به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 مرداد 96 [ 12:17]
    سطح
    28
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 46.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط margearezooha نمایش پست ها
    ببخشیدعزیزم ولی فکر میکنم همسرت عقده حقارت داره باخشونت ونشون دادن عصبی بودنش اعتمادبه نفس میگیره.اینکه اون خانم باهاش درددل کرده الان احتمالا داره توآسمونا سیرمیکنه.
    حدس میزنم تابوده توخونوادشون همدیگرو تحقیرمیکردن برای همین این عادت توش نهادینه شده.اگه میتونی باکمک این سایت ومقالات رو اعتمادبه نفسش کارکن البته زیاده روی نکن که هوا برش دارهچون بطورمعمول آدمای اینجوری خیلی بهشون بها داده بشه بعدمدتی ازاونور بوم میفتن شاید هم من تجربه های بدی رو داشتم.
    خلاصه کنم طبق تجربه خودم وقتایی که عصبی هست هرچی بدوبیراه میگه به هرکی میگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه وگرنه خدایی نکرده اگه بخوای جوابشو بدی یاازکسی دفاع کنی بیشترین کسی که آسیب میبینه خودتی چون همسرت دراین جورمواقع نه چیزی میشنوه نه میبینه.
    حست درمورد همسرتو درک میکنم الان داری فقط بدیهاشو میبینی ولی خداروشکرکن هنوز دوستت داره اگه میبینی صبح دوباره ناراحت بوده به خاطرهمون غرورکاذبشه که فکرمیکنه اقتدارش شکسته شده تورو بغل کرده وصبح هنوز باهاش قهری.باآدمای عصبی وزودرنج نمیشه خیلی قهربود وخیلی نازآورد براشون.
    موفق باشی خانمی

مرسی دوست عزیز بابت جوابت. شاید منم اگه از بیرون میدیدم اینجوری فکر میکرد. ولی اخه اعتمد به نفسش خیلی زیاده.. یعنی از اوناست که حتی چیزی رو ندونه اینقدر با اعتماد به نفس میگه که طرف مقابل به خودش شک کنه.
    ولی درباره اینکه همش تو خانواده تحقیرش کردن باهات موافقم. ولی اینکه باعث شده باشه اعتماد به نفس نداشته باشه اینجوری نیست. خیلی زیاده اعتماد به نفسش.
    درباره اون درد و ل دیشب ازم عذرخواهی کرد و گفت کارم استباه بوده دیگه تکرار نمیشه ولی من هنوز دلخورم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha67 نمایش پست ها
    مرسی دوست عزیز بابت جوابت. شاید منم اگه از بیرون میدیدم اینجوری فکر میکرد. ولی اخه اعتمد به نفسش خیلی زیاده.. یعنی از اوناست که حتی چیزی رو ندونه اینقدر با اعتماد به نفس میگه که طرف مقابل به خودش شک کنه.
    ولی درباره اینکه همش تو خانواده تحقیرش کردن باهات موافقم. ولی اینکه باعث شده باشه اعتماد به نفس نداشته باشه اینجوری نیست. خیلی زیاده اعتماد به نفسش.
    درباره اون درد و ل دیشب ازم عذرخواهی کرد و گفت کارم استباه بوده دیگه تکرار نمیشه ولی من هنوز دلخورم
    عزیزم خواهشا خودتو کنترل کن . اون ازت عذرخواهی کرده دیگه دلیلی نداره کشش بدی ، به اندازه ی کافی فهمید چقدر روی این موضوع حساسی .
    تا اینجاش خیلی کار خوبی کردی که راحت از کنار این مسئله نگذشتی و بهت تبریک میگم ولی از این بیشترش زیادیه و خستش میکنه ، قرار نیس یه اشتباه کل عشق بینتونو از بین ببره ، باید بتونین همدیگه رو ببخشین یا نه ؟؟ اون نمیدونسته تو انقدر حساسی ، حالا هم که عذرخواهی کرده باتوجه به شخصیتش و چیزایی که گفتی هم به نظر نمیاد خیلی عادتی به عذرخواهی کردن داشته باشه و احتمالا واسش سخت بوده . حالا که از غرورش گذشته پس یعنی پشیمونه ، توام بهش محبت کن و کلا دیگه به اون ماجرا فکر نکن . الان دوره ی مهمیه ، سعی کن اتفاقا خیلی باهاش خوب باشی تا اونم مطمئن تر شه که عذرخواهیش کار درستی بوده و تو ارزششو داری که دیگه با این کارا ناراحتت نکنه وگرنه اگه نتیجه ای نبینه ممکنه از عذرخواهیش پشیمون شه !

3. 3 کاربر از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده اند .

tanha67 (یکشنبه 14 شهریور 95), tavalode arezoo (یکشنبه 14 شهریور 95), ستاره زیبا (یکشنبه 14 شهریور 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)