به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 شهریور 95 [ 23:55]
    سطح
    17
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 24.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    سلام. به نظر من برخوردهايى که مى بينى انعکاس رفتارهاى خودته. همش گذشتت يادت مياد ذهنت پر از افکار منفى ميشه و باهاش بدخلقى مى کنى خوب اون هم تحملش تموم ميشه ديگه.
    بنظر من گذشته رو بريز دور. مردا وقتى تازه ازدواج مى کنن خيلى چيزا رو بلد نيستن. اينکه چجورى با همسرشون رفتار کنن و چجورى ابراز محبت کنن و خيلى چيزاى ديگه. اينکه دارم ميگم خودم تجربه کردم. شوهر من طى روزها و ماهها و سالهايى که گذشت خيلى چيزارو يادگرفت. زندگى مشترک، هر دو طرف رو پخته مى کنه و زن ومرد به مرور نسبت به روحيات همديگه شناخت پيدا مى کنن و ياد مى گيرن نسبت به همسرشون و خانواده اى که تشکيل دادن چه مسئوليتها و وظايفى دارن.
    شما هر انتظارى ازش دارى اول اينکه خودت نسبت به اون انجام بده تا با چشاش ببينه و يادبگيره دوم اينکه وقتى که باهم خوبين و شادهستين بازبون خوش بهش بگو که من از فلان حرکت خوشم مياد و خوشحال ميشم يا فلان چيز خيلى برام مهمه. و گاهى همينطور با خوبى تکرار کن تا ملکه ذهنش بشه.
    برات آرزوى سعادت مى کنم

2. کاربر روبرو از پست مفید آيسا تشکرکرده است .

به هم ریخته (چهارشنبه 24 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 خرداد 97 [ 20:53]
    سطح
    28
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آيسا نمایش پست ها
    سلام. به نظر من برخوردهايى که مى بينى انعکاس رفتارهاى خودته. همش گذشتت يادت مياد ذهنت پر از افکار منفى ميشه و باهاش بدخلقى مى کنى خوب اون هم تحملش تموم ميشه ديگه.
    بنظر من گذشته رو بريز دور. مردا وقتى تازه ازدواج مى کنن خيلى چيزا رو بلد نيستن. اينکه چجورى با همسرشون رفتار کنن و چجورى ابراز محبت کنن و خيلى چيزاى ديگه. اينکه دارم ميگم خودم تجربه کردم. شوهر من طى روزها و ماهها و سالهايى که گذشت خيلى چيزارو يادگرفت. زندگى مشترک، هر دو طرف رو پخته مى کنه و زن ومرد به مرور نسبت به روحيات همديگه شناخت پيدا مى کنن و ياد مى گيرن نسبت به همسرشون و خانواده اى که تشکيل دادن چه مسئوليتها و وظايفى دارن.
    شما هر انتظارى ازش دارى اول اينکه خودت نسبت به اون انجام بده تا با چشاش ببينه و يادبگيره دوم اينکه وقتى که باهم خوبين و شادهستين بازبون خوش بهش بگو که من از فلان حرکت خوشم مياد و خوشحال ميشم يا فلان چيز خيلى برام مهمه. و گاهى همينطور با خوبى تکرار کن تا ملکه ذهنش بشه.
    برات آرزوى سعادت مى کنم
    ایسا جان اونجا که گفتی هر انتظاری ازش داری ..... من دقیقا همین کارو کردم بارها و بارها ولی هیچ اهمیتی براش نداره . از طرفی وقتی خوب هستیم اون از طرف خودش چیزی به من قول نمیده چیزی که من رو تو همه این یکی دوسال ازش خواستم و انجام نداده با زبون خوش بهش میگم وعده شو برای چندماه بعد میده که باشه اگه اینجوری شد اونجوری شد برات انجام میدم .
    میدونم مشکل من در مقابل مشکلاتی که اینجا مطرح میشه ناچیزه اما همین مسائل روان من رو بهم ریخته

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)