نقل قول نوشته اصلی توسط saeeded نمایش پست ها
سلام
چقدر ساده ای دختر ...
.
این اطمینان رو به شما میدم که همه ادعاهای ایشون خالی بندیه ... از خودزنی کردن ها و بیماری و سوریه و شکست قبلی و همه چیز ..
.
در حقیقت ایشون بیمار روانی هستن و توی سناریویی که تو ذهن خودشون پرورش داده داره زندگی میکنه.
تو همه رفتار ها و حرف ها و اعمالشون کاملا روشن هست که با تهدید ها، وانمود کردن ها و عصبانی شدن ها و رفتار های مردسالارانه میخاد که نقصان های خودش رو بپوشونه و با این کار ها خود واقعیش بیرون نزنه ...
.
این تیپ آدم ها خود جهنم رو جلو چشت میاره در صورتی که به ای رابطه ادامه بدی و بدتر از اون همسرش بشی.
.
به حرف پدر و مادرتون گوش بدین و از این رابطه بیایین بیرون و "به هیچ وجه" حداقل دنبال این شخص نرین.
از اين كه يه كمي زيادي ساده هستم شكي ندارم، رابطه قبلي اين اقا رو مي دونم كه راست بوده ,چون عكس اون خانم رو ديدم ، و بعضي وقتا هم راجبش حرف ميزد ، در مورد چيزاي ديگش هم جوري حرف ميزد و يا رفتار مي كرد كه واقعا ايمان پيدا كرده بودم كه دروغ نميگه ، به من ميگفت الان نميفهمي ، سه ماهه ديگه كه اثري ازم نبود و مرده بودم متوجه ميشي ، و منم از اين ميترسم كه واقعا ١٪‏ راست گفته باشه ، اصلا نميگم همه حرفاش راسته ، اما اگه راست گفته باشه و واقعا اين اتفاق براش بيافته من چه طوري با عذاب وجدان زندگي كنم ، من خيلي حساسم كوچيكترين چيزي منو از پا در مياره ، چه برسه به همچين چيزي ... قطعا منم ميميرم ، اگه خودتون رو جاي من بزارين بيشتر مي تونين به عمق اين مساله پي ببرين ، احساس ميكنم كه تو يه باتلاق گير كردم ، هيچ كس نمي تونه كمكم كنه كه خلاص بشم