به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 فروردین 97 [ 15:13]
    سطح
    38
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience Points3 months registeredTagger First Class
    تشکرها
    241

تشکرشده 277 در 110 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzzad نمایش پست ها
    اگر مساله کار و معاش حل شده که خوشحالم ، در غیر اینصورت شاید گزینه های دیگری هم قابل بررسی باشه :

رشته و توانمندی کاری دقیق شوهرتون رو اینجا برام بنویسید . همینطور رشته و توانمندی کاری خود شما رو میخام بدونم .

در مرحله بعد اگر امکان کاری با هماهنگی و توسط بنده در تهران برای شما مهیا شد ، آیا حاضرید و میتونید که بیایید تهران برای کار؟

توی یک شرکت بزرگ که زیر مجموعه خودش 120 شرکت رو داره ، بنده مسئولیت دارم و یکی از مدیران شرکت اصلی هستم توی سعادت آباد

منظورم اینه که بد نیست ببینیم راهی هست که دست شما و شوهرتون رو جایی بند کنیم؟

تمایل دارم که به جای دعا کردن ، اگر شد در دنیای واقعی کاری بکنیم

تا مدیران تالار بشون بر نخورده و من رو بلاک نکردن ، جواب بدید ببینیم وضعیت چی میشه!! البته باید مراقب باشیم چالش پیش نیاد تا نیازی به اقدام قاطع مدیران برای مسدود کردن حساب کاربری بنده نباشه . . .

در مطالب تون همشه به نظرم می رسید که فرد عاقل و شایسته ای هستید ، امیدوارم به هر ترتیبی که هست مشکلات شما حل بشه و روزهای بهتری رو ببینید

خییییییییلی از لطفتون سپاسگزارم آقای بهزاد

شما از ابتدای تاپیکم تا به اینجا لطف و محبت داشتید نسبت به بنده و اینکه بنده رو عاقل و شایسته می بینید نظر لطف شماست ... این نکته رو بگم گه نظرات شخص شما به عنوان جنس مخالف و با زاویه دید مردانه بسیار برای شخص من مفید بود ...

به لطف خدا مشکل کار همسرم در حال حاضر حل شده و الان از این لحاظ مشکلی نیست ... ایشون الان در شهر خودمون مشغول به کار هستن ... و دیشب توی جلسه مشاوره اعلام کردن که تا حد زیادی بحث کارشون رو تضمین می کنن ...

بنده هم که در حال حاضر عجله و دغدغه ای برای شروع به کار ندارم و باید اینجا کنار همسرم باشم ... شاید بعد به مرور زمان اگر موقعیت کاری مناسب خودم برام پیش بیاد منم مشغول بشم ...

در ضمن اینم اضافه کنم که از این وب سایت و مدیران خوبش همینجا تشکر می کنم چون این فضا کمک بزرگی به من در جهت حفظ زندگیم کرد و از این بابت قدردانم ...
    ویرایش توسط ملودی 94 : سه شنبه 11 مهر 96 در ساعت 13:45

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)