من خودم از دروغ بیزارم مخصوصا اگر نزدیکترین فرد زندگیت که همسرت باشه این دروغو گفته باشه اما یه نطری دارم، شما الان سالهاست که این اقا رو میشناسید، تو شرایط مختلفی عمل و عکس العملشو دیدین، فکر میکنید اگر جای شما 2 نفر همین الان عوض میشد الان واکنش همسرتون به دروغی که شما مصلحتی یا غیر مصلحتی قبلا بهش گفتین چی بود؟؟؟ من یه متد دارم با هر کسی مثل خودش رفتار میکنم! دقیقا باهاش همون مدلی رفتار کن، یه حسی دارم اصلا دوس ندارم پخمه باشم و الکی خودمو وقف کسی یا چیزی کنم، عزیزم کاری رو انجام بده که بعدا به خودت نگی کاش یه جور دیگه رفتار کرده بودم، همیشه عزت خودتو در مقابل هر کسی که شده حفظ کن و با همه عین خودشون رفتار کن!!! ببین خودش تاب و تحمل این رفتار رو داره؟خودتو پخمه نشون نده تو هیچ شرایطی به هیچ کسی!!!! به ایثارهای الکی کسی توجهی نمیکنه و ارزشی قایل نیس، نذار محبتت رنگ وظیفه به خودش بگیره!
مهم مهم
ویرایش مدیرهمدردی:
دقیقا طبق تجارب مشاوره ای چنین نگرشی به زندگی مشترک و برخوردهای واکنشی عامل اصلی و ریشه مشکلات در بسیاری از خانواده ها و دقیقا علت اصلی بسیاری از طلاقها می باشد.
افراد بی تحمل، کم صبر، تلافی جو، واکنشی، مقابله به مثل کننده خود را با سرعت زیاد برای شکست در زندگی آماده می کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)