به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 آذر 94 [ 13:19]
    سطح
    13
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa21 نمایش پست ها
    سلام عزیزم ، من همه حرفهات و نوشته هات رو خوندم ، خیلی عصبانی شدم از شوهرت ...
    کی گفته تو مقصری ؟ با توجه به مطالبی که خوندم 70 درصد شوهرت مقصره 30 درصد تو . چرا ؟ چون شوهرت هیچوقت بهت اهمیت نداده هیچوقت عاقلانه رفتار نکرده ، اونقدر مغروره و عصبانی که نمیدونه داره پل های پشت سرش رو با این پیغام هایی که میرسونه خراب میکنه ، دوستت داره و دوستش داری ! اما به چه قیمتی ؟؟؟؟ به قیمت از دست دادن خواسته هات ؟ آرزوهات ؟ تا کی میخوای به واسطه علاقه ات تحملش کنی درحالی که اون همش میزنه تو سرت و تو رومتهم میدونه و بهت بی احترامی میکنه ، تعجب میکنم اون پشت سر چه حرفها بهت میزنه عذرمیخوام بهتون گفته خر !!! اونوقت شما کسی اگه بگه شوهرت اینجوریه ناراحت میشی چون اونو از خودت میدونی ولی اون چی ....
    درسته که میگن عشق یعنی اینکه طرفتو با تمام بدی ها و خوبی هاش بخوای اما تا جایی ، هر آدمی تحملی داره ..
    حتی اگه قصد داری سر خونه زندگیت بری بهتره یکمی تنبیه اش کنی تا حساب کار دستش بیاد ... بترسونش ... باهاش سر سنگین باش بی محلی کن غیر قابل دسترس باش ، به پیغام های جاریت هم محل نده بذار شوهرت بفهمه دیگه از طریق زن داداشش هم نمیتونه به تو دست پیدا کنه ...
    میدونم سخته دوستش داری ، داری زجر میکشی و از بلاتکلیفی خسته ای ... اما باید حساب کار بیاد دستش فکر نکنه خبریه شخص مهمیه ، بذار بدونه تو خورد شدی شکستی .. یه بار برای همیشه تحمل کن دوری شو . باور کن خودش میاد سمتت ، بذار بدونه بی تو بودن یعنی چی ! بقول خودش حتی دلش برای غرغرهاتم تنگ میشه . فقط صبر داشته باش ... شوهرت میدونه تو دوستش داری و ممکنه کوتاه بیای داره سو استفاده میکنه و میگه مهریه توببخش تا هروقت دلش خواست تو رو از زندگیش بیرون کنه ! اونوقت میدونی چه ضربه ای بهت میخوره ، هیچی بدتر از پس زده شدن نیست ...
    به هیچ عنوان مهریه تو نبخش ... اشتباهه محضه که مهریه تو ببخشی . به واسطه همین مهریه است که همش پیغام میده چون میترسه بذاری اجرا ...

تصمیم با تو عزیزم فقط خواستم منی که از زاویه بیرون دارم به زندگیت نگاه میکنم یه سری واقعیت ها رو بیان کنم تا بدونی کجای کار هستی ... الکی کوتاه نیا وگرنه براش عادی میشه ، با قاطعیت و محترمانه و خالی از هر عصبانیت رفتار کن ...
    سلام
    من از این همه چندشخصیتی بودنش خسته شدم از مجاب کردن خودش در مقابل هراشتباهش خسته شدم بعد از اون ایمیلش امروز دو تا پیام برام داد پیاماش این بود:
    تو یه اشغال پست بی شعوری , دنبال چی بودی دنبال چی میگشتی به کجا رسیدی , تو که همینجوره شم ازاد بودی احتیاج نبود این کارا را بکنی تا ازادانه زندگی کنی
    والا نمیدونم دیوانه شده من چیکار کردم؟اون اول گفت طلاق منم مثلن الان چه ازادی دارم ک بخام زندگی ما ول کنم برم دنبال ازادد.اونه ک به خاطر بیرون رفتن و ازادیش زندگیشا ول کرد نه من
    من قبول دارم تو عصبانیت حرفایی بخش زدم ک بد بودن
    در مورد رفیقشم مطمینم الکی میگفت دیگ باشرابطع ندارم چون در همون زمان ک رابطه نداشت داداشم باهم دیده بودشون فک میکرد من خرم و هنوزم داره میگه من رابطما قط کدره بودم
    درغاشم ک من والا چی بگم......

2. کاربر روبرو از پست مفید sara128685 تشکرکرده است .

morteza2487 (دوشنبه 15 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)