سلام دوست عزیز
یار مهربان و همراهی عزیز صحبتهای خیلی خوبی داشتند حتما بخون و بهشون عمل کن . کاملا منطقی و عاقلانه به مساله شما نگاه کردند فقط می خوام چند تا چیز بگم که هر وقت فکرهای منفی اومد تو ذهنش با خودت مرور کنی و عوضشون کنی. من تا حدودی می فهمم چی می گی و حدود یک ماه این حس تورو تجربه کردم و می گفتم حیف من که ازدواج کردم . حالا شما تو خونه پدرتون هم سخت گیری بوده و راحت نبودی و یه جورایی می خواستی فرار کنی و اینکه می ترسیدی به عاقبت خاله ها دچار شی من که خیلی راحت بودم و خواستگار هم زیاد داشتم از خلبان تو کانادا گرفته تا مغازه دار لوازم کامپیوتری مثلا . بعد از ازدواج به خاطر یه سری مشکلاتی که برام به جود آوردن حس حقارت می کردم و می گفتم من با او دبدبه و کبکبه چرا باید اینجوری شم اما نهایتا فهمیدم فقط خودم می تونم به خودم کمک کنم .
اول اینکه برو ورزش و شنا و از مزایای شوهر داری استفاده کن مثلا موهاتو رنگ کن عکسای اسپرت دو نفره بگیرید قاب کن بزن تو اتاق خوابت تو کانال ها و اینترنت ژست های مثل ژستهای آتلیه ها هست پیدا کن تمرین کن با شوهرت عکس بگیر چاپ کن (اگه هنر رو دوست داری) با توجه به چهره و اندام خوبی که گفتی داری فکر کنم از عکس بدت نیاد(مثل من ) . برو کلاس آموزشی یا سر یه کاری مشغول شو که ذهنت مشغول این حرفای خاله زنگی نشه . این ازت سره اون ازت سر نیست. به کسی چه ربطی داره . مهم خودتی که می گی دوسش داری و اونم دوست داره . برو فتوشاپ یاد بگیر عکسای شوهرت رو ویرایش کن مثلا دماغش رو کوچیک کن و ترفند به کار ببر عکسش رو خوشکل کن شاید اینجوری راضی شی (همه هدفم اینه که مشغولیت برات درست شه تا به این افکار منفی نه بگی) . با هم برید خرید یا نه خودت برو براش پیرهن بخر کادو کن بی مناسبت بهش بده اینجوری هم تیپش می شه اونی که می خوای هم خوشحالش کردی.
انقدر به حرف مردم بها نده به خودت توجه کن و شخصیتت رو بزرگ کن . مردم همیشه حرف برای زدن دارن دیگه از برد پیت و آنجلینا جولی بهتر داشتیم ؟
دیدی که کارشون به طلاق کشید و مردم بازم حرف داشتن برای زدن و انتقاد . چرا انقدر دوست داری سوژه باشی و بقیه بگن وااااای چه شوهری کرده . همونیه که تو مجردی هیشکی بهش محل نمی ذاشتا . ولی بدون عزیزم تو زندگیتو جمع کنی شوهرت رو عاشق خودت کنی (مطمئن باش می تونی) همه حسرت زندگیت رو می خورن . بذار برات یه مثال بزنم ما تو فامیل یه دوست خانوادگی داریم که دوست مادرم بوده ایشون جوون بودن وضع مالی خوبی نداشتن چهره خوبی هم نداشتن اما یه خواستگار براش اومد 100 درجه بدتر از نظر تیپ و قیافه . و همسطح از نظر مالی. این آقا به قدری متین و با وقار و با شخصیت و باعرضه بود که الان جز یکی از پولدارترین آدمایی هستش که تو عمرم نزدیک خودم دیدم. طوری که از دختر 15 ساله تو فامیل تا دختر 35 ساله آرزوشه همچین مردی بیاد خواستگاری . با اینکه قیافش اصلا مثل هنر پیشه ها نیست و خانومش ازش سره. هر چقدر هم جا افتاده تر می شه خوش تیپ تر می شه چون خانومش براش لباس تهیه می کنه. می خوام بگم این ظاهر آدما نیست که برجستشون می کنه باطنشونه و اینکه زن او مرد ، مردشو چه جوری نشون می ده به بقیه.
شما دوست خوبم و مثل خواهر خودمی ولی این نقد رو ازم بپذیر که دوره مجردی آه و تاله داشتی برای خودت و چهرت و زندگیت الان گیر دادی به شوهرت و زندگی و چهره اون. اصلا می گیم تو زیبا اون زشت مگه دوستش نداری ؟ مگه مهربون نیست ؟ آخه خودت گفتی مجردی راحتم نبودی. الان می خوای برگردی به اون دوران چی بشه ؟ می فهممت منم مثل تو بودم یه مدت وسواس فکری داشتم و بدیهای اون دوران رو آدم یادش می ره و همش خاطرات خوب یادش میاد. به نظرم دوستات رو عوض کن مخصوصا اونی که با پسر مورد علاقت ازدواج کرد . با دخترای متاهل دوست شو مثل زن دوستهای همسرت و قرار های زوجی بذارید (منظورم شما زوج با یه زوج دیگه) البته اگه نمی خوای اونارو با خودت مقایسه کنی و بدتر شه حالت.
دوما می گی کسی دوستم نداره نداشته باشه فکر کنم کمی مهرطلبی اما خودت که خودت رو دوست داری . توقعت از دوست داشتن چیه ؟ صبح تا شب حلوا حلوات کنن و نظرت رو بپرسن بخدا اینقدر که تو نظر این و اون رو می پرسی و برات مهمن هیچ کس نظر تو براش مهم نیست این رو به عنوان یه خواهر بزرگتر و با تجربه تر می گم. پس ول کن به هم اومدن رو یا ول کن نظر فلانی چیه . فقط خودت مهمی ول کن نقل مجلس بودن رو تو خودت کمک کن خوشبخت شی میبینی که نقل مجلس می شی و همه حسرتت رو می خورن.
اختلاف سنتون هم زیاد بد نیست شاد باش با نشاط باش اون زن کم سن و سال می خواد که بگه و بخنده وگرنه می رفت سراغ دختر 30 ساله. پسر بچه می خواستی که باهات سر هیچی قهر کنه تازه بری نازشم بکشی ؟ قدر این روزات رو بدون
ورزش و تفریح می تونه کمکت کنه و خودت رو مشغول کن دوستات رو هم عوض کن. با خاله هات بیشتر صحبت کن که قدر شوهرت رو بدونی. دست از مقایسه باطن زندگیت با ظاهر زندگی بقیه بردار . هر چند به نظرم باطن زندگیت خیلی هم خوب و ایده آله
موفق باشی

(مثل من ) . برو کلاس آموزشی یا سر یه کاری مشغول شو که ذهنت مشغول این حرفای خاله زنگی نشه . این ازت سره اون ازت سر نیست. به کسی چه ربطی داره . مهم خودتی که می گی دوسش داری و اونم دوست داره . برو فتوشاپ یاد بگیر عکسای شوهرت رو ویرایش کن مثلا دماغش رو کوچیک کن و ترفند به کار ببر عکسش رو خوشکل کن شاید اینجوری راضی شی (همه هدفم اینه که مشغولیت برات درست شه تا به این افکار منفی نه بگی) . با هم برید خرید یا نه خودت برو براش پیرهن بخر کادو کن بی مناسبت بهش بده اینجوری هم تیپش می شه اونی که می خوای هم خوشحالش کردی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)