سلام مجدد .اين وظيفه هست كه به هم نوع خودمون به هر نوع كه ميشه كمك كرد.
1-هيچ وقت از فاميل كسي رو برا زندگي انتخاب نكن
2-هميشه مستقل باش از هر نظر
3-كسي رو كه انتخاب ميكني به اصل و نصبش دقت كن ساير موارد مد نظرت رو بزار اولويت هاي بعدي
4-هيچ وقت نزار همسرت از ميزان دارايي واقعيت (منظورم حساب بانكي و...)سر در بياره چون زن ها اكثرا عاشق پول آتيش زدن هستن(البته استثنا هم داريم) و ممكنه خدايي نكرده دستت تنگ شد برات جنگ اعصاب راه بندازن
5-هميشه متعادل محبت كن چون اگه روزي خدايي ناكرده به بن بست خوردي و خواستي رابطه رو درست كني راهي پيش روت باشه كه بتوني محبتت رو افزايش بدي
6-هديه فراموش نشه ....البته به صورت قافل گير كننده... از گل قافل نشو
7-خطوط قرمز زندگي رو مشخص كن مثلا (من بين پدر و مادرم يا همسر؛ پدر مادر رو انتخاب ميكنم)
8- به نق نق كردن زن نبايد گوش داد قبل اينكه آبغوره گيري(منظورم گريه هست)روشن بشه سعي كن به نحوي ذهنش رو از موضوع منحرف كني.... معمولا خانم ها از اسلحه گريه در تمامي موارد استفاده ميكنن
9-يك نكته رو روشن كن كه مرد سالاري يا زن سالاري يا خانواده سالاري بر زندگيتون حاكم هست.
10-اگه در دوران نامزدي يا حتي عقد متوجه شدي همسرت داره لايي ميكشه برات بهتره خيلي راحت ازش جدا بشي اگه كوتاه بياي بعدا سر زندگي اشكت در مياد.
11-تو اين دوره زمونه به هيچ كس اعتماد نكن حتي چشمات
12-اتفاقات و مسائل پيرامون همسر وخانوادش رو هميشه رصد كن ولي هيچ وقت به روش نيار كه فلان موضوع ميدوني...اين ميتونه بهت كمك كنه در مواقع اضطرار
اينها تجربه هاي مهمي بود ك من از زندگي دارم.اگه دوستان نقدي دارن خوشحال ميشم كه مورد انتقاد قرار بگيرم و در صورت امكان دوستان نواقص عرايض بنده رو تكميل كنند.