تشکرشده 141 در 76 پست
تشکرشده 141 در 76 پست
تشکرشده 141 در 76 پست
اقا این تاپیک ببندید . کمک که نمیکنیدیعنی راهکار برای افزایش اعتماد به نفس اینقدر سخته . من دنبال راهکار برای افزایش وزن نبودم فقط برای اینکه شرایط توصیف کنم گفتم ولی همه زوم کردم روی این مسئله که خودش نشون میده متاسفانه چقدر مهمه که اصل سواله من کامل به حاشیه رفته
تشکرشده 15 در 8 پست
داداش من من خودم مشکل جسمی مادرزادی لا علاج دارم که فکر میکنم از مشکل تو بد تر باشه یعنی تا حدی که حاضری لاغر تر بشی فقط مثل من نشی خدایی نکرده( ان شالله همیشه تنت سالم باشه)
فقط یه چیزی بت میگم گوش کن : منم خیلی اومدم اینجا تا دوستان روحیه ی من و برگردونن ولی خب واقعا دست این عزیزان نیست تا همینجاش هم خیلی کمکمون کردن.... بالا بردن روحیه و اعتماد به نفس با چهار تا کامنت و پست تقریبا غیر ممکنه مخصوصا اینهایی که مار ونمیشناسن و توی زندگی ما نبودن... مگر اینکه ما خودمون رو تغییر بدیم منظورم اینه که تنها راهی که داری اینه که به این چیزا فکر نکنی چون تو وقتی میری بیرون توی خیابون چندین آدم لاغر میبینی که تو هم میشی یکی از اونها و خیلی عجیب و خجالتی نیست به نظر من
الان من هم کم کم دارم خودم خودم رو کنترل میکنم و قبول کردم که این مشکل رو دارم و طرز فکر مردم برام دگ مهم نیست چون واقعا دیگه خسته شدم از بس حرص خوردم و موهام سفید شد...
دوست خوبم بعضی چیزا توزندگی وجود داره که خارج از کنترله و ما نمیتونیم به هیچ وجه تغییرشون بدیم و مجبوریم باهاشون زندگی کنیم چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد و اینه روزگار نامرد که ما رو مجبور میکنه با این ظرایط زندگیمونو ادامه بدیم
سعی کن برای خودت زندگی کنی و حرف ها و نگاه های بقیه روت تاثیر نذاره
این تنها متنی بود که میتونستم برات بنویسم شاید مفید باشه هر چند غم انگیز
موفق باشی
mohammad29 (دوشنبه 25 مرداد 95), sara 65 (دوشنبه 25 مرداد 95)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
سلام
آقا محمد کمبود اعتماد به نفس شما فقط به خاطر دیدگاه خودتون هست
قد شما متوسط هست وزن شما هم مشکلی نداره
یه متنی توی تلگرام یه بار اومده بود برام
مردی یک وسیله از منزلش گم شده بود و به همسایه شک کرده بود به تعقیب همسایه پرداخت و دید همسایه چقدر شبیه دزدها راه می رفت و همه چیز گواهی بر دزدی همسایه می داد بعد که برگشت منزل و به اتاق دیگه ای رفت دید اون وسیله رو اشتباها خودش اونجا گذاشته فرداش همسایه رو ورانداز کرد و دید همسایه همه چیزش عادی هست شبیه آدمهای عادی راه میره و کارهاشو انجام میده
یعنی دیدگاه این فرد باعث قضاوت اشتباهش شده بود
شما فکر می کنی دیگران بهت احترام نمیذارن فکر می کنی همه نشستن قد شما رو تماشا می کنن
اصلا اینطور نیست همه سرشون گرم کار خودشون هست
شما یک مرد هستی و شانس ازدواج بالایی داری به شرطی که مسیر درست رو توی زندگی بری و به خاطر کمی اعتماد به نفس بیراهه نری
توی اون تاپیک آقا سعید منظورم از دیدگاه یک زن بود
زنی که قدش مثلا 170 باشه و شوهرش 160 احساس خوبی نمی تونه داشته باشه یه حسی شبیه به اینکه اقتدار این فرد کافی نیست
به هرحال ما هم توی این اجتماع هستیم و توی انتخابهامون بهتره تناسب رو رعایت کنیم
دختری که شما به خواستگاریش میری و خودش ریز اندام هست ممکنه شما رو به خاطر کمی اعتماد به نفس رد کنه ولی به خاطر قد 168 بعید می دونم
قد 160 به بالا کلا برای خانمهای ایرانی بلند محسوب میشه و هنوز هم از شما کوتاهتر هست پس شما با یه خانم قد بلند هم میتونی ازدواج کنی
اصلا به موضوع قد و وزن فکر نکن و به جاش اطلاعات عمومی اطلاعات سیاسی و موفقیت شغلیت رو افزایش بده و به خودت افتخار کن که آدم پر تلاش و موفقی هستی اعتماد به نفس لازم رو پیدا می کنی
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
mohammad29 (دوشنبه 25 مرداد 95)
تشکرشده 141 در 76 پست
سلام
شما بین صحبت هاتون تناقضه اولش میگید این افکار زائده ذهن خودمه بعد پایین تر میگید مثلا ازدواج پسر 160 با دختر 170 مشکل داره و با جامعه با اون مشکل داره . این همون جامعه ای نیست که تو چند خط اول نوشته بودید
ببینید مشکل من قد نیست بیشتر وزنه، قدم متوسط نیست و تقریبا کوتاهه (اینو میدونم ) ولی معضل اساسی نیست ولی وقتی در کنار وزن بسیار پایینم قرار میگیره فاجعه میشه . یه بدن کاملا استخوانی . ببخشید این که میگید ناشی از افکار منه بسیار بسیار بسیار اشتباهه شما مگه توی موقعیت من بودید که از اعضای خانواده تا هر کسی که من میبینه به نوعی این کمبود وزن من یادآورری میکنه و مواقع زیادی مستقیم و غیر مستقیم مورد تمسخر قرار میگیرم ولی همیشه صبر کردم . چقدر بی خیال باشم همین جامعه ای که میگید کاری به ادم نداره روح و روان منو داغون کرده عزت نفسم به کف زمین رسیده .
البته اینطور نیست صبح تا شب بشینم غصه بخورم مثل بقیه نشستم دارم زندگی میکنم
به ازدواج دیگه فکر نمیکنم وقتی رفتم زورکی چند دقیقه صحبت میکنن بعدم دیگه هیچی فقط از دوستان راهکار برای افزایش اعتماد به نفس میخاستم تا حداقل تو زندگی تک نفرم آرامش داشته باشم همین
دوستان لطفا راهکار برای چاق شدن ندید .
فکور (سه شنبه 26 مرداد 95)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام آقا محمد
ببخشید مزاحم میشم .
شاید باورت نشه ما از ناراحتی شما ناراحتیم - اگه نگیم همدردی ،،،،،، پس همدلی ما قبول کن ،،، عزیز جان .
................................
همه چی تو این دنیا نسبی هست !
مثلا یه شخصی که قد 180 داره به تناسب خودش قد بلند هست ولی نسبت به کسی که 2 متره ، کوتاه بحساب می یاد .
یا مثلا کسی که قدش 168 هست به تناسب خودش قد بلند هست ، پس همه تناسب قد خودشون را دارنند
طیف قد دختر ایرانی مثلا 155 تا 165 هست ( میانگین ) و اتفاقا این قد برای دختر خوبه و بلند به حساب می یاد ( در دنیا هم همینه حالا با لا و پایین )
کاربر محترم فکور هم به این اشاره داشتند . یعنی شما مثلا میتونی دختر 160 را انتخاب کنی و با توجه به قد شما باز قدتتون بلند به حساب می یاد نسبت به اون دختر !
ما میگیم پسری که مثالا قد 168 داره بره طیف خودش را بررسی کنه ( کم هم نیست ) و حتما لازم نیست بره یه دختر با قد 180 بگیره !!!
یا پسری که قد 180 داره نگه من باید برم دختر 195بگیرم! اون دختر 195 برای یه پسر مثلا 220 ( والیباست ها و ....)
بازم میگم موردهایی هم هستند اختلاق قد زیاد هم داشتند و زندگی خوبی هم دارنند ولی دوستان دارنند کلی صحبت می کنند !
ولی خیلی خوب میشه تناسب هم رعایت بشه ( من - کاربر فکور و بقیه دوستان داریم اینو میگیم )
این مقایسه کردن ها تو ذهن باعث میشه خطا بریم .
تو تاپیک دیکه هم به شما گفتم هر دختری معیار خودش را داره و مطمن باش دخترانی هستند که مرد بودن مرد را به قد و وزن اون نمی دونند !!
قدرتمند بودن مرد یعنی توانایی بالا اداره زندگی - یعنی کنترل خشم و سعه صدر در خانواده و محیط کار و جامعه - یعنی وابسته نبودن به شغل خودش !!!
من دوستم از کارش اخراج شد - چند ساعت بعدش یه کار جدید پیدا کرد !! یعنی می خوام بگم اون زن میگه شوهرم این قدر قوی هست !!
اینا را درست کنیم !!!!
این یعنی اعتماد به نفس !!
این عکس را ببین - طرف آخر اعتماد به نفسه - موج سواری میره - پرش از ارتفاع داره - تازه ازدواج هم کرده
اگه احساس قدرت میکنی بیا با هم از بام تهران بپریم !!! ( شوخی )
ببین اعتماد به نفس حکایت یه اهرم را داره که شما می خوای حرکت بدی - عکس زیر را نگاه کن :
اگر فلش شما باشی و سنگ اعماد به نفس - و شما در تلاش هستی که اعتماد بنفس را بغل کنی و ماچش کنی ! - در واقع باید شما نیروی وزن و قدرت شما از انور اهرم بیشتر باشه تا بتونی
اعتماد به نفس را ماچ کنی .
این نیرو را چه جوری پیدا کنی :
اول خودت را با تمام ویژگیهایت قبول کن !!
یکی از چیزهایی که اعتماد به نفس را از بین می بره همین باور نداشتن به خودمون هست !!!
یعنی دیگران را از خودمون بهتر می دونیم !
دوم : مهارت ها ی جدید یاد بگیر ( درسی - غیر درسی و ......)
سوم : ورزش و تغذیه مناسب را در برنامه ات بذار
چهارم : به خودت جایزه بده - مسافرت برو - تفریح داشته باش - اطلاعات خودت را بالاتر ببر و ......
پنجم : افکار مثبت و بیرون کردن زباله های ذهنی ( مثلا : چرا من این جور هستم - چرا این جور نیستم - چرا فلان شخص اینو گفت و چرا نگفت و .....)
ششم : ایجاد کردن نقشه رفتاری خودت - بشین یه کاغذ بردار و برای پایداری کنترل رفتاری خودت یه طرح بکش و بگو مثلا سعه صدر من اینه - خشم من اینه - ظرفیت من اینه و ....
و سعی کن توسعه اش بدی و خودت را از دیروز بهتر کنی
هفتم : یه کاغد بردار نعمت هایی که داری را بنویس !!! - به عکس اول نگاه کن ببین دست و پا نداره - پس خدا شکر چون می تونم راه برم - بنویسم
حداقل 100 مورد بنویس ( باید تفکر کنی و پیدایش کنی )
و ...
می تونید در این زمینه مشاوره بری حضوری و برنامه بگیرید و انجام بدید و یا کتاب هایی در این مهم مطالعه بفرمایید
.................................................. ..................
در مورد وزن هم وزن شما خیلی پایین نیست و چون دوست نداری بهت نمیگم چی کار کنی - اسرار نکن نمیگم - عمرا اگه بگم .
دل من در به در ِ ،،،
درمون دردش سفره ،،،
دل شما چی ؟
مراقب خودت باش
یا حق .![]()
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 25 مرداد 95 در ساعت 23:18
mohammad29 (چهارشنبه 27 مرداد 95), فکور (سه شنبه 26 مرداد 95)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
با سلام مجدد
آقا محمد شما و همه افراد دیگه اندامشون رو انتخاب نکردن همینطور اندازه قدشون رو
پس نباید به دیگران اجازه ابراز نظر در این زمینه داده بشه
هر کس به شما در این زمینه انتقاد کرد بگید اهمیتی به این موضوع نمی دید و بهتره راجع به موضوع دیگه ای صحبت کنه
یا هر جواب دیگه ای که باعث بشه دیگه تکرار نکنن
یکی از دخترهای اقواممون هست با اعتماد به نفس بالا
که البته ظاهر جذابی هم نداره
یادم هست یه بار مادرش بهش گفت موهات خیلی کم شده به نظر خودت این طور نیست
اونم گفت خودم به اندازه کافی بهش فکر می کنم نیازی نیست افراد دیگه بخوان به من یادآوری کنن
مطمئنم دیگه کسی درباره این موضوع ازش نمی پرسه اگر هم بپرسه پشیمون میشه
البته پاسخ این دختر به نظر من خیلی گستاخانه بود ولی میشه یه پاسخ مودبانه که حرفها رو تموم کنه پیدا کرد
این رو میگم اعتماد به نفس
اعتماد به نفس این نیست که آدم در تمام زمینه ها نمره بیست داشته باشه و بعد به خودش اعتماد داشته باشه
در هر زمینه ای که قابل درست شدن هست باید تلاش کنه اگر موردی هم قابل تغییر نیست نباید اجازه بده به کسی که در موردش بخواد انتقاد کنه
در مورد چاق شدن راستش به نظرم کار سختی نمیاد زیر نظر یه دکتر تغذیه
در مورد ازدواج
خوب اون انتخاب دیگه به عهده خود فرد هست بهتر هست تناسب رعایت بشه
ولی اگر در اون مورد هم تناسب رعایت نشد و در واقع مزایای دیگری در فرد مورد انتخاب وجود داشت بازهم میشه با اعتماد به نفس اجازه ابراز نظر به افراد داده نشه
کتاب اعتماد به نفس در 10 روز نوشته م.حورایی رو هم بخونید بد نیست
و البته به نظرم کلا کمی تمرین صبر داشته باشید
به نظر کمی زود جبهه می گیرید
موفق باشید
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
mohammad29 (چهارشنبه 27 مرداد 95), باغبان (سه شنبه 26 مرداد 95)
تشکرشده 141 در 76 پست
ممنوم از نظرتون . این مورد انجامش کمی سخته اگر میشد این مورد اجرا کرد مشکل من کلا حل میشد
ممنوم از نظرتون
در مورد چاق شدن همه کار درست و مضر کردم . دکتر تغذیه(تو این چند سال فقط 11 تا دکتر تغذیه رفتم فقط تغذیه ها دکتر های دیگه بماند ) و باشگاه که مقدماتی ترین کارها هست . در کل دیگه اینکه چاق نمیشم قبول کردم
در مورد صبر مورد خاصی مگر دیدید اگر از نزدیک منو میشناختید شاید اینو نمیگفتید . چون عقیده ام اینه که مسایل ظاهری نباید جدی گرفت شدم پرخاشگر ایا!! کجا حرف نامربوط زدم. ولی من به تک تک حرف هام اعتقاد شدیدی دارم حتی اگر 1 دخترم باهام هم عقیده نباشه
باغبان (چهارشنبه 27 مرداد 95)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
خب مشکل همینه دیگه دوست عزیز
یعنی ما میگیم باید مثلا مشخصات خاصی داشه باشم که خودم را دوست داشته باشم !
عکسی که برای شما گذاشتم یه بار دیگه بیبن!
نیک وی آچیچ خود ش را قبول کرد ( بدون دست و پا ) و الان مربی روحیه در جهانه !
هر فردی می تونه دوست داشتی باشه !
اگر ما به خودمان باور نداشته باشیم - چطوری انتظار داریم دیگران به ما باور کنند .
در واقع شما می فرمایید که اگر شرایط تغییر کنه - رفتارم هم تغییر میکنه ( اعتماد به نفسم )
ولی باید این جوری بگی عزیز من :
اگر باور فکریم را نسبت به خودم عوض کنم ....>>>>> شرایطم عوض میشه !
به تلاشت ادامه بده و یادمان باشه ،،، امید چیز خوبیه و چیزهای خوب همیشه باقی میمونه ،،، همیشه
ممنون .![]()
ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 27 مرداد 95 در ساعت 22:54
mohammad29 (جمعه 29 مرداد 95)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)