سلام از هم فکری و مشاوره شما کمال تشکر را دارم.
فکور سپاس از لینک هایی که ارسال کردید. خیر مشکل من مانند این تاپیک ها نیست. بنده وسواس فکری نسبت به ظاهر همسر آینده خود ندارم.تنها یک سری معیار زیبایی دارم که در دوست فعلی خود این ها را سراغ ندارم.راستش با خواندن تاپیک های مذکور کمی گیچ شدم.برای من چنین موضوعات کمی غیر قابل باور است در هر صورت امیدوارم مشکل ایشان برطرف شود.
Mahiii نکات قابل توجه ای ذکر کردید.با توجه به مشکلات اخیری که در این تالار ملاحظه کردم فکر می کنم نباید بی گدار به آب زد و وقت بیشتری برای ازدواج باید بگذارم.ابتدا باید ببینم قصدم از ازدواج چیست!
جوادیان از خواندن مشکلات شما به شدت متاثر شدم.به هیچ وجه برای بنده به عنوان یک مرد ملموس و قابل درک نیست. و امیدوارم به زودی مشکل شما برطرف شود.در واقع قد زن اصلا فاکتوری نیست که باعث عدم کشش من به جنس مخالفم شود.بلکه ظاهر ایشان یعنی تناسب فیزیکی نوع چهره و رفتار برای من اهمیت بسیاری دارد.
بهتره کمی توضیح دهم من از نظر ظاهری فرد سخت پسندی نیستم همین که ظاهر فرد در نظر من اوکی باشد می توانم در خصوص ازدواج با ایشان سایر شرایط را بسنجم.اما منظورم از ظاهر اوکی این هست که چهره و اندام ایشان مورد قبول بنده باشد.
چهره و اندام فردی که در حال حاضر در زندگی من هست مورد قبول من هست ولی طوری نیست که در رویا و فکر خیالم بوده. طوری نیست که هیجانات من را برانگیخته کند.
با خواندن مشکلات شما مردد شدم نکند منم بعد از ازدواج حتی از قد همسرم زده شوم و بعدا به خودم لعنت بفرستم که چرا با یک دختر قدکوتاه و ظریف ازدواج نکردم.
اینکه بتوانم همسرم را به راحتی بغل کنم بلند کنم برای من لذت بخش است. اینکه زمانیکه با او راه می روم سرش را بر روی بازوانم تکیه دهد برایم لذت بخش است.همیشه در دانشگاه و خیابان چنین دخترانی توجه من را جلب می کردند و حتی زمانیکه با دختر زیر دست میدم احساس میکنم دوست دارم او را در آغوشم بگیرم. از لمس دستان ظریف و کوچک لذت می برم یا دوست دارم صحبتم را طولانی کنم برای مدت بیشتری با چنین دختری هم صحبت شوم.در محل کارم دختر ریزنقشی روزنامه می آورد من همیشه با دیدن این دختر ناخود آگاه به قول 000setare
لبخند به لب می شدم و از دیدن ظرافت اندام ایشان لذت می بردم یک بار با این دختر تصادفی برخورد کردم احساس لذت بخشی بود با چشمای متعجب به بالا نگاه کرد و از همین الان که دارم این مطالب را می نویسم از تصور چهره واندام اون دختر لبخند به لب میشم.لبخند از نوع رضایت و تحسین
تصمیم دارم فعلا به ایشان بگویم قصد ازدواج ندارم و در این فرصت گزینه هایی دیگری را نیز بررسی کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)