سلام.
بفرماااا...... هی من خواستم جواب منفی بدم هی گفتن صبر کن. طرف خودش نه گفت. مثل تمام موارد قبلی.
فقط انگار قرار بود نه رو من بشنوم.
هه....
وقتی میگم دیگه خواستگار سنتی و به شکل معرفی راه ندم همینه. اصلا نمیفهمی طرف خواسته یا نه. هر لحظش باید یه حس بلاتکلیفی داشته باشی. مزخرفه واقعا.
خواستگار به اونی میگن که پسر دختر رو در جایی دیده باشه و مدتی تحت نظرش گرفته باشه بدون اظلاع خود دختر، بعد اگر واقعا پسندید و خواست، مظرحش کنه.
خواستگار سنتی و معرفی، هر لحظه دختر این حس رو داره که در حال پروف شدنه که طرف ببینه بهش میاد یا نه. اصلا وقتی دختر اطمینان خاطر از اینکه طرفش واقعا خواستاره نداشته باشه، واقعا روی چی فکر کنه؟ حالا فرضا هم دختر فکر کنه و مورد پسند دختر هم واقع بشه، ولی انگار توی هیچ مرحله ای ازش، معلوم نیست اصلا پسر در چه مرحله ایه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته شاید برای دخترهای دیگه این چیزها آزار دهنده نباشه. شاید من چون خودم حساس هستم اذیت میشم ازش. من میدونم تمام احساساتی که من دارم، هر چند عمیقا حسش می کنم، ولی نادرسته. همیشه سعی می کنم مرتب به خودم تذکر بدم که پووو.. تو مشکل داری،( تازه چند ماهه فهمیدم مشکلم چیه. اختلال شخصیت ناپایدار) پووو.... مشکل از رفتار دیگران نیست. مشکل از توه. از کسی نرنج. از کسی توقع نداشته باش.
درسته من دلم میخواد ازدواج کنم. و دلم میخواد کسی واقعا دوستم داشته باشه و دوسش داشته باشم. ولی میدونم هم شانسم تقریبا صفره.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان تا من بگم شاید هم بهتره اصلا بی خیال ازدواج بشم، همه میگن روش اجتنابی و فرار و پاک کردن صورت مساله رو انتخاب کرده ای و مشکل در حل مساله داری و ....
ولی به قول حافظ :
" ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش"
چیزی به اسم مورد پسند واقع نشدن، وقتی طی نه سال، بارها و بارها بدون حتی استثنا، تکرار بشه، خب لابد دیگه باید پذیرفتش دیگه. شاید روزی و قسمت من نیست. و واقعا هم دیگه دلم نمیخواد این رد شدن ها رو باز هم تجربه کنم. و اصلا هم دم نمیخواد دیگه تلاشی داشته باشم برای دوست داشته شدن.
اصلا من هر چی هستم هستم. به درک اگر مشکل دارم یا بقیه باهام مشکل دارن ی کسی ازم خوشش نمیاد یا دوستام ازم دور میشن یا نچسبم یا دوست داشتنی و به درد بخور نیستم یا هر چیز مزخرف دیگه ای که هستم. به درک. آره. من همینم که هستم.
من همینم که هستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)