سلام
ببخش که رک میگم.من انقد از اصلاحاتی مثل آبجی نتی،داداش نتی،جاست فرند،دوست اجتماعی و... بیزارمt یعنی رو اعصابمه
علی آقا من عنوانت رو که خوندم واقعا فکر کردم منظورت آبجی واقعیت هست، بعدا دیدم نه بابا منظورت یه آدمی اون ور سیستمه که معلوم نیس دختره؟ پسره؟ و...واقعا تعجب کردم!!!!!
اول از همه شما باید رو خودت کار کنی و از یه مشاور خوب کمک بگیری به خاطر اینکه چرا باید انقد به یه آدم تو دنیای مجازی وابسته شی که نگران بشی اون فراموشت کنه و...منظورم اینه که اگه این مساله ناشی از کمبود اعتماد به نفس هست و یا هر علت دیگه ای داره باید بررسی و برطرف بشه.
هیچ وقت تو دنیای مجازی خودت رو درگیر این جور روابط خواهر برادری نکن.نمیگم از اینترنت استفاده نکن ولی درست استفاده کن (من مخالف نت و فضای مجازی نیستم و خودم از خیلی سال پیش هست که از اینترنت استفاده میکنم) ولی سعی کن چیزای به درد بخور ازش یاد بگیری.
اصلا فرض کنیم این آبجی نتی شما داره شرکت میزنه خب به شما یا بقیه دوستان مجازیش چه ربطی داره؟از کجا میدونی داره درست میگه؟اصلا فرض کنیم درست میگه و خیلی دختر اکتیویه و سرش همش تو تاسیس شرکت و قرارداد و ...هستش.خب لزومی نداره تو خودت رو با اون مقایسه کنی.
به جای مقایسه خود با یه نفر دیگه،خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن.ببین نسبت به سال قبل پیشرفتی داشتی یا نه؟هر آدمی توانایی های منحصر به فردی داره.مثلا من تو کارهایی مثل برنامه ریزی برای یه گروه و آموزش و تدریس و...عالی هستم ولی تو کارهای فنی که نیاز به مهارت عملی داره گیج میزنم ولی یه دوستی دارم دقیقا برعکس منه.
شما هم مسلما یه سری توانایی ها و محدودیت هایی داری که باید اونارو بشناسی و سعی کنی با توجه به توانایی های خودت یه سری مهارت هارو بدست بیاری تا برای آینده ات هم مفید باشه.
ببخش حرفام جنبه نصیحت به خودش گرفت،ولی واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم.من اگه برادری همسن شما داشته باشم که انقدر ساده و شکننده باشه که با یه بی توجهی یه نفر تو نت بخواد این جوری نگران بشه اعصابم خورد میشه و سعی میکنم بیدارش کنم.
در ضمن انقد نگو من سنم بالاست و از زندگی عقبم و....محض دلداری نمیگم ولی من پسرهایی تو اطرافم دیدم که سنشون از شما هم بیشتره و همچنان در حال متر کردن خیابونا هستن.
شما هم سعی کن علاوه بر درمان وسواس و لکنت، یه حرفه ای چیزی یاد بگیری و خودت رو مشغول یه کاری بکنی.
موفق باشی![]()

.من انقد از اصلاحاتی مثل آبجی نتی،داداش نتی،جاست فرند،دوست اجتماعی و... بیزارمt یعنی رو اعصابمه
.نمیگم از اینترنت استفاده نکن ولی درست استفاده کن (من مخالف نت و فضای مجازی نیستم و خودم از خیلی سال پیش هست که از اینترنت استفاده میکنم) ولی سعی کن چیزای به درد بخور ازش یاد بگیری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)