سلام...
موضوع دانشگاه و این سنین حساس، چیزیه که برای خیلی ها به وجود میاد...
تحت هیچ شرایطی روابط عاطفی و تعهد بدون ازدواج در دوران دانشگاه قابل قبول نیست . اما :
نظر شخصی بنده اینه که از یک سنی (سن عقلی)، پسر احساس میکنه نیازه که ازدواج کنه (نیاز عاطفی یا ...) و این رو باید خودش روی ترازو بسنجه که چه اهدافی داره و این ازدواج در این سن، چه مسئولیت هایی دربرداره. ازدواج مثل خرید لباس نیست که یک نفر انتخاب کننده باشه و یک نفر انتخاب شونده...
ازدواج باید در برگیرنده تمام معیار ها و مواردی باشه که در مورد هردونفر باید در نظر گرفت.
با احترام به نظر yarmehrban
بنده معتقدم اینکه سربازی برای ازدواج مشکل ساز باشه یا خیر، دقیقا بستگی به خود افراد داره...به دو دلیل:
اول- خدمت بعد از ازدواج، مثل دوران مجردی نیست و الان در شهر خانم و بین ساعات اداری به عنوان سرباز خدمت میکنید.
دوم- میزان توقعات دو نفر و خانواده هاشون از هم و زندگی مشترک، بسیار بسیار روی شیرینی یا تلخی سربازی و دوران نامزدی یا ازدواج تاثیر داره. باید دید آیا خانواده دختر یا حتی پسر، توقعات پایینی دارند و هدفشون تشکیل یک زندگی معمولی هست یا توقعات بالاتری مدنظرشونه.
متاسفانه الان فقط دختر و پسر با هم ازدواج نمیکنن و در عرف، این خود دو خانواده هستن که با هم ازدواج میکنن و توقعات بالا رفته...
من شخصا نمیگم زندگی با هیچ شروع بشه، اما زندگی نامه شهدا واقعا درس های بزرگی داره... اینکه چطور با همین هیچ زندگی رو شروع کردن و چقدر عاشقانه...
================================================== =======
درمورد موضوعی که omid1377 فرمودید،
خب اینکه چنین موضوعاتی اصلا بیان بشه، بچگانه هست. با بقیه همکلاسی هاتون کاری ندارم اما اینکه خودتون این موضوع رو مطرح کنید، چه احساسی به خانم داشته باشید چه از روی شوخی یا چون همه بیان کردن، باز هم نادرسته و شخصیت خودتون و اون خانم رو زیرسوال میبره.
بنظر من، نیازی نیست اصلا این موضوع رو یادآوری کنید... به اون خانم توجه نشون ندید چون حتما حواسشون جمع شده.
اینکه احساسی وجود داره، منطقی و درسته. اما خودتون باید شرایط رو درنظر بگیرید، هنوز ابتدای دانشگاه هستید و مطمئن باشید با رابطه و دوستی نمیتونید پایداری خلق کنید.منم راستش قلبا اون دختره رو دوست دارم اما اعتقادم اینطوریه تا تکلیف شغل و سربازی م معلوم نشه عاشق نشم و خودم درگیر دوست دختر بازی و... نکنم
اگه اونقدر براتون مهمه و آشفتگی دارید، شرایط رو بررسی کنید و رسمی اقدام کنید. در صورت اقدام رسمی، باید شرایط خودت رو بپذیری و انتظار شنیدن جواب مثبت حتمی نداشته باشی. چه بسا تلاش بیشتری هم لازمه و باید یک طرح توجیهی خوب و با جزئیات به خانواده دختر ارائه بدی...
اما از اونجایی که معمولا این طوفان ها زود تموم میشه، بهتره تابستون از تمام این افکار کنار بکشید و به تخیلات خودتون اجازه ندید رویا خلق کنند.
ببین دوست خوبم، خودت اینقدر خوب درک کردی که اسم اون چیزارو گذاشتی "جوونی" !اصلا این اعتقادم درسته دختر مردم و به بازی نگیرم یا منم مثل بقیه برم جووونی کنم و ازین کارا بکنم؟گیج شدم واقعا!!!
واقعا هم همینه. اگه میخوای زودتر بزرگ شی و زندگی درستی داشته باشی، سمت تفریحات ناسالم " جوونی" نرو .
بله توی این موقعیت تا تصمیم نگرفتی که مسیرت چیه و هدف تعیین نکردی، خودت رو وارد ذهن دختر مردم نکن... حتی اگه اون توی ذهنت باشه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)