نقل قول نوشته اصلی توسط الهه4 نمایش پست ها
یه ازمون ثبت نام کن حتما اگه میتونی چون خودشون برنامه میدن با یه مشاور هم صحبت کن واست برنامه ریزی کنه اینجوری مسیر کلی مشخص میشه و کم کم راه میفتی حتما باید برنامه داشته باشی ،سعی کن صبح 7شروع کنی به درس خوندن اگه از اونور زودتر خوابت گرفت اشکال نداره ولی صبح که بیدار بشی خیلی خوبه

چند روز پیش با یکی از اشنایان نه دوستان رفتم و به خیال همین امید باطل ازمون ثبت نام کردم فقط به این امید که دست کم از ضریب و درس هایی که بایدبخونم بی خبر نباشم
ولی باورکردنی نبود برام که حتی یک دفترچه که حاوی اطلاعات باهش این موسسه شناخته شده به من نداد
فقط پول رو گرفتن. هیچگونه مسیر یا پشتیبان یا مشاوره ای نبود. بعد خودم درخواست مشاوره کردم متاسفانه مشاورش یه اقا بود و بازمتاسفانه من در روابط اجتماعی بااقایون دجار مشکل هستم به صورتیکه حس میکنم از من سو برداشت میکنن یا بهرحال راحت نیستم و از این اقا هم خوشم نیومد. هرجند گفتن که الان وقت نیست و باید وقت قبلی بگیرم

یعنی کلا تا چهل و پنج روزه دیگه که ازمون باشه هیچگونه پشتیبانی این موسسه به من نیمده مگه دنبال این مشاورش برم که مشاور تمام رشته ها بودن ظاهرا.

و چیزی که میخوام بگم اینه که متاسفانه من امروز علی رغم تمام درگیری ذهنیم به این موضوع نتونستم یکساعت هم میل به درس پیدا کنم

حالا نمیدونم باید این ترس رو در خودم ایجاد کنم که اگه نمیخوای کلا بیخیال شو و برو دنبال کار
یا اینکه به خودم جملات انگیزشی تزریق کنم. .و چه جملات انگیزشی البته.
نمیدونم باید از خودم نا امید بشم یا ادامه بدم. دیگه از دست خودم خسته شدم.