نقل قول نوشته اصلی توسط المای نمایش پست ها
سلام مریم جان
هر حرفی حتی غیر مستقیم و در لفافه یا هر حرکت اضافه ای از طرف شما فقط نتیجه عکس میده یعنی اگه خنثی باشه حسش به شما که ظاهرا این جوره..
سلام عزیزم حرفای شما درست ولی خب میترسم هیچ کاری نکنم و بعدا پشیمون شم بخاطر اینکه شاید اگه سعی میکردم میتونستم..درسته خیلی کم هستن ولی بعضی زوجا هم هستن که اونی که پا پیش گذاشته دختر بوده.البته میگم کم هستن :)

نقل قول نوشته اصلی توسط zolal نمایش پست ها
میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...
عشق زیباست و حرمت دارد ..
سلام خیلی ممنون از شعر زیبایی که فرستادید

نقل قول نوشته اصلی توسط مهرااد نمایش پست ها
سلام خیلی ممنون که وقت گذاشتید اون ویدیو رو هم دانلود کردم حتما نگاه میکنم دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
به عنوان یک آقا و با تجربه چندین مورد مشابه با شما که همگی باشکست و تلخی دختر به پایان رسیدند (آخرینش همین هفته پیش بود) میگم
شما اگر بهانه موجهی دارید با ایشون دیدار کاری و یا ... داشته باشید بدون اینکه هیچگونه اشاره مستقیم یا غیرمستقیم کنید خودتون رو نشون بدید. آقا اگر تمایلی به شما داشته باشه خودش بعد از مدتی اقدام می کنه.
سلام ممنونم جناب حرفاتون منطقیه منم موافقم اما بخاطر شرایط فکر میکنم مثلا شاید ایشون بخاطر سری قبل که جواب رد دادن دیگه دوباره به راحتی پا پیش نمیزارن منتظرن اقدام خیلی جزیی ای از جانب من باشه که مطمئن شن هنوزم علاقه مندم!! نمیدونم شایدم فکرم خیلی ساده لوحانه ست! اما خب میترسم دس رو دس بذارم و از دستش بدم چون از هر نظر همونیه که میخام بقول معروف!