نوشته اصلی توسط
طلوع زیبا
واحد ما خانواده مذهبي هستيم تا اونا. اونا خيلي راحتن حجاب ندارن زناشون. شوهرمم حتي قبل عقد ميگفت حجاب برام اهميتي نداره اما اگر رعايت کني خدا راضيه ازت. خانواده شوهرم مذهبين ولي فاميلاشون نه.
واقعا که چرا اینطوری براش پست میذارین
کجا نوشته شده فامیلاشون مذهبین
شیدا خانوم راه کار ندااری نیا پست اسپم بزارو یکیو متهم کن
- - - Updated - - -
اینم پست من برای تو
یه پسر پاک واقعا پاک حالا به هر دلیلی سادگی خامی گول خورده یا واقعا به جدیت یه زن بد گرفته(ببخشیدا) حالا پشیمون شده یا شایدم نشده و میخواد آدمش کنه ایشونم که آدم بشو نیست غد و یه دندست والبته یه دنده بود حالا میگه پشیمونم میگه نماز میخونم میخوام خوب بشم.میگه قبل عقد بد بودم بعد عقد خوب شدم.و ب خاطر گذشتش فکر میکنه حالا همه عوضین نمیتونه باورکنه یه مرد خوبم تو دنیا هست دنبال یه سر نخ تا بگه آره تو عوضی هستی.اینم حرف کل تاپیکت
نکن اینکارو تو که چیزی ندیدی ازش ولش کن دیگه یا اصلا برو مهرتو ببخش بچه مردمو هم روانی نکن. هی شماره کیه گوشیش تو چاه نبوده پس هدفی داشته.. مگه شوهرت باید چوب عموشو بخوره. نمیتونه بره بگه که اوهوی زنمو بغل نکن.
خانومی ایشون یه آدم پاکه دو سال گشتی هیچی پیدا نکردی پس بشین زندگیتو بکن.اصلا شماره یه خانومی هم باشه حقشه بره یه زن دیگه بگیره چه وضعیه براش درست کردی.
جد و آبادشو به فحش کشیدی به خودشم که مدام بدبینی.
حالا به جای راهنماییش یکی میگه تناقض داره حرفات یکی دیگه اصلا پستاشو درست نمیخونه میاد یه چیزی دیگه مینویسه یکی میکشونه به تاپیک قبلی
حالا درسته قاطی پاطی مینویسه دو دفعست هم انگاری داره جمع بندی میکنه منظور حرفاشو برسونه نتونسته.شما دیگه چرا.
حتما روت نمیشه اینجا بگی من بدم آره؟؟؟آخه میگی مامانمینا رو به جون شوهرم میندازم که بگی منم خوبم.یا تو پستای قبلیت خوندم نوشتی شما هم منو بده میدونین اومدی یه سری حرفای بالکنو سیلی شوهرتو گفتی که بگی اونم بدی داره منم خوبم.سیلی شوهرت از صد تا ناز کردن برات واجب تر بوده
ببخشید تند حرف زدم اما همین که باز یه فرصت نصیبت شده انگاری باز قدر نمیدونی باز انگاری فراموش کردی عین همون قولایی که قبلا دادی.
قدر شوهر و زندگیتو بدون.تا چیزی ندیدی هم شک نکن.
موفق باشی
اگر به قابلیت خود در
گرفتن تصمیمات متحول کننده زندگی
نشان دادن شجاعت
یا دفاع کردن از خود
دچار تردید هستید
به یاد داشته باشید:
اگر پرنده ای با بالهای سالم برای مدت طولانی در قفس حبس بماند،
نسبت به قابلیت پرواز خود دچار تردید خواهد شد...
ویرایش توسط شادمانه : جمعه 22 خرداد 94 در ساعت 18:21
علاقه مندی ها (Bookmarks)