نوشته اصلی توسط
ستاره زیبا
سلام عزیزم خیلی متاسفم اما خوشحالم که واقعا تصمیم گرفتی برای تغییر
ببین هر ادمی در درونش یه الهام کننده داره یجیزی که بهش ندا میده و اقا میکنه چه به خیر چه به شر حالا اگر ما ندای خیر رو پرورش بدیم اون هرروز قویتر میشه تا جایی که دیگه بطور خودکار پرانرژی مثبت میشیم
دیدی بعضی افراد همیشه شاد و پر انرزی و اعتماد بنفس بالا دارن و برعکس افرادی همیشه خسته مضطرب و بیمار هستن
دسته اول افرادی نیستن که هیچگاه شکست نخورده باشپ بلکه ممکنه از دسته دوم بیشر شمست خورده باشن اما علت چیه که با این حال همیشه مثبت اندیشن؟؟؟؟؟
تنها علتش اینه که اونها به ندای مثبت درونشون خوب گوش کردن و سرکوبش نکردن مثلا بگن نه من نمیتونم من ضعیفم و.....بنابراین اون حس خوبشون بیشتر رشد کرده اگردقت کنی کمتر بیمار هم میشن
اما دسته دوم شاید بایه استرس سطحی مثل یه ادم داغون بشن که همه درها بروش بسته شده چرا که با کوچکترین مشکلی ندای درونی بهشون میگه تو که نمیتونی تو بدبختی هیچ کس تو رو دوست نداره و......حالا هی ندای مثبتشون داد میزنه نه تو میتونی !!!!اما ازونجا که در زندگی بهش خیلی توجهنکرده این ندا ضعیف دربرابر ندای شر پس موفق نمیشه و اون فردهرروز رنجورتر و غصه دار تر میشه
این حرفهایی که بهت گفتم خودم با همه وجودم احساسشون کردم و سعی کردم ندای مثبتم رو پرورش بدم
عزیزم برای رشد این حال خوب هرچقدر ارتباطت رو با خدا نزدیکتر کنی سریعتر به حس خوب میرسی بخصوص خوندن روزانه مثلا یک صفحه ترجمه قران و تفکر کردن در اون لذتی رو حس خاهی کرد که هیجا نمیتونی پیداش کنی و اینقدراعتماد بنفس پیدا میکنی که حد نداره
اما درباره ماشین گرفتگی من در اشناهامون هم دیدم ایشون هر وقت سوار ماشین میشهباید قبلش یه قرص مخصوص رو بخوره میتونی راحت از داروخانه تهیه ککنی
برای رفتن بیرون بهتر یه مدت تنها نری و با کسی مثل خاهر مادر و.....مثلا روزی یک ربع و هروز این مقدار رو افزایش بدی تا کم کم عادت کنی
در ضمن من خودم وقتی حس میکنم فشارم داره میفته و شاید حالتی که انگار میخام بیفتم ان لحظه بخودم میگم نه من قوی هستم من میتونم از پسش بربیام چیزی نیست و.....همون لحظه حالم عادی میشه
این راهکارها رو برای خودت هر هفته تو یه دفتر بنویس و اجرا کن تا کم کم عادت کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)