[QUOTE=morteza2487;385163]سارا خانوم!
بنظر من شما مشکل حادّی ندارید بشرطی که راه برخورد باهاش و یاد بگیرید.
هر مشکلی که توی زندگی پیش میاد الان شده " مشکل "! قبلاً مسئله بوده و مسئله هم قابل حل کردنه ولی بدلیل عدم آگاهی ما و بی مهارتیمون در شناخت و حل اون و باقی موندن در همون حالت، توی زیر زمین زندگی ما ریشه میکنه و چند وقت دیگه یهو با یه نم بارون جوونه میزنه و خودش و نشون میده! ولی الان دیگه چون ریشه ش قوی شده از بین بردنش سخت میشه ( توجه کنید که فقط سخت میشه ولی غیر ممکن نیست) فقط بایر از ریشه شروع کنیم که بتونیم بهش مسلط بشیم و دائمی اون و از بین ببریم !
بنظر من شما فرغ از همه چیز اول با خوندن این مقالهhttp://www.hamdardi.net/thread-17433.html
ببینید شخصیتتون به کدوم شبیه تره، با در نظر گرفتن ویژگیهای خوبتون و تقویت اونها، ایراداتی که در افکار و رفتارتون هست رو پیدا کنید و سعی کنید اونها رو بر طرف کنید!
اینطوری هم رفتارتون با اطرافیانتون بهتر میشه و هم اعتماد به نفستون بالاتر میره!
ویژگیهای اخلاقی همسرتون رو هم در نظر بگیرد،! سعی کنید شخصیتش رو بشناسید ( با سرچ کردن ماه تولد خودتون و همسرتون خیلی چیزای جالب و کارآمدی پیدا میکنید) و باید ها و نبایدهای ارتباطیش رو هم پیدا کنید و انجام بدید!
خیلی ممنون اقل مرتضی واقعن راهنمایی هاتو اثر گذارند کلید مردان رو گوش دادم واقعن عالی بود ممنون من دارم رو خودم کار میکنم ولی چه فایده ک شوهرم قصدش طلاقه از خبرایی ک ازش ب گوشم میرسه عصبی میشم میگن میگه فقط طلاق امروز بهم یه عالمه پیام فرستاد میگ باتو باز شرو کردن یعنی مرگ تدریجب خودم و حاضر نیستم مردن تدریجی تجربه کنم به اندازه کافی زجر کشیدم و جدایی سخته و خوش بحالت ک راحت داری زندگی میکنی فک میکنه من دارم راحت زندگی میکتم در حالی که من پشت صحنه ام و دارم از طریق دامادشون و خاهرش برا زندگیم تلاش میکنم خستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)