سلام خانم
آقای ye doost عزیز برای شما خیلی احترام قائلم ولی اینجا رو خیلی تند رفتیدطبق گفته های شما ایشون فحاش است، دسن و مذهب نداره و اعتقادان شما رو هم مسخره میکنه، خودش به زنش میگه با ظاهر آنچنانی بگرده (غیرت نداره)، خیانت جنسی هم میکنه ... مسلما ازنظر ارزش انسانی و فردا فرد بی ارزش، پست و بی غیرتی است.
این دوستمون یه بعد خیلی مهم از قضیه رو خیلی خوب توضیح داد، من خودم یک مرد هستم و خیانت رو با چشمام دیدم و در موردش مطالعه هم کردم، مسعله خیانت خیلی پیچیدست و یک شب اتفاق نمی افته و متاسفانه افراد درگیر چه نزدیک و چه دور یا صورت مسعله رو پاک می کنند یا کاملا چکشی عمل می کنند. یونگ میگه " یه انسانی که غرایزش رو سرکوب کرده به اندازه یه موجود زخمی خطرناک" زن و مرد هم نداره، مثلا تو زندان های سیاسی در اکثر مواقع یک واقعیت وجود داره به نام "پیروزی جسم انسان در مقابل عقایدش"، من نه همسر شما رو می شناسم و نه شما رو! فکر می کنم یه سری از بهانه گیری های همسر شما مخصوصا در مورد ظاهر بی ربط به این قضیه نباشهاين طور كه واضحه شما ويژگى هاى خاص و عالى دارين و يك نقص بزرگ.
براى شما هضم نياز جنسى همسرتون خيلى سخته. و اين نشون ميده كه ايشون گرم و شما سردمزاج هستيد. براى يك فرد گرم مزاج تقريبا ميشه گفت نيمى از رضايت از زندگى مشترك به رابطه جنسى خوب وابسته ست. مشخصا ايشون بارها اين مسئله رو به شما تذكر دادن و همينه كه به هنگام خيانت حالت طلب كارانه داشتن. ولى گويا براى شما كاملا بى ارزش و غير قابل دركه. ميزان احساس نياز ايشون با شما خيلى متفاوته و اينكه نميتونيد اين رو درك كنيد شده عامل جدايى شما.
البته عكس اين قضيه توى زن و مرد هم ميتونه اتفاق بيوفته اما از اونجايى كه جامعه دست مردها رو براى ارضاى خودشون بازتر گذاشته، پس با خيالت راحت ترى به خيانت رو ميارن.
من تنها و تنها هدفم اینه که کمی بیشتر فکر کنی و از ابعاد مختلف مشکلت رو آنالیز کنی با این پیش فرض که همسرت رو یه آدم کاملا سیاه و خودت رو مبرا نبینی، یعنی واقع گرایانه نگاه کنی تا بتونی محکم تصمیم بگیری، به نظر من با مشاور قبل از هر نوع اقدام قانونی مشورت کن
امیدوارم اتفاقای خوب برات بیفته

علاقه مندی ها (Bookmarks)