منم همین فکر و میکردم که صرفا جهت هوس بوده نه عشق.... اما اگه عشق وارد زندگیش بشه ممکنه سمت هوس نره؟....این آدم اصلا آدمی نبوده که بتونه دوست دختر داشته باشه ... چون اعتماد به نفس شو نداره یا شاید اصلا همچین کاری رو قبول نداره .... دوستاش از سادگیش زیاد سو استفاده میکردن.به شدت آدم ساده ایه و یادمه تو یه مواردی میگفت نمیتونستم بهشون نه بگم مثلا برای قرض دادن پول یا دادن کلید خونه ایشون به دوستاشون...... الان نمیدونم دوستاش همونا هستن یا نه.. شاید بتونم بفهمم. از طرفی اینم قبول دارم که آمای آب زیر کاه میتوون خانوماشون و گول بزنن اما آیا ایشون هم با همه سادگیش و علاقش به من میتونه تو زندگی من و گول بزنه و بره سمت این کار؟...
اگه من ازش مطمئن باشم که دیگه سمت این کار نره با گذشتش مشکلی ندارم اما همین مهمه....
دوست عزیزی که چند تا سوال پرسیدین....
نمیدونم محرم میشدن یا نه ولی شنیدم تو این خونه ها محرمیت شکل نمیگیره.................................... .............متاسفانه
در مورد دوستانش سعی میکنم تحقیق کنم مشکل اینجاست که من بشدت تنهام تو این زمینه
چجوری با خودش در میون بذارم؟
اگه به ازدواج ختم بشه و ایشون بدونه من میدونم و دارم باهاش ازدواج میکنم قبحش نمیریزه؟؟؟ نگرانم در اون صورت دیگه ترسی هم نداشته باشه....چی بهش بگم؟اصلا بگم یا نه
خانوادم خبر ندارن.با خودک فک کردم اگه ازدواج کنیم بعدا چجوری با این چشم به همسرم نگاه کنن......
فقط خواهر کوچیکم خبر داره و نمیتونه راهنماییم کنه
و در آخر
چه شرطی موقع عقد میتونه اعتمادم و بیشتر کنه میشه راهنمایی کنید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)