به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    به نظر من ازدواج نکنین . بیاین یکم راهی که بعد ازدواج با ایشون در پیش دارینو با هم حلاجی کنیم :
    1- ممکنه بعد ازدواج حتی علاقه اتون به خانمای ریزنقش چند برابر بشه : من یک بار مطلب اقایی رو خوندم که دقیقا مثل شما از یه ویژگی ظاهری خاص توی خانمها خیلی خوشش میومد ، منتها توی جلسه ی خواستگاری همسرش لباسی میپوشه که اندامشو به خوبی نشون نمیده و کاملا سنتی ازدواج میکنن . میگفت که من قبلا با اینکه از فلان طور دخترها خیلی خوشم میومد ولی در حدی نبود با دیدنشون احساسی بشم ولی بعد ازدواجم انقدر این موضوع رو مخم رفته که اگه حتی توی خیابون خانومی رو ببینم که اون ویژگی رو داره نمیتونم خودم رو کنترل کنم ، هیجانزده میشم و افکار مریض سراغم میان . بعدش هم احساس سرخوردگی و خائن بودن میکنم . ببینین درسته که ظاهر نقش خیلی پررنگی توی زندگی نداره ( شما زیباترین تابلوی جهان رو هم بذارن رو دیوار اتاقت بعد یه ماه به چشمت عادی میاد ) ولی اگه ظاهر همسرتون باب میلتون نباشه ، مثل خوره میفته به جونتون و حتی ممکنه مثل اون اقا بعد ها کششتون به خانمای ریزنقش چند برابر بشه .
    2- ممکنه هرگز نتونین به این خانوم به چشم همسر نگاه کنین : زندگی زناشویی فقط کنار هم زندگی کردن نیست ، شما فقط با اخلاق خانمت ازدواج نمیکنی ، با همه ی اون ازدواج میکنی . نمیشه همه چیز باب میلتون باشه ولی تایید ظاهر یکی از اولیه هاست . خانم شما باید بتونه شما رو از نظر جنسی هم جذب کنه . من کاملا قبول دارم که اخلاق از ظاهر مهم تره ولی شما باید اول از همه بتونین به خانمتون به چشم یه زن نگاه کنین بعدش یه همسر و همراه
    3- از شما که بگذریم به ایشون میرسیم : یه زن برای حس خوشبختی نیاز داره که احساس کنه زیباست ، اگه نمیتونین این حسو به ایشون منتقل کنین ( چون خودتون این طور فکر نمیکنین ) پس میتونم بگم شما احتمالا نمیتونی این خانمو خوشبخت کنی ! ممکنه به نظر احمقانه بیاد ولی خود من یکی از شیرین حس هایی که تو زندگیم دارم مال وقتیه که میبینم میتونم همسرمو جذب خودم کنم .
    + البته شما باید دقت کنی که این خانم ایرانی هستن ، اگه سطح روابطتون خیلی بالا بوده ، کلا ماجرا عوض میشه !
    + به نظر من این ازدواج رو شکل ندین ، اونایی که اولش جونشون واسه هم میرفت میبینیم تهش خسته شدن چه برسه به شما که هنوز اول راهی و هیچ شوقی نداری ، بعد پنج سال با بچه میخوای شوق داشته باشی ؟
    امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشین !

2. کاربر روبرو از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده است .

abs (شنبه 23 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)