در هر صورت حق با توئه چون این دیدگاه توئه و اینکه چطور به حرف ها و مسائل نگاه میکنی -منو بالا ببینی یا پایین و خودت رو نسبت به من کجا ببینی...
این فکر تو سمت و سوی ذهنیت رو نشون میده ...چه در مورد من ... چه در مورد دیگرانه اطرافت و چه در مورد طلسم و باقی قضایا...
حرف اصلی من هم این بود که ابتدا خودت رو در جایگاه مناسب ثابتی فرض کن که با یک حرف و عمل دیگران زود بهم نریزی و اگر واکنشی نشون میدی ابتدا رفتار و پاسخ خودت با احترام باشه بعد انتظار احترام از دیگران داشته باشی و اگه به این عمل کنی اون چه که بدنبالش هستی بدست میاری ...
امیدوارم تو دنیای واقعی چینین باشی " آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند"
قوانین سایت مشخصه چه من بگم چه نگم قصد من روشن کردن مسئله بود خودم رو در جایگاه اعمال قدرت و نظر قرار ندارم - وقتی عنوان و محتوای تو باهم نمیخونن وقتی اونقدر سردرگمی که مسئله اصلیت رو مشخص نمیکنی( جز اینکه با پاسخ دادنت به چند سوال داریم بهش میرسیم)...تا جایی که دیدم تاپیکی که جنبه عمومی داشته باشه منتقل میشه به بخش آزاد و انوقت میتونی اشتراک بگیری و در این صورت باب میل تو عمل خواهد شد... لازم بود گفته شه تا جنبه عمومی پیدا نکنه... به نفع توئه اینکار ....
الان هدف اصلیت برا این تایپیک چیه تا دیگر دوستان نظر بدن ؟!بقول گفتنی با خودت چند چندی ؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)