نوشته اصلی توسط
maryam.mim
سلام دوست عزیز
یه سوال ذهنم رو مشغول کرده کلا تو این 7 سال همیشه این مشکل رو داشتین یا نه از یه جایی به بعد شروع شد ؟
اینکه همسرتون بچه دار شدن این مساله پررنگ شده ؟ شاید به خاطر شیر دادن و رسیدگی به بچه معذبن ؟
همسرتون با حجاب هستن ؟ شاید تو فصل گرما این قضیه پررنگ می شه و خانومتون گرمایی هستن و واقعا معذب می شن.
وضع مالی برادرتون خوبه ؟ شاید همسرتون با دیدن خونه و زندگی اونها حس حسادتی دارن که اذیتشون می کنه و برای اینکه شما رو اذیت نکنن ترجیح می دن نیان که حسشون تحریک نشه.
رفتار بردارتون یا همسرش یا مادرتون شاید جوری بوده که به ایشون حس مزاحم بودن داده چون اغلب آقایون متجه زبان بدن نمی شن یا به حدی علاقشون به برادر و مادر زیاده که نمی بینن .
من خودم با یکی از دوستان همسرم دوست ندارم رفت و آمد کنم چون وقتی خونشون می ریم ایشون خیره خیره به من نگاه می کنه. مرد خوب و مومنی هم هستا مدل نگاه کردنش اینجوریه و واقعا معذب می شم و به همسرم نمی تونم بگم چون یا بد برداشت می کنه یا فکر می کنه تهمت می زنم به دوستش در صورتی که خودمم می دونم آدم پاک و خوبیه فقط از اینکه خیره سر تا پامو نگاه کنن معذب می شم (حتی با حجاب کامل هم این رفتار رو دارن و واقعا به همسرم نمی تونم بگم چون ایشون رو خیلی دوست دارن)
شاید یه علت منطقی داره واقعا ازش بپرسید چرا دوست نداره بیاد؟ شاید مدل صحبت برادرتون یا زن برادرتون نیش داره و ایشون رو عصبی می کنه ولی شما یا اصلا حواستون نیست یا از نظر شما حرفشون ناراحت کننده نبوده.
اگر تو این 7 سال از اول اینجوری بوده بشینید باهاش صحبت کنید شاید از عموش دلخور بوده و عموی ایشون خاطراتی براش گذاشته که نا خودآگاه از برادر شوهر بدش اومده.
اگر این اواخر شدید شده توی روابط ایشون با خونوادتون ریشه یابی کنید. چون کسی از اول با کسی دشمن نیست. بعضی وقتها خانواده آدمم کارهای موذیانه می کنند در برابر همسر که باورش برای خود آدم سخته و ما اونها رو همون برادر مادر یا پدر مهربون خودمون می بینیم. شاید این گوشه کنارا یه کنایه ای نیشی به همسرتون زده شده و ایشون ناراحت شدن و ترجیح می دن شما رو ناراحت نکنن.
در کل باید با صحبت کردن و ریشه یابی بفهمید و مشکل رو حل کنید. جوری رفتار نکنید که خانموتون از گفتن حقیقت به شما بترسه یا پشیمون شه. اگه می گه داداشتو با بابام مقایسه نکن به جاب دعوا بگو چرا؟ فرقشون چیه ؟ چرا همچین فکری می کنی؟ سعی کن سوء تفاهما رو با آرامش برای خانومت حل کنی
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)