دقیقا راه حل! نوشته هاتون درستهمعلومه که حاصل سالها تجربه اس. من دوستی رو می شناسم که مشابه این اتفاق خواستگارهای زیادی براش اومد و بنا به دلایلی اونها رفتند و ازشون خبری نشد یه بار که با من صحبت می کرد می گفت که بعد از دو سال هنوز چشمش به خواستگاری هست که به دلیل اختلاف عقاید گذاشت و رفت. اما دوست من از ظاهر و حتی شرایط مالی اون پسر خوشش اومده بود. حتی تو اینترنت اینقدر سرچ کرده تا شماره موبایلش رو بدست آورده و بعدش هم می خواسته از طریق وایبر یا واتس آپ بهرحال باهاش ارتباط برقرار کنه. البته این دوست من خیلی هم اعتماد بنفسش پایین نیست و تو کار خودش دختر موفقیه و شرایط خودشم ایده آل. اما واقعا این کارش منو حسابی متعجب کرد!!!!! بنظرتون من چطور می تونم از این کار منصرفش کنم؟؟؟؟

معلومه که حاصل سالها تجربه اس. من دوستی رو می شناسم که مشابه این اتفاق خواستگارهای زیادی براش اومد و بنا به دلایلی اونها رفتند و ازشون خبری نشد یه بار که با من صحبت می کرد می گفت که بعد از دو سال هنوز چشمش به خواستگاری هست که به دلیل اختلاف عقاید گذاشت و رفت. اما دوست من از ظاهر و حتی شرایط مالی اون پسر خوشش اومده بود. حتی تو اینترنت اینقدر سرچ کرده تا شماره موبایلش رو بدست آورده و بعدش هم می خواسته از طریق وایبر یا واتس آپ بهرحال باهاش ارتباط برقرار کنه. البته این دوست من خیلی هم اعتماد بنفسش پایین نیست و تو کار خودش دختر موفقیه و شرایط خودشم ایده آل. اما واقعا این کارش منو حسابی متعجب کرد!!!!! بنظرتون من چطور می تونم از این کار منصرفش کنم؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)