به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ellie2014 نمایش پست ها
    یعنی یک تبریک خشک و خالی گفتن انقدر تقاضای غیره منطقی ای هستش به نظره شما ؟ چرا نرفتی تبریک بگی یعنی چی؟ یعنی گلایه کردن از به جا نیاوردن حد اقل شرط ادب !!! البته که نظر هر کسی محترمه ولی من هر بار که نظرات شما رو خوندم همیشه در جهت این بوده که به یه خانوم بگی شما اشتباه میکنی ! شما باید کلید اقتدار مرد رو بخونی. شما باید به مرد اقتدار بدی و ...
    تبریک خشک و خالی و ادب را به جا آوردن در یک رابطه سالم و اختیاری معنی داره.
    این آقا به نظر خودش لطف کرده که تا خونه ی پدر خانمش رفته و تا همین جاش را هم برای شرط ادب و از روی اجبار انجام داده.
    ایشون با خانواده ی همسرش مشکل داره. درست و غلط بودن رفتارش هم از یک مسیر هفت ساله گذشته، نه یک تاپیک.
    به گفته ی خود این خانم، همسرشون دو سال اول کادو می خرید، خوب بود و ... چی شد که به تدریج این رابطه بد و بدتر شد.

نمی گم همه اش آبانی مقصره. ولی می گم این یه رابطه ی مشکل داره. همین که پاشده رفته عروسی به نظر خودش زیادی قدم جلو گذاشته.

آبانی نمی گه بعد عقد یا بعد نامزدی یا بعد عروسی بد شد .... می گه بعد از دو سال ...

" چرا نرفتی تبریک بگی یعنی چی؟" ... منظورم این نیست که این سوال از اصل غلطه. منظورم اینه که مطرح کردنش به اون شکل غلطه.
    همسر شما بچه ی سه ساله نیست که بهش بگی مامان جون چرا سلام نکردی !!

من می گم اگر هم می بینه همسرش دلخوره و ناراحته و با همه ی ناراحتیهاش اومده تو مراسم، ایشون نره در گوشش بگه وای چرا نرفتی تبریک بگی.
    باید با رفتار خوب و درست ... خودش می بردش پیش عروس و داماد و تبریک می گفتن.
    اگه با خوشرویی از اومدن شوهرش استقبال می کرد، اگه بهش دو تا جمله ی خوب می گفت و بهش اعتبار می داد، خیلی راحت می تونست همون موقع دست در دست هم برن سمت عروس و داماد و تبریکشون را بگن.
    بدون این که آقا اصلا متوجه بشه داره چی می شه.

وقتی خانمی اینجا تاپیک می زنه با شوهرم مشکل دارم، من به شوهرش چی بگم که اینجا نیست و روحش هم از تاپیک خبر نداره.
    اگر همسر ایشون اینجا بود اول باید ازش می خواستیم ایشون هم کل ماجرای زندگیشون و دلخوریهاشون را تعریف کنه تا بعد بهش بگیم آقا شما هم اینجا و اونجا و اونجا مقصر بودی.

الان که نیست من بگم آبانی برو امشب مفصل با شوهرت دعوا کن
    تو مراسم هم باید همون جا جلوی جمع باهاش دعوا می کردی تا ادب بشه و از این به بعد بلند سلام کنه ....

آبانی با همسرش بجنگه به چه نتیحه ای می رسه؟ با یک بچه که احتمالا این وسط اول وسط این جنگ و دعواها روانی و عصبی و داغون می شه ... و بعد هم مثلا بشه فرزند طلاق.
    آبانی که الان درآمدش هزینه رفت و آمد و مهد بچه اش می شه، طلاق بگیره چیکار کنه؟ (هر چند به نظر من زن نباید به خاطر وابستگی اقتصادی توی رابطه بمونه و اصلا دلیل خوبی نیست)
    حتی اگه همه ی اینها هم مثلا درست باشه و خوب پیش بره، آبانی طلاق بگیره چه تضمینی هست که همسر بعدیش مشکلات دیگه ای نداشته باشه؟
    شما آدم بی مشکل دیدین؟ آدم صددرصد سالم دیدین؟
    هر کس یه مشکلاتی داره. مهم اینه که ببینیم این مشکلات چقدر قابل تحملن. چقدر قابل اصلاحن. چقدر ما توش سهم داریم یا تحریکش می کنیم. چقدر غیرقابل تحمل و تغییره و باید واقعا رابطه را ترک کرد.

نمی شه که تا تقی به توقی خورد خونه را بکنی میدون جنگ !
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 26 بهمن 95 در ساعت 21:42

2. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

andrya (چهارشنبه 27 بهمن 95), mordad (چهارشنبه 04 اسفند 95), Shayeste (چهارشنبه 27 بهمن 95), فکور (چهارشنبه 27 بهمن 95), نازنین2010 (چهارشنبه 27 بهمن 95), بابک 1369 (چهارشنبه 27 بهمن 95), ستاره زیبا (دوشنبه 09 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)