کایندلی جان سلام ، عزیزم شما هم اگه نگاهی به پای لایک و تشکر پستهاتون بیناندازید متوجه میشید من چقدر مطالبتون رو دوست داشتم که به اکثرشون لایک و تشکر دادم ، اما چیزی که من بالا توضیح دادم اصلا با این دیدگاهی که شما نوشتید هیچ تناسبی نداره ، مگه من گفتم مطالب مذهبی چرا فرستادن ، مطالب مذهبی محتوا نداره؟ مگه خودم آیه های قرآن رو استخراج نکردم؟
مگه خودم سخنان امام علی رو استخراج نکردم؟ مگه خودم از توبه و استغفار مطلب نذاشتم؟
اما هرچیزی تا یه حدی امتیاز داره ، وگرنه من 1000 تا آیه قرآن دارم ، باید همه رو میزاشتم؟ خوب 10 تاشو که مرتبط تر بود گزیده کردم در یک پست ،
در عوض از آداب معاشرت در یک پست صحبت کردم ،از صرفه جویی آب و درخت در یک پست که همین صرفه جویی آب رو من با آیه ای از قرآن شروع کردم !!،از هنجارهای شبکه های اجتماعی و وابستگی به تکنولوژی در 1 پست و همینطور مطالب متنوع تر مثل کاریکاتورهای روانشناسی که جوایز بین المللی داشتن که 20 تا دیگه هم ازشون داشتم(این مثاله عینیه که بهتر منظورمو برسونم نمیگم من بهتر بودم اصلا اهداف مسابقه هم بازنده برنده نبود پس اینطوری نگاهش نکنیم پست قبلیمو دقیقتر بخون)
کایندلی جان اگه عنوان مسابقه بود "مطالب با محتوا و مفید مذهبی" من 1500 تا عکس نوشته مذهبی میگذاشتم اما فکر کردم خیلی تنوع بالایی در اجتماع داشته باشیم که در سایت روانشناسی و مشاوره میتونه گفته شه.
بله من میدونم در اسلام یا قرآن ما درمورد هر مسئله ای توضیحی و تفسیری هست اما نمیشد که همه رو از قرآن گذاشت مثلا در مورد تقسیم ارث یا دیه یا مهریه و.. اگه مسابقه قرآن بود من از قرآن خیلی حرفا داشتم.اگه روانشناسی از دیدگاه ائمه بود که دیگه من انقدر عکس نوشته از نهج البلاغه و صحیفه سجادیه استخراج میکردم که همه عاشقش بشن .
نه اینکه در 10 تا پست به عناوین مختلف از حجاب و شهدا و کلا مطلب خیلی تکراری صحبت شه یه پستم کافی بود دیگه کم مونده بود ارکان نماز رو اینجا باز کنیم ، ارکان نماز مربوط به احکلامه ، عنوانش هم میشه "مسابقه احکام"
در مورد متن و انبوهی مطالب که بحثش جداست، و همه دیدیم تو چقدر زحمت کشیدی، اما کسی هم به اون صورت متن نمیزاشت، در مورد انبوهی از تصاویر هم که فرمودین من خودم به صفحه 4 رسیده بودم ، و بودند دوستانی که حتی جلوتر هم رفته بودن و کسی نگفت چرا شما اول شدید یا اصلا نمیگم من بهتر بودم ، من با عنوان و معیارهای مسابقه که همخون نیست انتقاد کردم .
شما خیلی زحمت کشیده بودید و ظاهرا متوجه شدید منظور مدیر دقیقا چیه که از همونا استفاده کنید .
چرا فکر میکنی با محتوای مذهبی مخالفم؟اتفاقا اون انتقاد منو شیدا و آقای خاله قزی هم تشکر و هم لایک زدن ، این دوستان از کسانی هستند که به خیلیهامون کمک خوبی کردن اتفاقا خیلی هم مقیدن .
توی تالار درگیری و اختلاف زنو شوهر اکثر اختلافا به خاطر نداشتن مهارت مثلا ارتباطی و.. است اینو هم در نظر بگیر .
ببخشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)