به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 14:28]
    سطح
    52
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 79.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    305

تشکرشده 406 در 145 پست

Array
    مرسي جناب خارپشت كه اين مطلب رو بيان كردين. بهتره من يه مقدار بيشتر در مورد اون پست توضيح بدم كه برداشت هاي اين چنيني پيش نياد.
    قبل از هرچيز بگم كه پست شماره ١٩ من رو در ادامه ى پست اولم (شماره ١٦) بخونين. و اما پست ١٩:
    من اول صحبتم گفتم كه اين مسئله كاملا سليقه ايه و من فقط يه مورد رو مثال زدم كه اولين و شايع ترين روشه و اگه خودشون ابتكار عمل داشته باشن يا اون خانوم رو بهتر بشناسن، مسلما روش بهتري رو انتخاب مي كنن. پس اصلا بحث بر سر داخل ماشين بودن يا نبودن نيست.
    و اما اينكه چرا اون مثال رو با چنين جزئياتي بيان كردم؛ اصلا به هيچ عنوان قصدم توصيف يه شرايط رمانتيك نبوده! من اصلا اين شرايط رو رمانتيك نمي دونم. شرايط رمانتيك شامل يه نور كم، شمع، گل، بوي عود، نگاه هاي عاشقانه، حرف هاي عاشقانه، ميشه حالا ديگه پشت پنجره بارون هم بياد كه تكميله ولى شرايطى كه من توصيف كردم نشون دهنده وضعيتيه كه يه مرد به اين سن مي دونه چه رفتاري رو مقابل يه خانوم انجام بده. مرتب بودن ماشين و بوي عطر و ادكلن تنها و تنها نشون دهنده ى احترام ايشونه. ديگه اون خانوم هم ١٦ ساله نيستن كه با حرفاى عاشقونه واسه زندگيشون تصميم بگيرن. اين شرايط فقط چهره متفاوتي از مردي كه شخصيتش كامل شكل گرفته و تا حد زيادي خشك و بي احساس به نظر مياد، نشون ميده.
    من قبلا هم گفتم براي خود من يه مرد با اين اختلاف سني واقعا هيچ جاذبه اي نداره مگر اينكه مواردي كه قبلا توي پست ١٦ گفتم در نظر گرفته شده باشه. و البته مطمئن باشين كه توي چند جلسه اول آشنايي همچنان اين جاذبه ايجاد نخواهد شد. بنابراين اين قضيه مستلزم اينه كه اون خانوم هم براي ايشون واقعا وقت بذارن.

مسلما جناب lumix كه به اين سن از بلوغ رسيدن، اين رو خوب درك مي كنن كه زندگي بايد بر پايه احساسات و ميل دونفر بنا بشه. ولى شما هم اين نكته رو در نظر بگيرين كه مردي كه دختران زيادي رو ديده، زمانى كه به خوب بودي يه دختر اذعان مي كنه منظورش اينه كه چنين دختري به راحتي پيدا نميشه (حالا به نظر شخصي خودشون) پس كاملا طبيعيه كه تمام تلاششون رو براي به دست آوردن اون فرد انجام بدن. البته اميدوارم زياده روي نكنن

و اما جناب خارپشت اين راز هم از من به شما (هرچند كه مطمئنا شما اين رو بهتر از من مي دونين):
    يك زن اگه مردي رو نخواد هزار و يك دليل منطقي براي رد كردنش پيدا مي كنه و اگه مردي رو بخواد هزار و يك دليل منطقي نمي تونه اون رو منصرف كنه.

سن و سال هم تنها يه ملاكه كه تا حدودي شرايط مشابه رو شبيه سازي كنه وگرنه حتي دوقلوها هم مثل هم فكر نمي كنن

2. 3 کاربر از پست مفید setare_000 تشکرکرده اند .

meysamm (شنبه 08 فروردین 94), مهدی سبز95 (شنبه 08 فروردین 94), آبی آسمان (یکشنبه 09 فروردین 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 آبان 94 [ 20:31]
    سطح
    17
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    44

تشکرشده 20 در 16 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط setare_000 نمایش پست ها
    مرسي جناب خارپشت كه اين مطلب رو بيان كردين. بهتره من يه مقدار بيشتر در مورد اون پست توضيح بدم كه برداشت هاي اين چنيني پيش نياد.
    قبل از هرچيز بگم كه پست شماره ١٩ من رو در ادامه ى پست اولم (شماره ١٦) بخونين. و اما پست ١٩:
    من اول صحبتم گفتم كه اين مسئله كاملا سليقه ايه و من فقط يه مورد رو مثال زدم كه اولين و شايع ترين روشه و اگه خودشون ابتكار عمل داشته باشن يا اون خانوم رو بهتر بشناسن، مسلما روش بهتري رو انتخاب مي كنن. پس اصلا بحث بر سر داخل ماشين بودن يا نبودن نيست.
    و اما اينكه چرا اون مثال رو با چنين جزئياتي بيان كردم؛ اصلا به هيچ عنوان قصدم توصيف يه شرايط رمانتيك نبوده! من اصلا اين شرايط رو رمانتيك نمي دونم. شرايط رمانتيك شامل يه نور كم، شمع، گل، بوي عود، نگاه هاي عاشقانه، حرف هاي عاشقانه، ميشه حالا ديگه پشت پنجره بارون هم بياد كه تكميله ولى شرايطى كه من توصيف كردم نشون دهنده وضعيتيه كه يه مرد به اين سن مي دونه چه رفتاري رو مقابل يه خانوم انجام بده. مرتب بودن ماشين و بوي عطر و ادكلن تنها و تنها نشون دهنده ى احترام ايشونه. ديگه اون خانوم هم ١٦ ساله نيستن كه با حرفاى عاشقونه واسه زندگيشون تصميم بگيرن. اين شرايط فقط چهره متفاوتي از مردي كه شخصيتش كامل شكل گرفته و تا حد زيادي خشك و بي احساس به نظر مياد، نشون ميده.
    من قبلا هم گفتم براي خود من يه مرد با اين اختلاف سني واقعا هيچ جاذبه اي نداره مگر اينكه مواردي كه قبلا توي پست ١٦ گفتم در نظر گرفته شده باشه. و البته مطمئن باشين كه توي چند جلسه اول آشنايي همچنان اين جاذبه ايجاد نخواهد شد. بنابراين اين قضيه مستلزم اينه كه اون خانوم هم براي ايشون واقعا وقت بذارن.

مسلما جناب lumix كه به اين سن از بلوغ رسيدن، اين رو خوب درك مي كنن كه زندگي بايد بر پايه احساسات و ميل دونفر بنا بشه. ولى شما هم اين نكته رو در نظر بگيرين كه مردي كه دختران زيادي رو ديده، زمانى كه به خوب بودي يه دختر اذعان مي كنه منظورش اينه كه چنين دختري به راحتي پيدا نميشه (حالا به نظر شخصي خودشون) پس كاملا طبيعيه كه تمام تلاششون رو براي به دست آوردن اون فرد انجام بدن. البته اميدوارم زياده روي نكنن

و اما جناب خارپشت اين راز هم از من به شما (هرچند كه مطمئنا شما اين رو بهتر از من مي دونين):
    يك زن اگه مردي رو نخواد هزار و يك دليل منطقي براي رد كردنش پيدا مي كنه و اگه مردي رو بخواد هزار و يك دليل منطقي نمي تونه اون رو منصرف كنه.

سن و سال هم تنها يه ملاكه كه تا حدودي شرايط مشابه رو شبيه سازي كنه وگرنه حتي دوقلوها هم مثل هم فكر نمي كنن
    یه چیزی منو از درون میترسونه اینکه اگه بگه نه ؟اون میدونه که من دوسش دارم .خیلی واضح میدونه.باکارهام و حرفهام بهش ثابت کردم ولی اگه بگه نه من تحقیر میشم. همه هم تو اون مجموعه میگن امسال دیگه باید ازدواج کنی سه چهار بار جلوی خودش گفتن.معلومه که نمیترسه که من ازدواج کنم اگه تمایلی داشت یه جورایی به من نشون میداد. عقلم میگه خودتو ضایع نکن برای همین فکر میکنم بگذرم و برم. من مهمونی ام که برگزار کردم.به خاطر این بود که بهش نزدیک شم و خوشبختانه اومد و بهشم خوش گذشت. احساس خوبی ندارم.از شکست میترسم.منی که همیشه اعتماد به نفسم زیاد . بود اینجا کم اوردم. به خودم میگم طرف یه بار گفت نه .صدبار که نمیرن جلو.وقتی دلیلی مثل تفاوت سنی رو میاره که من هیچکاریش نمیتونم بکنم. از یه طرف میگم اونموقع من زود اقدام کردم و الان شناختش نسبت به من بیشتر شده. از یه طرف میگم اگه واسش گزینه بودم لا اقل میتونست یه علامتهایی بهم بده که من قدم جلوتر بزارم. هر چند درک میکنم
    که همکاران یه خانم میتونن چه حرفایی در بیارن که واسه یه دختر در محلی که فامیلاش ه م هستن چقدر گرون تموم میشه.این منو مردد کرده.ایشون همونطور که دوستان گفتن یا من تو تخیلاتم فکر میکنم که میشه ازش جواب مثبت گرفت یا منو رو نیمکت ذخیره گذاشته یا فکر میکنه چون کارمند یکی از نزدیکان من هستش و مادرم خواهرم برادر و فامیل های منو میشناسه اگه بیاد تو خانواده ما ممکنه زیاد تحویلش نگ

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط setare_000 نمایش پست ها

از این به بعد بیشتر به خودم میرسم. چن روز پیش که تیپ تین ایجری زده بودم و کوله پشتی و شیک و پیک کرده بودم زیاد بهم نگاه میکردو احساس کردم از پوششم خوشش اومده بود

- - - Updated - - -

درست مثل ماشین قراضه ای شدم که چند نفر باید هلش بدن تا بره جلو.ناجور اعتماد به نفسم رو در اینزمینه از دست دادم. خودم به دست خودم کلاف پیچیدم دور خودم

- - - Updated - - -

در حال حاظر شرایط روحیم خرابه .من از خانواده ام هم ضربه خوردم .اونا تا حدی تو این ناکامی من مقصر بودن و با رفتارای احمقانه اشون و مزخرفشون باعث شدن تا الان ازدواجم عقب بیفته که من دارم خودمو از اینا جدا میکنم امسال یه خونه میخرم و چه ازدواج کنم چه نکنم میرم مستقل زندگی میکنم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط جویا نمایش پست ها
    خوب این چیزی نیست که آقایون بخوان بگن 10 سال چیزی نیست یا هست در این مورد خود خانم باید نظر بده که دلش می خواد همسرش اینقدر ازش بزرگتر باشه یا نه
    آقایونی که می گید 10 سال چیزی نیست برید با یه خانم که 10 سال از خودتون بزرگتره ازدواج کنین
    خخخخ خب خانم مرد باید بزرگتر باشه!من اگه عاشق خانم ده سال بزرگتر شم باهاش ازدواج میکنم .ولی نه ازدواج نمیکنم!!
    ویرایش توسط مهدی سبز95 : شنبه 08 فروردین 94 در ساعت 19:40

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)