نوشته اصلی توسط
donya.
سلام عزیزم...
راستش به نظرم شما باید خیلی رو خودت کار کنی.الان داشتم تاپیک های قبلت رو میخوندم.موضوع اکثرشون همین بود و این که تاپیک هات رو بی نتیجه ولشون میکردی....
شما الان نزدیک 4.5 سال از عقدتون میگذره درسته؟این همه سال دوستی و نامزدی اذیت کننده است.چرا اینقدر دیر میرید سر خونه و زندگیتون؟
شما با پایین بودن خانواده همسرت از خودت مشکلی داری؟از چه نظر پایین ترن؟ سرکوفتی از این بابت زدی تا به حال به همسرت؟ که با توجه به اخلاق شما امکان پذیره....
سر کار نمیری؟ چرا از مدرک فوق لیسانست استفاده نکردی؟ فکر میکنم وقت آزادت زیاده و اینکه خیلی حساسی.منم مثل تو بودم ولی رو خودم کار کردم واقعا... اینقدر گیر دادن به یک نفر واقعا خسته کننده است.هی بگی چرا امروز اینطوری کرد ،دیروز اونطوری کرد...برای افزایش علاقه بین خودتون چیکار کردی تا حالا؟
با این اخلاق شما زندگی مشترکتون سخت و پر بحث خواهد بود.به خودت بیا لطفا...پیله اجباری ای که دور همسرت تنیدی و اجازه بده پاره کنه و بتونه آزادنه فکر و عمل کنه...
مطمئن باش هیچ زن و شوهری ۲۴ ساعته با هم نبودن...شما تو مهارت های زندگی سررشته ای نداری.قبل اینکه دیر بشه تصمیم بگیر عوض بشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)