به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
    سلام کمند جان

خیلی از خوندن پست هات در این تاپیک خوشحال شدم.

خصوصا پست آخرت.

در مورد کارت پرسیده بودی، نظر من اینه که تا وقتی واقعا لازم نشده، از کارت استعفا نده. استعفا دادنت یه فشار مضاعف رو ایجاد می کنه.

این چیزی بود که به خودم خیلی توصیه می شد.

محمدرضا شریک من هم پیشنهادی مشابه این می داد، اما من قبول نکردم.

فرض کن ما اینکارو انجام بدیم. اما باز هم من مسئله ی نگهداشتن اون فرد رو خواهم داشت.

درسته که مادامی که هست، اینکار انگیزه و تعهدش رو بالاتر می بره. اما می تونه بره.

چون می دونه با رفتنش، ما ادامه خواهیم داد، و اونم سهم خودش از سود شرکت رو داره.

نظرت چیه؟

سلام خانم ميشل.

مهمترين فرق ما با اونها در نوع نگاه به آينده است.

اونها نميگن مدير عامل بياريم ، سهام به نامش بزنيم ، در آينده چه كنيم؟

اونها ميگن مدير عامل خوب بياريم، اگر هم دستمزدش گران بود، عيب نداره، اون مارو بالا ميكشه و ما هم اون رو.

از طرفي فكر ميكنم ، قراداد هاي اونها به صورت حقيقي و حقوقي هست. مثال: 10 درصد حقوق مديرعامل به صورت سهام داده ميشه. به اين معني كه 10 درصد به نام شخصيت حقوقي مديرعامل ( فارق از اينكه چه شخص حقيقي باشه) ميخوره و اين قابل تغيير هست، ممكنه مدير بهتري بياد و بيشتر بخوره.
    ولي براي پاداش ها، از سهام حقيقي استفاده ميكنند. مثال: ميگن خانم ميشل امسال 200 هزار دلار سود بيشتر نصيب ما كرده، اگر برنامه هاي دو سال آينده خانم ميشل رو بريم، احتمالا فلانقدر هم به سودمون اضافه ميشه. خوب بيايم جاي پول بهش يك درصد سهام بديم به نام خودش، مهم هم نيست كه بخواد يه روز بره، چون همين الانش با كار هاي اون، سهام ما در بورس 20 درصد افزايش پيدا كرده. البته اين ترفند به جز افزايش انگيزه براي خانم ميشل، باعث ميشه باقي كاركنان هم به تلاش بيشتر بيافتند، از طرفي جو رواني كه در بازار بورس ايجاد ميكنه، هم با استقبال عموم مواجه ميشه و باز هم پيش بيني افزايش سهام شركت هم به طور خيلي جزئي ميره.

اين بازي، بازي ذهن برنده است. چون به شكست فكر نميكنه، دلش موفقيت مي خواد.

در شركت هاي ايراني معمولا از افزايش درصد اضافه كار از 1.4 به مثلا 1.8 يا افزايش سنوات از يك ماه به 4 ماه و يا اعطاي سفرهاي خارجي و غيره استفاده ميكنند.

----------------------------------------------------

ویرایش توسط mohamad.reza164 : شنبه 04 شهریور 96 در ساعت 13:54

2. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

sia518 (شنبه 04 شهریور 96), گیسو کمند (دوشنبه 06 شهریور 96), میشل (شنبه 04 شهریور 96), زندگی خوب (شنبه 04 شهریور 96), شیدا. (دوشنبه 06 شهریور 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام و مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    به اين معني كه 10 درصد به نام شخصيت حقوقي مديرعامل ( فارق از اينكه چه شخص حقيقي باشه) ميخوره
    خب این از نظر من کاملا منطقیه. ما یه چنین کاری رو در مورد تیم بازرگانی و فروش انجام می دیم.

اما اینکه برای ایجاد تعهد و وفاداری و بالا بردن انگیزه ی یک مدیر پروژه و برنامه نویسی که برای ما نقش حیاتی داره، بخوایم بهش سهام بدیم به نظرم اصلا کارایی نداشت. یعنی شاید در کوتاه مدت جواب بده، اما من بیشتر احتمال می دم که در طولانی مدت، دردسر هم بشه.

حالا همینی که در مورد بازی ذهن برنده می گی هم هست، من در موقعیتی نیستم که بخوام با اون اطمینان بگم ما قطعا برنده هستیم، و برای هرکسی بهترین موقعیت شغلی هستیم. ترجیح می دم واقع بین باشم.

و این احتمال برای من قویه که این شازده الان استقبال کنه، ولی بعد از یکی دو سال به یه بهانه ای بره. یا فعالیتش رو کم کنه. و در کنار اینجا، جاهای دیگه هم مشغول به کار بشه.

فکر می کنم موضوع اینه که شرایط شرکت ما با شرکت های در اون سطح متفاوته.

کمند جان ببخش که توی تاپیکت سوال خودم رو پرسیدم. چون این مورد قبلا چند بار مطرح شده بود، و الان محمدرضا گفت شرکت های خارجی اینکارو می کنن، فکر کردم شاید من اشتباه کردم.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

4. 3 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (یکشنبه 05 شهریور 96), گیسو کمند (دوشنبه 06 شهریور 96), شیدا. (دوشنبه 06 شهریور 96)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام مجدد

دوستان پرتلاش و دلسوز همدردی ممنونم که به روند این تاپیک کمک کردید ، چه تاپیک خوبی شد
    ببخشید دارم دیر مینویسم ، علت ننوشتنم نداشتن تمرکز بود که الان حواسم جمع تره.
    شما واضح نگفتید چه کاری رو میخواهید شروع کنید.
    اگر کارتون با تعامل با بخش خصوصی و مردم است
    که شاید خوب باشه ولی اگر قصد گرفتن پروژه از سازمان های دولتی رو دارید توصیه من همونیه که پیشتر گفتم.

این هم که نمایندگی گرفته اید دلیل نمیشه که حتما وارد کار اجرائی هم بشید. می تونید جنس تون رو بفروشید. در کنار اون سرمایه و انرژی تون رو صرف کارهای با ریسک کمتر و بازده بیشتر کنید.
    خوب شما حق دارید ، نمیدونید کار چیه و دارید راهنمایی میکنید ، منو ببخشید باید بیشتر توضیح میدادم.
    فرض بفرمایید کاغذ دیواری تازه وارد ایران شده ، و خیلی ها اسمش رو نشنیدن و در تهران 2-3 تا شرکت هستن که کاغذ دیواری رو وارد و نصب میکنن (تولید داخلی هم نداره)

نصب این کار مثل کاغذ دیواری راحته و البته یه کوچولو 10 درصد پیچیده تر ، و اینکه ما هم روی سقف کار میکنیم و هم کف ، یعنی هم کفپوش داریم هم سقف و هم دیوارکوب .
    این کفپوش بدلیل اینکه از نظر بهداشتی و نظافت و مقاومت بهتر از سنگ و لمینت و سرامیک و.. هست کاربرد فراوانی داره ، از بیمارستان گرفته تا آرایشگاه و منازل و کارخانجات .
    سقف هم کلا جدای از کفپوشه و خیلی راحت تر میشه برای سقف پروژه گرفت ، اجرای خیلی راحت تری هم داره و دردسر خیلی کمتر.

برناممون این هست که انشاءالله سال آینده موارد رو به دکوراسیون کارهای مربوطه (تهران) بفروشیم فروش مواد هم سود خوبی داره ولی کافی نیست،(چون به کی بفروشیم؟)دستمزد اجرا هم کم نیست و ما نیرو اش رو داریم میتوانند کنار نصاب حرفه ای این کار یاد بگیرند،
    به نظرم اجرای کار خیلی لذت بخش تر از فروش مواده و هم آینده بهتری داره . آقای سرشار کاملتر پاسخ دادن :
    از فروش مصالح سود
    چندانی ؟!
    عاید ایشون و گروهشون نخواهد شد و شرکت بعد از مدتی عملا ورشکسته خواهد شد.فروش مصالح به تنهایی جوابگوی هزینه های شرکت و کارمندان نخواهد بود.شما باید فروش و اجرا رو منحصرا در دست بگیرید و برای این کار باید برنامه داشته باشید.در ضمن فروش کالایی که در میان مردم شناخته شده نیست ، کار عاقلانه ای به نظر نمیرسد.
    شراکت :
    کسانی که از اول توان سازش با دیگران رو ندارند ، به احتمال قریب به یقین در ادامه کار مشکل ساز خواهند شد .شوهر خواهرتان از همین اول شما رو ملزم به پذیرفتن سهم بیشتر خود کرده
    به این جنبه اش فکر نکرده بودم ، با خودم میگفتم سفره ای پهن میشه حالا یکی یکم بیشتر ببره اشکالی نداره ،
    ولی حالا فکر میکنم بهتر باشه یه جلسه باهم بزاریم که خیلی شفاف، باهم حرف بزنیم ، یا ایشون مارو متقاعد کنه یا ما ایشون رو . شاید دلایلش منطقی باشه شایدم ایشون متقاعد شدن که سهممون در حال حاضر یکسان باشه.

تبلیغات :
    مطمئنا هیچ کسی به سایت ، اپلیکیشن ، کاتالوگ و ... شما توجه نخواهد کرد و تنها چیزی که ضامن موفقیت شماست پروژه های انجام شده ه است. شما الان یک گچ کار ساده هم که باشین باید نمونه کار ارائه بدین تا بتونین نظر کارفرما و پیمانکار رو جلب کنین.پس سعی کنید در ابتدای کار بیشتر تمرکز و فعالیت خودتون رو روی پروژه ها بگذارید و زیاد به این تبلیغات کذایی دل نبندید.این تبلیغات(سایت ، اپ ، کاتالوگ و ...) زمانی معنا پیدا میکنند که منعکس کننده فعالیت ها و سابقه گذشته شما باشند.
    ببینید البته که کیفیت اجرا حرف اول رو میزنه منم واسه همین به شرکا گفتم حتی شده سود ندیم ولی خودمون اجرا نکنیم که یه نصاب حرفه ای اجرا کنه ، (الان با خودتون میگید این گیسوکمند مارو کشت با این خواهرش) واسه همینم خواهرم هییچ تبلیغات و سایت و کاتالوگ و هیچی نداره و صرفا از لینک پروژه های اجرا شده اش داره کار میگیره،
    اما:
    الان همون پروژه بانک رو که گرفتیم ، اونها 2تا برج در کیش دارن و اگر این 2تا پروژه رو سقف و کف و دیوارشو به ما بدن چقدر عالی میشه ، رزومه میشه ، ولی همین مدیرایی که ما رو میشناسند میخواهند با مدیران مربوطه برجهای کیش صحبت کنند که اونها مجاب بشن کا رو به ما بدن ، حالا ما چهطور شرکتی هستیم که نمونه کارمونو فقط توی تلگرام میفرستیم، نه کاتالوگ نه توضیح از کیفیت و مزایای این کار نه سایت ، به نظرتون بد نیست؟ واسه این یکم عجلله میکنم برای سایت ، فکر میکنم همین موضوع شاید باعث شه مدیرای مربوطه کیش شاید مجاب نشن وگرنه از کار راضی بودن و کار ساختمان اداری رو هم بهمون سپردن.

همینطور توی کانال تلگرام یه سری ها ازمون آدرس سایت میخوان.
    به نظرم نقش شما به عنوان مدیر بازرگانی یا بازار یابی قابل توجیه نیست.در شرکت های ساختمانی معمولا این وظیفه بر عهده مدیر عامل شرکت است.حتی این خود مدیر عامل شرکت است که در بیشتر نمایشگاه های ساختمانی شرکت میکند و محصول خود را تبلیغ میکند.
    مدیربازرگانی دقیقا وظیفه اش چیه؟
    و منی که وظیفه تبلیغات دارم سمتم چی میشه ؟ همینطور با مدیرعامل به جلسه با مشتری های احتمالی میریم .

ثبت شرکت - تخصیص وظایف:
    شما هنوز محل شرکت رو مشخص نکردین و مشغول تقسیم کردن پست و عنوان هستین. همین موضوع نشان از عدم بلوغ حرفه ای و بی تجربگی شما در زمینه شرکت داریست.در حال حاضر همگی شما باید خودتونو کارگر ساده فرض کنید و از صفر شروع کنید.اگر از اول همه مدیر باشن پس چه کسی قرار است بار مسئولیت کار و پروژه رو به دوش بکشد؟
    فکر میکنم سوء تفاهم ایجاد شده ،
    در پست اولم نوشتم که هدفم تخصیص وظایف هست (سمت و عنوان سمت برام قداست نداره) ،در شرکت قبلی که مشغول بودم به خاطر اینکه روی چارت سازمانی فکر نشده بود و سنبل شده بود
    تیم مدیریت و نیروها خیلی دچار مشکل و سوء تفاهم میشدن ، خود من بارها در مورد اینکه کی مسئول مستقیم چی هست تذکر میدادم و نهایتا بعد از اینکه من ازونجا استعفا دادم فهمیدم کلا چارت رو کوبیدن از اول ساختن و مشکلات خیلی کمتر شده.
    بعد از نوشتن قرارداد بین خودمون ،
    بعد از چندماه
    طبق همین قرارداد انشاء اله ، شرکت ثبت میکنیم .
    راستش من هنوز به محل شرکت فکر نکردم و احساسم اینه زیاد مهم نیست ، چون اجاره یه واحد اداری کار سختی نیست ، حتی میتونیم فعلا در واحد اداری خواهرم (که موسسه حقوقی هست و اتاق هاش خالیه) کار کنیم .
    به قول شما الان هممون کارگر هستیم و همه داریم کمک میکنیم ، اما اگر از الان تخصیص وظایف درست انجام نشه فردا خیلی سوء تفاهم به وجود میاد مخصوصا که ما خواهریم
    بعد از نوشتن این قرارداد بین خودمون (توسط خواهرم) (که تا حالا نانوشته مونده و دیر هم شده) و طبق تجربه های قبلی که هروقت قراردادی نوشته میشه دیگه بعدش حرف و حدیثی نیست ،
    فکر میکنم مشکل وظیفه و مسئولیت و اون ثبت شرکتی که قراره از روی همین قرارداد باشه حل میشه.

ناظر و راهنمای کاربلد:
    به جای بررسی کلیات شرکت داری ، وارد ریز جزئیات اجرایی شوید و حتما برای پیشرفت شرکتتون از مشاورین و مهندسین با تجربه کمک بگیرین.وگرنه خیلی زود سرمایه اولیه خودتون رو از دست رفته میبینید.
    استادی که ما زیرنظرشون دوره آموزشی داشتیم هستن و دلسوزن ، اما یه سوال دارم :
    چه کسی وظیفه اینو داره که تکنولوژی جدید کار مربوطه رو بررسی کنه و یاد بگیره؟ همون توسعه(R&D) میشه یا اصلا ربطی نداره ؟ چون باید یکی این وظیفه رو داشته باشه و تا حالا نظر من این بود که این کار حالا که نیرومون کم هست و خودمونیم وظیفه مدیر فنی (اجرا) (شوهر خواهرم که داره نصب رو یاد میگیره) باشه .

آقای یه دوست و آقای سرشار گرامی خیلی زحمت کشیدید و شرمنده کردید ممنون
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

6. 3 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

hamed-kr (دوشنبه 06 شهریور 96), sia518 (دوشنبه 06 شهریور 96), شیدا. (دوشنبه 06 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)