نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی بهتر نمایش پست ها
روابط جنسی،نگاه زن به مرد. (مرد باید تکیه گاه زن باشد و هرگونه نقص در این مساله موجب نگاه از بالا به پایین زن میشود.)، ارتباطات ساده عاطفی که مستلزم فیزیک متناسب هستند مثل در آغوش کشیدن (تصور کنید خانم هر بار برای بوسیدن شوهر باید خم بشه!) و مواردی از این قبیبل که البته هر کدوم از این سه موردی که نوشتم میتونه در ده ها شکل و قالب مختلف در شرایط گوناگون ظهور کنه.

.
دوست عزیز روابط جنسی اگر خانم بیشتر از 20 سانت بلندتر باشه کمی مشکل ساز هست .
من دلیل قانع کننده ای ندیدم . مثلا اگر خانم 5 سانت بلندتر باشه نگاهش مگه چقدر منحرف میشه . شما حتی یک دلیل منطقی هم نیاوردید واقعا این ها روی جنبه های زندگی تاثیر زیادی داره خیلی عجیبه

متاسفانه این فرهنگ قدگرایی تو کشورمون بیداد میکنه وگرنه موارد بسیار زیادی هم در خارج از کشور وجود داره و اصولا اون طرف به جنبه های انسانی بیشتر توجه میشه تا مسایل ظاهری از این قبیل .