بازم سلام به همه دوستان دلسوز این تالار،باید بگم که دیشب همسرم از خواب بیدار شد ومن بهش گفتم میخوام برم شیشه مشروب خالی کنم ببینم من برات مهم ترم یا شراب، اونم گفت برو خالی کن باورش نمیشد خالیش کنم منم چون قبلنم یه دونه شیشه مثل این داشتیم تو خونه خالی بود رو بهش نشون دادم وگفتم رفتم خالیش کردم! واون شیشه پره رو جایی مخفی کردم، همسرم اونموقع شب زیاد واکنشی نشان نداد وفقط گفت من اونو واسه سیزده بدر گرفته بودم حداقل میذاشتی سیزده بخورم، راستش همسر من نمیشه گفت معتاد قهار به مشروبه چون دایم الخمر نیس اما گرایش شدید داره به مشروب واگه تو دست وبالش باشه نمیتونه ازش بگذره مخصوصا از این شرابای خارجی که به قول خودش اصلن بدن آدم خراب نمیکنه،، در جواب دوستان باید بگم که بله این علاقه همسرم ریشه در کودکیش داره از اونجایی که پدر شوهر منم مشروب زیاد میخورده وهم جلو بچه هاش میخورده وهم به بچه هاش از همون کودکی مشروب میداده واصلا انگار براش عادی بوده!! اینارو همسرم بهم گفته که وقتی تو سن کم چهار سالگی بوده پدرش خودش که میخورده به اونم میداده!!! واین باعث شدکه بعدها که همسرم بزرگ وبزرگ تر بشه گرایش شدید پیدا کنه واینجور که خودش میگه دوران مجردی زیاد میخورده،، ودوران نامزدی بهم گفت که فقط مشروب میخورده ودیگه گذاشتش کنار ونمیخوره اما اینجور که معلومه علف به دهن بزی بدجوری شیرین اومده، همش میگه برا تفریحی میخوام بخورم اما هر دفعه تفریحاتش بیشتر میشه، همسرم به سیگار یا هیچ موادی نه اعتیاد نه مصرف میکنه نمیدونم چرا فقط عشق شراب داره البته این ایام عیدی زیاد وهر روز خورده قبلا یه چند ماهی بود که کاری نداشت نمیدونم چرا هر وقت بخوایم گردشی کوهی بریم کباب کنیم همش باید مشروب هم همراهش باشه میگه بدون مشروب صفا نداره!! آخه تو این ایام هم نکه ما زیاد گشت و گذار کردیم آقا هم دیگه از خدا خواسته هی خورده!!با اقوام قرار گذاشتیم که برا سیزده بدر بریم کوه بگردیم دیشب گفت چون شیشه رو خالی کردی سیزده هیچ جا نمیریم از خونه بیرون نمیریم( میدونم که اینکارو میکنه )الان به نظرتون من چیکار کنم بگم که شیشه رو نشکستم؟ یا نگم سیزده بدر تو خونه قرنطینه بشیم؟؟ کدوم کار؟؟؟ بین دوراهی موندم!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)