محمد عزیز قطعا اخلاق خیلی مهم تر هست و اگه این دوستمون به این امر توجهی نداشت و صرفا می خواست از باشگاه بدن سازی کسی رو انتخاب کنه الان دودل نبود و تاپیک نمی زد ایشون ارزش اخلاق خوب خواستگارشون رو متوجه شدند و برای این نظر سنجی می کنن که آیا به دل ننشستن خواستگارشون براشون در آینده دردسر ساز می شه یا نه . فکر می کنم برداشتتون با دید منفی بوده . ولی خودمونیم منم دخترهای نجیب و خانم زیادی رو دیدم که به خاطر قد کوتاهشون یا تو پر بودنشون ازدواج نکردند و مورد پسند قرار نگرفتند بخواهیم اینجوری به قضیه نگاه کنیم آقایون به خاطر درجه احساسات کمتر و گاهی رک بودنشون دل خیلی از خانم ها رو شکوندن اونم فقط و فقط به خاطر ظاهر . چون من یادمه یه آقای محترمی اینجا تاپیک زده بود که ازدواج کردم ولی ظاهر خانومم رو دوست ندارم خوب این جریان دو طرفه است . ولی با شما موافقم که اون مرد حق دوست داشته شدن داره و می خوایم به این دوستمون کمک کنیم که مشکل کار رو پیدا کنه و بتونه اون آقا رو دوست داشته باشه. و از تجربیاتمون بگیم که تقریبا یه دید کلی بهش بدیم شاید بتونه راحت تر تصمیم بگیره .
اینجا باید همو درک کنیم نه قضاوت .
آیتک عزیز یه موردی رو یادم اومد خواستم برات بنویسم با فکور جان موافقم اول ببین با تغییرات ظاهری کنار می آد و یه مدت با وسواس به شناخت ایشون ادامه بده و یه مورد اینکه از قدیم هم گفتن قیافه عادی می شه ولی اگه یکسال اول ازدواجت رو که همش مقایسه است و حرف و حدیث رو نتونی تحمل کنی و از زندگیت دلسرد شی باید از الان یه فکری به حال این خصوصیتت کنی چون بهترین ها رو هم پیدا کنی با هر مقایسه یا حرف کوچیکی به هم می ریزی .
موفق باشی و خوشبخت

علاقه مندی ها (Bookmarks)