1) جواب هر قهر کردنی منت کشیدن نیست، اگر قهر کردن از سرناز کردن و ... هست، یک بار، دو بار نازش کشیده میشه ولی قهر کردن گاهی تنها واکنش دفاعی ممکن واسه یه آدم بی مهارت هست؛ وقتی از رفتار طرف مقابلت ناراضی هستی، وقتی طرفت اصلا نمی فهمه چرا ممکنه ناراضی باشی؛ وقتی زورش زیاده، وقتی عصبانیتش وحشتناکه؛ وقتی فضای گفتگو فراهم نیست، وقتی فقط باید بگی چشم، اگر قهر نکنی؛ چی کار کنی؟ قهرکردن گاهی امن ترین روش دفاع هست، امن ترین روش نشون دادن مخالفت؛ تا حالا از این دید بهش نگاه کردین؟مگه اومده منو سر کار بذاره که مستعد در رفتنه؟ چرا تا از چیزی خوشش نیاد به خودش حق میده بذاره بره قهر کنه و...؟ مگه من چون مردم آدم حساب نمیشم یا چون پوست کلفت ترم به نظرش اصلا ناراحت نمیشم؟ اون منو وسط خیابون ول کنه بره فقط چون میتونه چون یکی هست همیشه نگرانشه دنبالشه واسش میمیره ولی این وسط چی سر اعصاب داغون من میاد مهم نیست؟ اون ماهیه میتونه در بره فقط؟ بعد منم با این دید خب لابد تور پهن کردم که گرفتمش بعد از اینم باید بندازمش تو تنگ دیگه در نره؟
حتی در زمان هایی که دو طرف هم مهارت کافی دارند، گاهی شرایط اینقدر بحرانی میشه، که بهتر کمی از هم فاصله بگیرند، که فرصت فکر کردن و آروم شدن فراهم بشه، بعد در یک زمان مناسب گفتگو شکل بگیره.
2) خانم شما گاهی قهرهاش کودکانه هست، شما هم یه تعقیب و گریز کودکانه تر راه می اندازی، ایشون می دونه تو هیچ شرایطی ولش نمی کنی پس گزینه قهر را برای باج گرفتن انتخاب میکنه. دفعه پیش شما سرد برخورد کردی، دیدین که ایشون نتونست سردی شما را تاب بیاره. پس اول باید فکر کنید علت قهر چیه؟؟ بعد سراغ واکنش مناسب رفت.
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد.حالا مثلا بگه و تعریف کنه کجا بوده و چی کار کرده چه اتفاق وحشتناکی می افته؟ چی ازش کم میشه؟ من اینارو درک نمیکنم واقعا.
چقدر تا حالا مستمعی بودین که خانمتون رو بر سر ذوق بیارین؟
این لینک رو مطالعه بفرمایید:
http://www.hamdardi.net/thread-44973.html

علاقه مندی ها (Bookmarks)