سلام به همه دوستان خوب همدردی
خیلی متاسف شدم میدونم الان خیلی اذیت میشید شاید واقعا بعضی وقتها احساسات و نمیشه جلوشو گرفت به قول شما غیرارادیه
با این کارها هم ک نبینیدش و یا شیفت عوض کنید ...کافی نیست ...ظاهرا دردی دوا نمیشه و بیشتر وقتها خودمونو گول میزنیم و ظاهرا فراموش میکنیم!!!! اینکه خوابشم میبینید گواه این ماجراست!!!
به قول "شهرزاد" تو فیلم، اتاق تاریک ذهن ازاد ترین جای دنیاست هر جاییی ک بخواد میره ...
ولی به نظرم میشه ی کار دیگه هم کرد ...کلا ذهنیتتون رو عوض کنید اون وقت دیگه هر جا ک شما میخواید میره...صورت مسئله رو عوض کنید نه اینکه پاکش کنید!!
مدل فکر کردنتونو عوض کنید نه اینکه به خود اون خانم فکر نکنید جون واقعا شدنی نیست.حتی اگه هر روز هم نمی دیدینش.
پس... به معنای واقعی کلمه باور کنید به درد هم نمیخوردید!
دلیل جواب منفی ایشون به چه دردی میخوره؟؟چرا فکرتونو بهش میدید؟؟به هر حال این تشخیص ایشون بوده ...پس باور کنید به در د هم نمیخوردید تا بتونید از این حس بیاید بیرون.
دوستان شما از کجا میدونن ک شما خیلی هم بهم میاید؟؟جز اینه ک از رو ظاهرتون میگن ؟ برای ازدواج، تفاهم توی ظاهر مهمه یا تفکرات؟؟؟
شما حتی خیلی خوب هم این خانم رو نمیشناختید... فقط در مورد مسائل کاری رابطه داشتیید...چه بسا اگه باب این اشنایی باز میشد و در مورد ازدواج صحبت میکردید خودتون میدید ک خیلی دنیاتون از هم فاصله داره!!!
احتمال خیلی زیاد همون جور ک گفتید حوصله نکردید اون کتابو بخونید. یادتون میاد؟
(برای ادای دین به همدردی هم ک شده باید ی روز بیام این کتابو اینجامعرفی کنم.)
تو اون کتاب میگه وقتی نسبت به کسی احساس جاذبه میکنید احتمالا به این معناست ک در یک یا چند زمینه از ارتعاشات یکسانی برخوردار هستید...اما این الزاما به این معنا نیست ک از تفاهم کافی برخوردار هستید و همسران خوبی هم برای یکدیگر خواهید شد
یا نه... ی جور دیگه به مسئله نگاه کنید به فرض ک از هر منظری واقعا شما بهم میاید و مناسب همید ، ایا کس دیگه ای تو دنیا نیست ک شما بتونید عشق و خوشبختی رو باهاش تجربه کنید ؟ نه واقعا دلم میخواد بگید
پیش فرض شما اینه ک تنها یک عشق واقعی در دنیا وجود دارد ک برای من مناسب است و این غلطه.همینه ک قضیه رو تموم نمیکنیدتو این مدت فقط داشتید به این فکر میکردید ک حیف شد چقدر بهم میومدیم...چرا جوابش منفی بود ...همه اونایی ک ما رو میشناسن تعجب کردن ک چرا...اگه بهم میرسیدیم ک عالی میشد و ....بعد ی جمله به خودتون میگید ک نه دیگه ولش کن ....زوری ک نمیشه...
انقدر رو جنبه عاطفی تمرکز کردید ک باعث شده منطقی نگاه نکنید و همه تلاشهاتون هم مبنی بر فراموشی، به قول خودتون ظاهری باشه نه از ته دل
در ضمن هر چه زودتر دل بکنید زودتر عشق جدید رو جذب میکنید
اما هر کاری ک میتونید بکنید تا تموم شه قضیه.ببینید اقای محترم حتی شده از ی روانشناس کمک بگیرید. دکتر فرهنگ برای فراموشی ی تمریناتی میده یا مستقیم میتونید برید سایت شاهدان از دکتر حبشی کمک بگیرید
میدونید چرا میگم هر کاری بکنید ؟چون احتمال اینکه این بار احساسی رو با خودتون به رابطه بعدی ببرید زیاده و این اصلا خوب نیست
براتون ارزوی موفقیت میکنم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)