سلام از اين كه اين تايپيك باعث ميشه با دوستان قديميم هم صحبت بشم واقعا خوشحاااااااااااااااااااال م.
ممنون مينوش عزيز
بحث من بحث علاقه و عشق و....نيست ازين كه يه پسر بي هدف تو زندگيم رژه بره بدم مياد .
پاييز عزيز منم دلم براي شما تنگ شده بود.
همون اول كه باهاش آشنا شدم در صحبت اول گفتم فكر كن منو تو دانشگاه كلاس ورزشي و... ديدي اصلا فكر نكن برادرت باعث آشنايي ما بوده اين دو تا رابطه دو تا رابطه كاملا جداست.اول ازهمه یه سوال...چرابه خواهرش گفتی؟چطوری گفتی؟اونجورکه خودت برداشت کرده بودی؟یانه فقط درحد این که میشناسیش؟
شاید اصلا خواهرش منظورتورونفهمید
اين اواخر برادره بدجور رفته بود رو اعصابم (رفتارهايي ميكرد كه هر كي ميديد فك ميكرد خبريه)و منم خط قرمزهام رو متذكر شدم و كلا كنار كشيدم .
خواهر محترم متوجه شد بين ما كدورتي بوده و حس جنتلمن بودن بهش دست داد و به من ميگفت بايد رابطه شما رو درست كنم و....
منم بعد اين كه ديدم خواهره اصلا متوجه موضوع نيست بعد از چند بار كه پرسيد چي شده منم در يك جمله بهش گفتم برادرت تكليفش مشخص نيست و حرف حرف خودشه.
ازم توضيح بيشتر خواست و منم گفتم هر فردي حق انتخاب داره و برادرت اگر ميبينه نميخواد هيچ دليلي نداره رابطه رو نگه داره منم تو رابطه دوستيمون اون رو فقط برادر تو ميديدم نه همكار خودم.
الانم چيزي نيست كه بخواي درستش كني.

علاقه مندی ها (Bookmarks)