مرسي جناب خارپشت كه اين مطلب رو بيان كردين. بهتره من يه مقدار بيشتر در مورد اون پست توضيح بدم كه برداشت هاي اين چنيني پيش نياد.
قبل از هرچيز بگم كه پست شماره ١٩ من رو در ادامه ى پست اولم (شماره ١٦) بخونين. و اما پست ١٩:
من اول صحبتم گفتم كه اين مسئله كاملا سليقه ايه و من فقط يه مورد رو مثال زدم كه اولين و شايع ترين روشه و اگه خودشون ابتكار عمل داشته باشن يا اون خانوم رو بهتر بشناسن، مسلما روش بهتري رو انتخاب مي كنن. پس اصلا بحث بر سر داخل ماشين بودن يا نبودن نيست.
و اما اينكه چرا اون مثال رو با چنين جزئياتي بيان كردم؛ اصلا به هيچ عنوان قصدم توصيف يه شرايط رمانتيك نبوده! من اصلا اين شرايط رو رمانتيك نمي دونم. شرايط رمانتيك شامل يه نور كم، شمع، گل، بوي عود، نگاه هاي عاشقانه، حرف هاي عاشقانه، ميشهحالا ديگه پشت پنجره بارون هم بياد كه تكميله
ولى شرايطى كه من توصيف كردم نشون دهنده وضعيتيه كه يه مرد به اين سن مي دونه چه رفتاري رو مقابل يه خانوم انجام بده. مرتب بودن ماشين و بوي عطر و ادكلن تنها و تنها نشون دهنده ى احترام ايشونه. ديگه اون خانوم هم ١٦ ساله نيستن كه با حرفاى عاشقونه واسه زندگيشون تصميم بگيرن. اين شرايط فقط چهره متفاوتي از مردي كه شخصيتش كامل شكل گرفته و تا حد زيادي خشك و بي احساس به نظر مياد، نشون ميده.
من قبلا هم گفتم براي خود من يه مرد با اين اختلاف سني واقعا هيچ جاذبه اي نداره مگر اينكه مواردي كه قبلا توي پست ١٦ گفتم در نظر گرفته شده باشه. و البته مطمئن باشين كه توي چند جلسه اول آشنايي همچنان اين جاذبه ايجاد نخواهد شد. بنابراين اين قضيه مستلزم اينه كه اون خانوم هم براي ايشون واقعا وقت بذارن.
مسلما جناب lumix كه به اين سن از بلوغ رسيدن، اين رو خوب درك مي كنن كه زندگي بايد بر پايه احساسات و ميل دونفر بنا بشه. ولى شما هم اين نكته رو در نظر بگيرين كه مردي كه دختران زيادي رو ديده، زمانى كه به خوب بودي يه دختر اذعان مي كنه منظورش اينه كه چنين دختري به راحتي پيدا نميشه (حالا به نظر شخصي خودشون) پس كاملا طبيعيه كه تمام تلاششون رو براي به دست آوردن اون فرد انجام بدن. البته اميدوارم زياده روي نكنن
و اما جناب خارپشت اين راز هم از من به شما (هرچند كه مطمئنا شما اين رو بهتر از من مي دونين):
يك زن اگه مردي رو نخواد هزار و يك دليل منطقي براي رد كردنش پيدا مي كنه و اگه مردي رو بخواد هزار و يك دليل منطقي نمي تونه اون رو منصرف كنه.
سن و سال هم تنها يه ملاكه كه تا حدودي شرايط مشابه رو شبيه سازي كنه وگرنه حتي دوقلوها هم مثل هم فكر نمي كنن![]()

حالا ديگه پشت پنجره بارون هم بياد كه تكميله
ولى شرايطى كه من توصيف كردم نشون دهنده وضعيتيه كه يه مرد به اين سن مي دونه چه رفتاري رو مقابل يه خانوم انجام بده. مرتب بودن ماشين و بوي عطر و ادكلن تنها و تنها نشون دهنده ى احترام ايشونه. ديگه اون خانوم هم ١٦ ساله نيستن كه با حرفاى عاشقونه واسه زندگيشون تصميم بگيرن. اين شرايط فقط چهره متفاوتي از مردي كه شخصيتش كامل شكل گرفته و تا حد زيادي خشك و بي احساس به نظر مياد، نشون ميده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)