هانای عزیز ممنون که برام وقت گذاشتی ومطلبم را تا اخر خوندی
راستش خیلی دلم گرفت با خودم گفتم تو دنیای مجازی هم درد و دل کردی و کسی محلت نداد بازدید کننده هات یه جواب هم برات ننوشتند که بیای خوشحال شی
امورات بچه ها کلا با منه و شوهرم طبق یه قرار داد نانوشته این مسولیت را به عهده من گذاشته
من هدفم از بیان قضیه بپسرم این بود که بگم چه ادم بی توجهی نسبت به امور منزل و بچه ها هست طوری که بچه اش می شینه جلوش و باهاش جرف میزنه و ایشون اصلا یه ذره توجه نمی کنه که پسر نازنینش چی داره میگه کجا می خواد بره
قبلش خودم اشاره کرده بودم که من به کارای بچه ها میرسم
راست می گی اختلاف مادر شوهرمم و مادرم ربطی به من نداره و من واقعا این حرفو قبول دارم
حتی به شوهرم گفتم من وقنی زنت شدم یه دختر کم سن بودم و واقعا نمی دونستم رسم و رسومات چیه و اگه هم میدونستم قدرتی نداشتم اختیار همه کارها دست پدر و مادرم بود اگه من حرفی زدم یا کاری کردم که مدرت از من رنجیده من معذرت می خوام اما من در این قضایای ایجاد شده که مادرت دلخوره بی تقصیرم شما همه گله مندی هایتان را به خانوادم بگید و اضافه کردم من با یه دل شاد پر از امید و ارزو نشستم سر سفره عقد دوست داشتم که زندگی مون شاد باشه منو ناراحت نکن برا این حرفا برید به خودشون بگید
اما مادر شوهرم ول کن نیست و هر دفعه که میرم معمولا یه بهانه ای جور میشه که گریزی به گشته ها بزنه
متاسفانه من جاری زیاد دارم وهمش در معرض مقایسه هستم و متاسفانه جاری های من زیر اب می زنند تا با پایین اوردن موقعیت دیگری موقعیت خودشون بالا بره
در مورد قضیه مهمونی و قورمه سبزی ، مادرم به یه سردی با من برخورد کرد که من فهمیدم که بی موقع امدم و یخ کردم اخه با یه برخورد سرد و جواب های سر بالاش من چی کار باید می کردم
تازه وقتی صاحب خانه رضایت نداره چطوری زنگ بزنم شوهرم و دخترم را دعوت کنم (الان که یاد این کار ش افتادم ناخودگاه با صدای بلند گریه گرفت با زخوب شد تو خونه تنهام )
حرف دلم را هزاربار به شوهرم زدم و متاسفانه هر با متوجه شدم که اصلاشنونده خوبی نیست و مردی نیست که برا رورای ناراحتی من وقتی من شادم و همه وظایفم را به خوبی انجام میدم همه چی خوبه اما اگه من ناراحت باشم یا مشکلی داشته باشم اونم طلبکارم میشه و باید به ایشون جوابگو باشم که چرا فلان کار را نکردم و...
(به مثال توجه شوهرم به پسرمون توجه کنید )
خدایا کمکم کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)