر بوده اما میدنی چرا از چادر بدش میاد چون اجبار شما پشتش بوده قبلا که چادر میپوشیده انتخاب با ازادی می پوشیده مثل من من الان از چادر متنفرم اما قبلا عاشق چادر بودم اصلا یک ابهتی توی خیال خودم بهم میداد که نگو اما الان متنفرم چون هنوز از خونه در نیومدم شوهذم گیر میده چادرت بپوش قبلا ها یک جاهایی چادر نمی پوشیدم مثل زمستونها که برف بوده چون بلد نبودم درست جمعش کنم اما الان مجبورم بپوشم چند سال پیش توی برف به خاطر اینکه چادر سرم بود باید بادست جمعش میکردم چنان از پله هایی یک پل هوایی که یخ زده بود اومدم پایین که بیا ببین بعد به شوهرم میگم تقصیر توئه میگه بهونه نکن چادر بپوشی
ببین برادر من اقای عاشق مهربون اینهایی که میگند مشکل شما کوچیک نمیدونند درک نمی کنند که نوازش یک مرد چقدر میتونه روح زن سیراب کنه نمیدونند برای ادمی مثل من و زن شما چقدر محبت مهمه اقای عاشق مهربون برو توی لینک که برات میذارم ببین این زن ها از بهترین خاطرات زندگیشون چی میگند ببین اینها از یک کار کوچیک چطوری بهترین خاطرت زندگیشون میسازند اما به برعکس این موضوع هم فکر کن که از یک کار کوچیک بدترین خاطراتشن میسازند
موضوع: " خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم"
3پیشنهاد پدر زنتون هم نادیده بگیرید ایشون یک مرد هستند وبه دنبال یک تعهد مالی اما همسرتون زن هستند وبه دنبال یک تعهد احساسی هستند پدر زنتون وقتی ببینند دخترشون راضی بشند دیگه حرفی نمی زنن ایشون هم مطمئنا راضی به جدایی نیستند وبه دنبال خوشبختی دختر شون هستند

علاقه مندی ها (Bookmarks)