خیلی از جوونای ما الان بیکار هستن ولی انقد حالشون بده ؟
ینی روانشناس فقط گفت برو کار پیدا کن مشکلت حل میشه ؟؟؟ نگفت بیکاری هم دلیل نمیشه که ادم انقد حالش بد باشه که دو ساعت بیشتر نتونه بخوابه و مضطرب باشه ؟؟
اگر اینطوری راهنماییتون کرده حتما روانشناستون رو عوض کنین
من به شما پیشنهاد نمیدم حتما دارو مصرف کنین فقط گفتم این طرز تفکر رو راجع به دارو قبول ندارم که هر کی رفته دارو مصرف کرده بدتر شده ... من حدود 5 6 سال پیش مشکل شمارو داشتم حالا نمیدونم شدت اضطراب شما در چه حدیه .. منم حالم خیلی بد بود خیلی .. 2 سال دارو استفاده کردم و خدارو شکر بعدش مشکل خاصی نداشتم و الان حالم خیلی خوبه ..
البته این به این معنی نیست که دیگه استرس ندارم و کلا ادم بیخیالی شدم چون ذاتا ادم بیخیالی نیستم و مثل شما دوس دارم همه چیز خوب پیش بره ولی یاد گرفتم خودمو بیشتر کنترل کنم و ازون حالت مزمن خودمو نجات بدم ..
و اینو بدونین بیماریهای روحی در صورت عدم درمان به موقع روند درمانشون طولانی تر میشه و همچنین بعد از درمان اگر مراقب نکنین دوباره به سراغتون میاد و عموما بدون هیچ دلیلی
در هر صورت امیدوارم مشکلتون حاد نباشه و به راحتی برطرف شه .. و برای پیدا کردن کار دست از تلاش بر ندارین و سعی کنین که سطح توقعتون رو نسبت به پیدا کردن کار حتما در رشته ی تخصصی خودتون پایین بیارین و بپذیرین که ما در این شرایط زندگی میکنیم و همه ی ادمای این مملکت هم با شرایط موجود میسازن و خیلی ها زندگی شادی برای خودشون فراهم میکنن
همیشه لبخند بزن......
برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید را باز گرداند....
گاهی قوسی کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند..
علاقه مندی ها (Bookmarks)