به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: چهره در عکس

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 94 [ 02:16]
    سطح
    2
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    سلام

یه دلیلش می تونه خاصیت وارونگی آینه باشه که دوربین ها این وارونگی رو اصلاح می کنند. برای همین مطمئنا عکسی که دوربین می گیره با تصویری که آینه نشون میده متفاوته و چون چشمتون بیشتر عادت به تصویر آینه داره؛ فکر می کنید آینه تصویر بهتری ازتون می ده.
    بحثی هم که خانم آسمان آبی مطرح کردند قابل تامل هست ولی چون شما تو سن بلوغ و نوجوانی هستین، تا حدی طبیعیه. به هر حال اگه بحث عزت نفس باشه باید بذارین یکم سنتون بره بالاتر مگر اینکه در سال های قبل و از زمان بچگیتون هم با مشکلات مشابه روبه رو بوده باشین، اونوقت همین الان بهتره بررسی بشه.

موفق باشین.
    سلام مرسی. نه همین یکی دوسال با این مشکلات مواجه شدم پس الان نیازی نیست پیگیر اعتماد به نفسم باشم ؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    دقیقا همینطوره
    چون نیمه راست و چپ صورت اصلا متقارن نیستن و باهم فرق دارن بخاطر همن تو سلفی ها وقتی متقارن میشه صورت دفرمه بنظر میاد!!!
    منم یادم افتاد یه چندباری همین حالتو تجربه کردم راهش اینه تو فوتوشاپ عکسو متقارن کن مطمئن باش این چپ بودنش برطظرف میشه
    .
    در مورد دوربین بازم همونیه که من گفتم چون دوربین هیچ وقت اونی که چشممون میبینه رو نمیندازه
    و در موردش یه مطلب علمی و بود و چندین عکس که از یه زاویه و یه شخص گرفته شده بود و بسته به کیفیت دوربین عکسا خیلی متفاوت بودن
    مگه نمیگید تو سلفی صورت متقارن میشه پس چیو تو فتوشاپ متقارن کنم اون ک متقارن هست ؟؟!!
    راستی دوربین پشت و جلو موبایل ها تو تغییر چهره موثره ؟؟ به نظر من دوربین جلو از چهره بهتر میندازه تا دوربین پشتی!!!

- - - Updated - - -

دقیقا همینطوره
    چون نیمه راست و چپ صورت اصلا متقارن نیستن و باهم فرق دارن بخاطر همن تو سلفی ها وقتی متقارن میشه صورت دفرمه بنظر میاد!!!
    منم یادم افتاد یه چندباری همین حالتو تجربه کردم راهش اینه تو فوتوشاپ عکسو متقارن کن مطمئن باش این چپ بودنش برطظرف میشه
    .
    در مورد دوربین بازم همونیه که من گفتم چون دوربین هیچ وقت اونی که چشممون میبینه رو نمیندازه
    و در موردش یه مطلب علمی و بود و چندین عکس که از یه زاویه و یه شخص گرفته شده بود و بسته به کیفیت دوربین عکسا خیلی متفاوت بودن
    مگه نمیگید تو سلفی صورت متقارن میشه پس چیو تو فتوشاپ متقارن کنم اون ک متقارن هست ؟؟!!
    راستی دوربین پشت و جلو موبایل ها تو تغییر چهره موثره ؟؟ به نظر من دوربین جلو از چهره بهتر میندازه تا دوربین پشتی!!!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    دقیقا همینطوره
    .
    مگخ نمیگید تو سلفیا عکس قرینه میشه پس چیو تو فتوشاپ قرینه کنم اونکه قرینه هس؟؟
    راستی دوربین جلو برا عکس سلفی بهتره تا دوربین پشت؟؟ این درسته ک برا چهره جلو بهتره؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab321 نمایش پست ها
    مگخ نمیگید تو سلفیا عکس قرینه میشه پس چیو تو فتوشاپ قرینه کنم اونکه قرینه هس؟؟
    راستی دوربین جلو برا عکس سلفی بهتره تا دوربین پشت؟؟ این درسته ک برا چهره جلو بهتره؟؟
    ببخشید فکر کردم نیومد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)