الهه ی عزیز سلام.
من اکثرا پستارو می خونم اما فعالیت ندارم .تصمیم گرفتم اینجا نظرمو بگم.
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از پسرا ، شاید 80 90 % از اونها عقد رو دورانی می دونن که فشارهایی رو که این همه سال تحمل کردن از دوششون برداشته شه.
اصلا عقد برای چیه ؟ برای شناخت ؟ نه چه شناختی.مگه دو نفر که بخوان همو بشناسن باید به هم محرم بشن و اسمشون بره تو شناسنامه هم ؟ خیر !
دو نفر اگه بخوان همو بشناسن چند ماه خانوادگی و با نظارت اونها با هم معاشرت می کنن. اگه تخصصی ترشو بخوان هم اینه که میرن مشاوره.
اما وقتی دو نفر عقد میشن یعنی اونقددددررررر به هم اطمینان داشتن که اجازه دادن اسمشون بره تو شناسنامه هم. یعنی دیگه محرم اند. به هم حلال اند و هزارر واژه دیگه.
اصلا فلسفه دوران عقد قبل از عروسی اینه که پسر سن ازدواجش می رسه اما به هر دلیلی (مثل خدمت ، بی پولی ، بی کاری ، تحصیل نیمه تمام و ...) نمی تونه بره سر خونه زندگیش. پس واسه اینکه تمرکزش از دست نره و به کار حرام نیفته یک نفرو رو با شناخت برای همیشه انتخاب و عقد می کنه. و طی اون چند سال هم به نیازش پاسخ میده و به گناه نمی افته و هم می تونه بهتر به کار و زندگی اش برسه و با انگیزه بیشتر به حل کردن مشکلاتش برای زیر سقف رفتن با کیس ممورد نظر بپردازه.کما اینکه این کار از نظر خدا کاملا حلال و پسندیده است. از نظر علمی و روانشناسی هم جناب دکتر که مدیریت سایت رو به عهده دارن کاملا این مساله رو تایید کردن و حق مسلم اون پسر می دونن.
خیلی از زوجایی که عقد می کنن هم همین روند رو دارن. مگه منو شما از رابطه خصوصی اونها خبر داریم ؟
من از یه حرفی ناراحت شدم و اون اینه که شما شوهر خودتون که عقدش هستید رو نامزد خودتون می دونید.
یک نامزد شخصیه که فقط باهاش شیرینی خوردید و حلقه انداختید و بدون هیچ مراحل قانونی می تونید ازش جدا شید. اما فردی که اسمش تو شناسنامه شماست شوهر شماست.
یا عقدش نمی شدید یا الان وظیفه دارید به نیازهای اون پاسخگو باشید. مرد اگه نیازش با زن عقدیش که ادعا می کنه عاشقشه و دوسش داره رفع نشه کجا رفع شه.
در ضمن خانومهایی که می گن "میشه تحمل کرد میشه صبر کرد" شما مونث هستید و به یه شکل دیگه ای تحریک میشید. من به عنوان پسر یکبار میرم خرید ماست بگیرم تا چند روز نمی تونم تمرکز داشته باشم به خاطر نیازم. اینقدر که ساپورتای تنگ و مدل مو های مختلف و غیره می بینم. همین عامل فساده.
خودمو مثال می زنم . اگه بدونم من که امسال توان عروسی گرفتن ندارم، نمی تونم با زن عقدی خودم رابطه داشته باشم خب خواستگاری چه کاریه.
فعلا میرم با هرزه ها ارتباط می گیرم و بعد چند سال با خیال راحت و جیب پر از پول واسه خواستگاری و عروسی اقدام می کنم.
وقتی شما خانوم ها بدون درک درست از شرایط اقتصادی الان، راه حلال رو برای من جوان می بندید یعنی منو از حق انسانی و مسلم خودم دور کردید.
پس انتظار نداشته باشید سن ازدواج بالا نره.
انتظار نداشته باشید فساد زیاد نشه و من با آدمهای دیگه ارتباط نگیرم. چون خودتون باعث شدید و حلال را حرام کردید.
و این کار شما هم صدمات زیادی به شخص هم صدمات زیادی به اجتماع وارد می کنه .که در هر صورت نه مردم موافق این صدمات هستن نه خدا موافقه..
خانوم الهه من به شما در نهایت پیشنهاد می کنم که به حرف دوستان در اینجا اکتفا نکنید و حتما از وجود یک مشاور (در صورت مقدور ثبت نامه در همین سایت) استفاده کنید چرا که اعضای این سایت اکثرا یا ازدواج نکردن یا اگه کردن هم تجارب کم و محدودی داشتن.
اما یک مشاور هم متخصصه هم صدها کیس و پرونده مربوط به مراجعه کننده های مختلف داشته و با دید وسیع تری می تونه به شما کمک کنه .
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)