به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام

تمام مشکل همسر شما دوری از شما و طولانی شدن عروسیتون هست ... اینکه نزد شما خوبه نشانه همینه .... لطفاً زودتر برید سر زندگیتون .... ایشون علاقه اش به شما بیشتر از علاقه شما به اوست و لذا دور از شما نگرانه که شما ازش سرد بشید ... لطفاً مهارتهای ارتباطی را بیاموزید و سعی کنید نشون بدید که هیچ چیز حتی درستون از او براتون مهمتر نیست و سعی کنید به او قدرت و قوت مردانه دهید ... گاهی قبل از اینکه او بپرسد بهش با اشتیاق گزارش کارهات رو بده و مثلاض ازش راهنمایی بخواه .... سعی کن برای همسرت زن باشی و بگذار او احساس کنه زنی تابع هستی و غم دوریش را داری .... وقتی گله میکنه یا ناراحتی باهاش هم حسی کن نه یکی بدو این بد خلقی ها نیاز به محبت او را میرساند که با دوری از شما شدتش بیشتر هست ...

موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

maryam240 (پنجشنبه 22 مرداد 94), مینا30 (سه شنبه 09 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 07 مرداد 96 [ 12:07]
    سطح
    38
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 64 در 43 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    با سلام

تمام مشکل همسر شما دوری از شما و طولانی شدن عروسیتون هست ... اینکه نزد شما خوبه نشانه همینه .... لطفاً زودتر برید سر زندگیتون .... ایشون علاقه اش به شما بیشتر از علاقه شما به اوست و لذا دور از شما نگرانه که شما ازش سرد بشید ... لطفاً مهارتهای ارتباطی را بیاموزید و سعی کنید نشون بدید که هیچ چیز حتی درستون از او براتون مهمتر نیست و سعی کنید به او قدرت و قوت مردانه دهید ... گاهی قبل از اینکه او بپرسد بهش با اشتیاق گزارش کارهات رو بده و مثلاض ازش راهنمایی بخواه .... سعی کن برای همسرت زن باشی و بگذار او احساس کنه زنی تابع هستی و غم دوریش را داری .... وقتی گله میکنه یا ناراحتی باهاش هم حسی کن نه یکی بدو این بد خلقی ها نیاز به محبت او را میرساند که با دوری از شما شدتش بیشتر هست ...

موفق باشی
    سلام فرشته مهربان خیلی ممنونم که به تاپیک من سر زدید و راهنمایی ام کردید . سپاسگذارم
    راستش من همیشه توجهم به همسرمه و هر چند شب بابت زحمات و حتی کارهای کوچکی که برام میکنه تشکر میکنم و بهش میگم به داشتنش افتخار میکنم اونم خیلی ذوق میکنه . اما نمیدونم چرا گاهی اوقات فکر میکنه این حرفهای من دورغه یا کنایه آمیزه . وقتهایی که ناراحت میشه میگه پس اون حرفهات دروغ بود پس محبتات دروغ بود نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنه که من دروغگو هستم .
    وقتهایی که عصبانی و ناراحته و همش گله میکنه و از کوچکترین حرفم بازخواستم میکنه که منظورت چیه و چرا فلان کارو کردی چرا اینو گفتی و شروع میکنه به بدگویی از من ، نمیدونم چجوری آرومش کنم چکار کنم بیشتر عصبانی نشه و یاد بگیره تو عصبانیت هر حرفی رو نزنه ؟؟؟

حتی شب مرد خیلی ناراحت و عصبانی بود بازم بد خلقی میکرد و سرم داد میکشید سعی کردم ارومش کنم بهش محبت کنم اون لحظه که عصبانی بود گفتم صلاح نیست الان صحبت کنیم بذار برای بعدا . و همون شب تماس گرفتم و روز مرد رو تبریک گفتم و بهش گفتم به داشتنش افتخار میکنم و اونم سرد جواب میداد خیلی ناراحت میشم وقتی جواب محبتهام یه لحن سرد باشه .
    واقعا موندم چجوری رفتار کنم بهش پیام ندم ؟ محل ندم ؟
    پیام هم که میدم یا جواب نمیده یا خیلی دیر جواب میده و یا پیام رو میخونه و محل نمیده بعد هم میگه داشتم قرآن میخوندم یا مسجد بودم و هزار بهونه دیگه که باعث میشه بهم توجه نکنه . بعد چجوری انتظار داره من بهش توجه کنم و به حرفهاش گوش کنم وقتی که میبینم وقتی برای من نداره . البته وقتهایی که میاد پیشم تا دو سه روز بعد دوری براش بهترینم و همش بهم محبت و توجه میکنه پیام عاشقانه میده اما بعدش دیگه انگار فراموشم میکنه توجهش کم میشه ...
    فرشته مهربان یه بار بهم گفت تو باید درست از من مهمتر باشه برات و وقتت رو بذاری برای درست تا زود تموم بشه ، عصبانیت این چند روزه اشم بابت همین بود که درسم دیر تموم میشه و میگه تو حرف و عملت یکی نیست حرفهاتو بهم نمیزنی اما وقتی حرفهای دلمو میگم از اخر ضایع ام میکنه و پشیمون میشم که باهاش هم کلام میشم . برای همون دیگه انگار دلم قفل شده و نمیتونم حرفهامو بهش بگم نمیتونم بهش محبت کنم و فکر میکنم اگرم میگه دوستت دارم برای دلخوشی منه و از ته دلش نیست . چجوری میشه عاشق باشی و سه روز زنت رو اذیت کنی بخاطر حرفهای الکی ....
    یه جای رابطه ما مشکل داره یعنی یه فاصله ای بیمونه ، خسته شدم از راه دور . وقتهایی که دلم میخواد پیشم باشه نیست وقتهایی که مهمونی دعوت میشیم اون نیست روزهای مهم مناسبتهای مهم اون نیست ... دروغ گفتم اگه بگم از انتخاب راه دورم پشیمون نیستم ...
    متاسفانه گفته اگه تا دی امسال درست تموم نشه نمیذارم بری و از طرفی مامانم روی درسم خیلی حساسه و شرط عروسی اینه که درسم تموم بشه میترسم جنجالی به پا کنه شوهرم . شوهرم میگه از مدت زمان عقد طولانی بشه خوشش نمیاد و مامانمم میگه ما باید جهیزیه رو تکمیل کنیم تا بتونیم عروسی تو بگیریم و تو فعلا بهونه ات برای امادگی عروسی درست باشه نه جهیزیه ...
    خدا آخر و عاقبتم رو بخیر کنه با این وضعیت ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)